Nightlight Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Noua chitara de tip Robot de la Gibson http://www2.gibson.com/Products/Electric-G...Generation.aspx Se pare ca sunt doar 1000 de bucati disponibile.
comanel Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wtf ? :| Zau nu sunt adeptul posturilor de genul, dar.. Wtf?
Susceptor Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Eh... ceva similar are si Line6 in Variax. Evolutia tehnologiei + marketing. Oricum, subiectul e flame-bait pentru majoritatea...
Radu Burcea Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 (edited) nu imi sariti in cap dar e foarte urata..(parere strict personala)+ca e foarte gaurita pe interior... Edited December 4, 2009 by radu_guitar96
Guest Coffee Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Este foarte urata. Arata mai degraba ca un cur de tigru decat a tigru. La restu nu ma bag.
Susceptor Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cu asta sunt si eu de acord. Arata naspa cu chestia aia argintie.
Nightlight Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 (edited) Mie personal chitara mi se pare superba ca si cum arata Cum suna nu stiu inca. PS: Tocmai m-am uitat la video pe site, si imi place cum suna. Imi place mult si ideea aceea pentru butonul de ton Edited December 4, 2009 by Nightlight
FiveseveN Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Cu doua humbuckere cu 4 fire ai 16 variatii tonale din start. Ajungi cam la 28 daca adaugi un switch pentru combinarea in serie sau paralel, 60 daca mai pui si switch pt. schimbarea fazei. Adauga la asta o doza piezo si un "egalizator" activ si ar trebui sa devina destul de clar ca orice chitara banala HH (+piezo eventual) poate "suna" in foarte multe feluri. E adevarat ca multe din aceste optiuni sunt variatii prea subtile dar chiar si jumatate sau un sfert din ele sunt suficiente pentru a te apropia macar de orice "sound" distinctiv de chitara (Strat, Tele, LP etc.). Deci tehnologia exista, de foarte mult timp, trebuie doar sa vrei s-o folosesti. Si cum pentru multi chitaristi si cele 5 pozitii ale unui Strat sunt prea mult...
Ironside Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ma, da' pizza stie sa faca? Ar fi misto. A, si un desfacator de bere sa-i fi pus. Sefu' de la Gibson a tras un ***** si a chemat angajatii sa-l analizeze: ce forma, ce miros, ce gust, ce culoare si ce consistenta are. Manageru' zice ca nu-i nici prea moale, nici prea tare, e numa' bun. Asistentu' zice ca-i miroase a Dark Fire, da' mult mai avansat. Tipul de la vopsitorie zice ca-i galben ca lamiia... si uite asa a iesit "tigrul de la amurg".
gadjo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 mie unul imi place oarecum si jmenurile tehnologice sunt calumea daca ai nevoie. acum nu inteleg o chestie, sunteti indignati de parca ati avea actiuni la Gibson.. lasati-i in pace ca nu mai au ce dezvolta la LP, trebuie sa inoveze intr-un fel.
CreativeX Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chiar vroiam sa intreb forumistii despre chitara asta . Personal mi se pare foarte "tiger-like" , numele ales e foarte potrivit. E bestiala . Fata de SG-urile alea "lollipop" sau LP-urile cu Maple fretboard, asta mi se pare o chitara destul de reusita.
gadjo Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 sg-ul lolipop e culmea caterincii.. daca as avea toate chitarile pe care mi le-as dori pt ton, atunci sigur mi-as lua o de-aia doar pt amuzament si look.
Guest flashy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chitara are prea multe "bling-blinguri",are un pret urias si probabil ca va fi cumparata de niste colectionari inraiti care au nevoie de chitare ca de aer.Nu am cantat la ea ( ),deci nu pot sa ma pronunt asupra sunetului. Chitara asta o sa fie respinsa de majoritatea oamenilor cum sunt respinse si cele cu 7 corzi.Am prieteni care nu vor sa-si cumpere pe motiv ca "6 corzi e standardu" nu-i inteleg. Oricum,nu cred ca vreun roman va intra in posesia unui Dusk Tiger,ca na,nu avem toti bani de aruncat pe el si daca am avea,am fi zgarciti. Delectati-va cu un demo aici P.S.-M-am convins,e naspa!Dar ma oftic deoarece gibson o sa scoata o tona de bani de pe urma lor pentru ca o sa se vanda absolut toate,sunt sigur de asta.
sci Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Chitara are prea multe "bling-blinguri",are un pret urias si probabil ca va fi cumparata de niste colectionari inraiti care au nevoie de chitare ca de aer.Nu am cantat la ea ( ),deci nu pot sa ma pronunt asupra sunetului.Chitara asta o sa fie respinsa de majoritatea oamenilor cum sunt respinse si cele cu 7 corzi.Am prieteni care nu vor sa-si cumpere pe motiv ca "6 corzi e standardu" nu-i inteleg. Oricum,nu cred ca vreun roman va intra in posesia unui Dusk Tiger,ca na,nu avem toti bani de aruncat pe el si daca am avea,am fi zgarciti. Delectati-va cu un demo aici P.S.-M-am convins,e naspa!Dar ma oftic deoarece gibson o sa scoata o tona de bani de pe urma lor pentru ca o sa se vanda absolut toate,sunt sigur de asta. De ce e naspa?Argumente!
CreativeX Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Oricum,nu cred ca vreun roman va intra in posesia unui Dusk Tiger,ca na,nu avem toti bani de aruncat pe el si daca am avea,am fi zgarciti. Sunt sigur ca sunt multi romani cu bani, cu fite si poate cu talent, care investesc in asa ceva . La noi e simplu .. daca nu le-o place, o vand. Daca le-o place, o vand la suprapret =).
Guest flashy Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 De ce e naspa?Argumente! e naspa pentru mine,poate altora le place sunetul...si pur si simplu,nu-mi place cum suna in demo-ul respectiv,poate cu alte setari de amp,acordata in drop D/drop C mi-ar placea
Recommended Posts