ebh Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=kEH7cphEODk Nu am mai fost asa impresionat de cand am asculat prima oara Tommy Emmanuel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 faina descrierea pe yutube ... "Asian guitar player , Myavi ( male ) ))))))) " ca nu cumva sa ni se scoale ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 faina descrierea pe yutube ... "Asian guitar player , Myavi ( male ) ))))))) " ca nu cumva sa ni se scoale ))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
comanel Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 \m/ daca n-ar arata atat de femeie... de fapt wtf matters? tipu rupe chitara.. ce mai.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StratMan Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 da, numai ca tommy emmanuel e un chitarist adevarat care face o muzica adevarata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Din stilul asta mie imi place Andy McKee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted December 10, 2009 Share Posted December 10, 2009 Pretty cool, pana a intrat cu vocea. In momentu ala am inchis urgent fereastra. Freza-i delir in schimb @Stratman : +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karcsika Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 bine ca a fost mentionat in description ca e male freaky de tot Link to comment Share on other sites More sharing options...
cerbu Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 M-a lasat cu gura cascate individul. Solo-ul de la inceput e demential. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Galfi Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 turbati mai sunt asiaticii astia. faina treaba oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 bine ca a fost mentionat in description ca e male freaky de tot Pe mine unul nu inceteaza sa ma uimeasca nou descoperita fascinatie a unora pentru androginitate. Dar deh, probabil ca incepem sa imbatranim si sa apara distanta intre generatii. Poate sunt eu prost si nu inteleg. Altfel tipul canta demential si are un stil foarte original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Tipu ala tocmai a facut kung fu pe chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 da e f tare. da e baiat sau fata? intrebarea e si pt tomy )))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovele Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ii baiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 da, numai ca tommy emmanuel e un chitarist adevarat care face o muzica adevarata. Acum vre-o 30 de ani ne-am dat seama cum trebuie cantat la chitara in concert .Nu interesa mai pe nimeni ce complicat cantam noi . Ne-am lasat de progrock si jazzrock in concerte si dai cu rock si hardrock simplu . Camasi cu maneca larga de culoare deschisa, plete , coada etc , stroboscop, la chitare doar ritmica cu multe miscari gratuite din maini pe langa si deasupra chitarei gesturi largi ca sa se vada ca "se canta ! pe scena " si spectatorii cad pe spate. Deci daca vreti ca spectatorii sa va bage in seama trebuie doar ritmica pe un riff simplu sau doar pe corzile estompate apoi cate o "fluieratura" si miscare scenica . Problema ar fi ca nu se pot canta toate piesele in aceasta maniera ca sa ai efectul scontat trebuie sa creezi un contrast . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Sunt mai multe probleme aici.. una ar fi ca pt cei neobisnuiti cu asiaticii lookul ala sa para mai feminin decat le pare lor. Pe lg asta, daca e japonez atunci ar trebui sa facem doi pasi inapoi si sa presupunem ca nu intelegem nimic pt ca probabil asa e. Am vazut o formatie japoneza in concert la noi si ne-am intrebat toata seara daca chitaristul lor e baiat sau fata. Am auzit ca e un fel de moda in underground la ei sa aiba un look ambiguu pt ca nu ar vrea sa fie identificati dupa stereotipurile masculine sau feminine. Rationament acceptabil as zice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts