marcel Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 nu mi se pare vreo branza, mai ales ca e o melodie f usoara.
Radu Burcea Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 nu mi se pare vreo branza, mai ales ca e o melodie f usoara. o fi simpla la chitara...dar la cate corzi are tambalu' nu cred ca e tot la fel de usor...oricum omul face treaba foarte buna in clip!
drrond Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 @marcel NU TI SE PARE MARE BRANZA??????????? Asta e cea mai tare afirmatie de pe forumul asta!! Tipic de Romanica!!
Galfi Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 (edited) nu mi se pare vreo branza, mai ales ca e o melodie f usoara. nu trebuie sa fie musai o mare branza ca sa fie ceva inedit. n-a spus nimeni ca asta e cel mai inovator lucru intalnit. important e ca omul face ceva interesant si iesit din comun... atata tot... putea la fel de bine sa cante "twinkle, twinkle little star..." si tot era interesant... Edited January 16, 2010 by Galfi
apocalipsa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 imi place comentul ala "omul asta e un zeu" ) va zic eu ca un zeu nu sta cu spatele la calorifer ) =)))))
drrond Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 pt marcel&apocalipsa tipic rgc Nu as zice chiar "rgc" ptr. ca pe forum sunt multi de la care poti invata ceva si cu care poti vorbi ceva. Raman la termenul de :"Romanica"
Guest AlinMetallica Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Foarte tare tipu ! +1 o fi simpla la chitara...dar la cate corzi are tambalu' nu cred ca e tot la fel de usor...oricum omul face treaba foarte buna in clip! Exact. Si este si dupa ureche. Iti trebuie indemanare de maestru si ureche calumea sa poti face treaba asa buna.
Cosu Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Mie mi s-a parut FOARTE FOARTE original. Interpretarea nu pare mecanica si senzatia de mai multe instrumente e senzationala. @marcel @apocalipsa Daca e asa de simplu si de "cu spatele de calorifer" nu va uitati nu comentati nu postati. Altfel e doar bagare in seama gratuita.
Jack Daniel Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Il cheama Radu Seu. Si e un muzician f talentat. Bravo!
apocalipsa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Stilul imi place. e natural omu. bravo lui!
Danz Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Il cheama Radu Seu. Si e un muzician f talentat.Bravo! Ai dreptate. Se observa ca nu reproduce mecanic melodia. Nu pot spune decat " Jos palaria !" Da', de ce parere aveti ?
drrond Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Ai dreptate. Se observa ca nu reproduce mecanic melodia. Nu pot spune decat " Jos palaria !"Da', de ce parere aveti ? Mai am un singur..."VIS": o manea pe aceeasi linie melodica si apoi pot sa mor linistit!
marcel Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 imi retrag afirmatia, regret ca m-am bagat in seama gratuit. @cosu:daca se poate sa-mi stergi postul ar fi minunat, ms.
Guest Asive Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 foarte tare Mai e un clip care circula pe net cu un tip foarte tare la acordeon http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/n...186199.html?i=0 enjoy
Galfi Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 foarte tare Mai e un clip care circula pe net cu un tip foarte tare la acordeon http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/n...186199.html?i=0 enjoy asta a mai fost postat pe forum da e genial tipu oricum plina-i lumea de artisti nerecunoscuti...
Cosu Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 http://voxpublica.realitatea.net/life/%E2%...este-25755.html
Victor Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Un om frumos, ca multi alti ilustri anonimi din Romania...
Recommended Posts