www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cerbu

Newcomers
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

1672 profile views

cerbu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 0 RON Localitate: Constanta Contact: 0728608294 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar un hardcase model LP, pentru Epiphone LP Standard. Am nevoie pentru a transporta chitara ca bagaj de cala in avion. Astept oferte pertinente. Va multumesc.
  2. cerbu

    Emg-Hz-H3

    Salut. Poti pune te rog si poze cu dozele? Sunt neck si bridge?
  3. Va salut cu respect. As avea nevoie de o recomandare pentru o electrica SH. Am gasit pana acum un Ibanez SA120, Un Epi LP Special 2 si un ESP LTD M-53. Ce ati recomanda dintre astea, si in ce ordine? Bugetul ar fi de 1000 lei. Ceva nou la banii astia? Multumesc. Ce parere aveti despre Vintage v100 LP?
  4. In principiu, ar fi ok. Da-mi mai multe detalii despre ea si cum ar trebui sa decurga tranzactia aici sau pe privat. Mersi.
  5. Pret: 1100 Localitate: Constanta Contact: 0728608294 Link producator: http://intl.fender.com/en-RO/acoustics/stratacoustic/fender-stratacoustic-black-stratocaster-headstock-c-shape-maple-neck-fishman-preamp-with-built-in-tuner/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Chitara se prezinta intr-o stare excelenta, echipata cu corzi Elixir Nanoweb Custom Light. Nu are fret-buzz, suna excelent, internele sunt Fishman, cheitele tin foarte bine acordajul, tastele nu au nici un fel de uzura. Chitara se da cu gig-bag si un toc de plastic modificat. A fost cumparata personal din Mexic acum 2 ani, detin inca factura. Ma intereseaza schimb cu o chitara electrica in aceeasi stare, cu o diferenta mica din partea mea daca consider ca merita.
  6. Astazi m-am hotarat. Am achizitionat un Stagg SW201 BK, sh, la pretul de 200 lei, impreuna cu husa, pana si finger-pick Stagg. Chitara se aude binisor, dar pentru incepu merge. Ideea e ca e impecabila, nu are nici cea mai mica zgarietura. Se prezinta foarte bine pe la incheieturi, tastele nu sunt deloc uzate, in schimb, corzile mi se por prea rigide. De diferenta de 100 lei am comandat un acordor HARLEY BENTON MT100 si un capo DUNLOP BILL RUSSEL CAPO FLAT HEAVY. Luni o sa primeasca si o curea. Sunt multumit, deocamdata.
  7. M-a lasat cu gura cascate individul. Solo-ul de la inceput e demential.
  8. Iata ce am gasit. Stagg SW203 BK - Dreadnought Acoustic Guitar w/ basswood top, Top, Back & Sides: basswood, Neck: Nato, Fingerboard & Bridge: Black stained Maple, Machine heads: Diecast, nickel, black, Finish: Highgloss. Noua costa 367 lei (reducere de la 607 lei) - 200 lei la SH, aproape noua, nota 9,9 din 10 (doar ce am vazut-o). Ariana AF-15 by Aria - Top: Spruce, Back & Sides: Mahogany, Neck: Mahogany, Fingerboard: Rosewood, Bridge: Rosewood, Hardware: Chrome, Finish: N. Costa 250 lei noua. Dpdv al specificatiilor, care e mai buna? Ce recomandati?
  9. Haideti va rog eu cu o opinie. Sa imi iau acustica sau electroacustica? M-am hotarat pana la urma la unul din cele doua Stagg-uri, dar nu stiu care.
  10. Pai ideea e ca amandoua sunt sh si costa prima 200 lei si a doua 220 lei. La prima e si o husa originala inclusa. Pe cand Ariana noua in magazin e 250. Eu cam 300 lei as avea de cheltuit acum.
  11. Am mai vazut astazi in magazin o Ariana, made by Aria. Baietii de acolo mi-au spus ca e mai bun Staggul decat Ariana asta. Nu am nici bani de Epiphone, Fender sau Ibanez, dar nici Hora nu imi iau. De-aia am ales ceva de mijloc... La tine poate a fost defect de fabrica... sau mai stii baieti care au patit-o cu Staggul?
  12. Acum vreo 13 ani cantam zilnic la chitara. Pe vremea aia detineam o Hora clasica, pe care am si invatat sa cant si o Yolanda electrica cu toate cele la ea. Dupa vreo 3 ani m-am lasat si le-am vandut pe amandoua. Acum nu mai stiu mare lucru, dar cu putin exercitiu, sper ca imi voi reveni. Nu vreau sa fac performanta, vreau sa cant pentru mine si ai mei, sa ne distram si sa ne simtim bine. Asadar, vreau sa imi cumpar o chitara acustica. Cautand pe paginile de profil, am gasit doua modele - Stagg 203 BK si un Stagg sw203ce-n care imi plac, la preturi rezonabile. Ideea e ca a doua este electrocustica, iar la prima imi mai trebuie si un microfon pentru a o folosi cu calculatorul. Ce imi recomandati?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.