Guest sith Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Uitati-va va rog la video, nu am nimic cu ele dar am descoperit chestia asta: http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=475 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Uitati-va va rog la video, nu am nimic cu ele dar am descoperit chestia asta:http://3netmedia.ro/saladerepetitii/?p=475 De ce nu poti sa crezi asa ceva? Ca nu inteleg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 chiar așa.. ce lipsã de încredere ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest geneza Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 (edited) Ceea ce vezi nu are nicio legãturã cu trupa, are legãturã cu o proastã administrare a sitului și un spammer. Edit.. my bad, aveam javascript oprit, e mult mai funny fara javascript pagina aia Edited November 6, 2009 by geneza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 treaba fiecaruia ce crede, eu am vazut chestia asta si m-am simtit prost, serios! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 chitaristele canta amandoua exact acelasi lucru ce fain e sa ai 2 chitari in aceeasi trupa care fac acelasi lucru Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Trupa de fete...lucru normal. Sa ne bucuram ca nu e o trupa de travestiti. Anyway...fata cu Les Paul-ul(chitara ritm)...chitara aia e cumva un Gibson? Cea solo parca e un Aria, daca nu ma insel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Seen live. Aia cu LP'u e degeaba. Daca i-ar fi cazut cablu din chitara, nu s-ar fi suparat nimeni [din cei care ar fi observat]. Vocalista mai are mult de munca, fata cu tobele a inceput sa invete, cealalta chitarista chiar stie cate ceva. Pe fata cu bassul nu am prea observat-o. Deci, ce e asa de incredibil ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 sunt eu singuru care crede ca in prima melodie tobosara abuzeaza de cinele? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Deci, ce e asa de incredibil ? Incredibil ca sunt promovati desi sunt jalnice...cine stie...o fi vrut sa faca o schimbare sau sa nu le discrimineze pt ca sunt fete. sunt eu singuru care crede ca in prima melodie tobosara abuzeaza de cinele? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigimarga Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 treaba fiecaruia ce crede, eu am vazut chestia asta si m-am simtit prost, serios! se poate si mai rau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Oricat de frumoasa e ideea unei trupe de fete, I.D.O.L in nici un caz nu poate fi numita astfel. Abia se descurca cu instrumentele alea, se vede de departe ca sunt incepatoare, mie mi-ar fi rusine sa ma urc pe scena sau sa ma duc la radio atat de prost pregatit. Faptul ca sunt fete nu e o scuza, nici un avantaj dupa parerea mea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ba nu inteleg . care e faza? inca o trupa de kk, asa si?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Pai tocmai, ca nu sunt chiar 100% caca [cu exceptia imitatiei de chitara ritm]. Doar ca nu e o trupa serioasa, mai mult asa, novelty item, sa le faca deschiderea baietilor de la Trooper. balu, tu nu te poti abtine din a scrie cate o tampenie in FIECARE post al tau ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Unde a-ti vazut voi cantare ? Am vazut doar niste gagici ce vorbeau .despre .cover englezezesti si cover american o fi ceva nou ? vorbeau auireli si atat .Intr-o fereastra mica mica in centrul ecranului . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Gresala mea, imi cer scuze in mod oficial, nu-i nimic de vazut, trebuia sa pastrez pentru mine ca sa nu supar pe nimeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 , fata cu tobele a inceput sa invete, cealalta chitarista chiar stie cate ceva. Deci, ce e asa de incredibil ? fata cu tobele bate acelasi lucru la infinit, si eu care nu am facut tobe in viata mea decat de amuzament in timpul liber de repetitii si pot sa bat mai complicat, iar "cealalta" chitarista...eu zic sa te mai uiti odata la momentele ei de solistica Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ceva este cu site-ul asta,cum incepe filmuletul,se opreste calculatorul meu.????virus oare???de trei ori am incercat,renunti, nu ma intereseaza.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ceva este cu site-ul asta,cum incepe filmuletul,se opreste calculatorul meu.????virus oare???de trei ori am incercat,renunti, nu ma intereseaza.... ai probleme cu un plugin ceva.iti da crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Gresala mea, imi cer scuze in mod oficial, nu-i nimic de vazut, trebuia sa pastrez pentru mine ca sa nu supar pe nimeni! Dar nu ai suparat pe nimeni ... cred. Ziceam doar ca se poate si MULT mai rau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad_cozma Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Incredibil ca sunt promovati desi sunt jalnice...cine stie...o fi vrut sa faca o schimbare sau sa nu le discrimineze pt ca sunt fete. Cum vine asta ca sunt promovate? E o emisiune de underground, cred ca trebuie doar sa ai tupeu sa te duci acolo. Ai vrut sa mergi tu cu trupa ta si n-au vrut sa te 'promoveze'? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 (edited) sunt eu singuru care crede ca in prima melodie tobosara abuzeaza de cinele? nu esti singuru... si pitipoanca aia nu are dreptu sa se compare cu lars!!! auzi... "si el ca si mine are probleme cu ritmul"... balauru' era fratele lu' coiotu' ?... anyway textu' e de doi lei... melodia ca si compozitie e asa si asa... normal ca nu le-a dat o piesa reusita de'a lui )) ce sa zic... erau mult mai multe trupe TINERE (baboii sa se descurce) care meritau mai mult sa fie promovate... *apare si rgc =)))) in video Unde a-ti vazut voi cantare ? Am vazut doar niste gagici ce vorbeau .despre .cover englezezesti si cover american o fi ceva nou ? vorbeau auireli si atat .Intr-o fereastra mica mica in centrul ecranului . +1 "Uite si tu... TROOPER au ajuns sa le promoveze pe astea? din cate variante au ales... sa ma gandesc... au ales dintr-o formatie de 3 caini care urlau si astea? sau cum..." +1 Trupa de fete...lucru normal. Sa ne bucuram ca nu e o trupa de travestiti.Anyway...fata cu Les Paul-ul(chitara ritm)...chitara aia e cumva un Gibson? Cea solo parca e un Aria, daca nu ma insel. Da. E Gibson! Si inca unu nemeritat! *Vocalista imi distruge urechile!! in curand nu o sa mai aud nimic... AR TREBUI SA II PUNA CINEVA BOTNITZA! *si eu care aveam o parere mai putin buna despre blaxy girls... Edited November 7, 2009 by AlinMetallica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 ceva este cu site-ul asta,cum incepe filmuletul,se opreste calculatorul meu.????virus oare???de trei ori am incercat,renunti, nu ma intereseaza.... nu pierzi nimic crede-ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest geneza Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Din câte am auzit nu e extrem de greu sã cânți la ei. Dã și tu un telefon și vezi care e treaba. Cât despre gibsonul nemeritat, e o afirmație foarte greșitã. Chitãrile nu se meritã, se cumpãrã. În România de obicei cu rate la bancã Nu o sã stau sã ascult, am ascultat altele pe acolo, ideea este cã am discutat cu o trupã care a realizat cât de rãu sunã de-abia dupa o înregistrare similarã. Altfel nu credeau. Dacã nu vã place, treziți-vã din somn, puneți mâna pe chitãri (sau oricare ar fi pluralul) și FACEȚI CEVA în legãturã cu asta. Cât mai repede! Vã rog frumos, cã și pe mine mã doare capul de la ce mai aud din când în când prin vreun club. E ușor sã faci mișto și totuși foarte greu sã creezi ceva calitativ. În niciun caz nu iau apãrarea nimãnui, dar am obosit sã îi critic pe alții, încerc cât mai mult sã-mi vãd de propria-mi treabã. Cel mai greu e sã te autoevaluezi și sã îți dai seama ca mai ai de muncã. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Din câte am auzit nu e extrem de greu sã cânți la ei. Dã și tu un telefon și vezi care e treaba. Cât despre gibsonul nemeritat, e o afirmație foarte greșitã. Chitãrile nu se meritã, se cumpãrã. În România de obicei cu rate la bancã Nu o sã stau sã ascult, am ascultat altele pe acolo, ideea este cã am discutat cu o trupã care a realizat cât de rãu sunã de-abia dupa o înregistrare similarã. Altfel nu credeau. Dacã nu vã place, treziți-vã din somn, puneți mâna pe chitãri (sau oricare ar fi pluralul) și FACEȚI CEVA în legãturã cu asta. Cât mai repede! Vã rog frumos, cã și pe mine mã doare capul de la ce mai aud din când în când prin vreun club. E ușor sã faci mișto și totuși foarte greu sã creezi ceva calitativ. În niciun caz nu iau apãrarea nimãnui, dar am obosit sã îi critic pe alții, încerc cât mai mult sã-mi vãd de propria-mi treabã. Cel mai greu e sã te autoevaluezi și sã îți dai seama ca mai ai de muncã. Ai dreptate, eu nu le judec.Sunt o trupa din underground care cauta sa se afirme si nu e nimic rau in asta. Acum pentru toata lumea: AM SPUS CA "NU POT SA CRED" din simplul motiv ca au o parere foarte buna despre ele si muzica lor si nu sunt eu in masura sa le critic.Si eu mai am foarte mult de invatat si pe asta ma axez, si nu pe criticat alte trupe si sa arat cu degetul ca: prostii, prostii! Oricum eu le urez succes in continuare, la cat mai multe cantari si sa evolueze din toate punctele de vedere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
balu Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Ai vrut sa mergi tu cu trupa ta si n-au vrut sa te 'promoveze'? Nexam...nu am incercat si nici nu as incerca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kael Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Aia de la trooper "e si ei oameni nu ?", ce daca alegea o trupa de mari de instrumentisti, tot nu stiau sa faca ce fac fetele nu :> ? Le-am auzit in LMC, as fi preferat sa nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazySound Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 tipa de la tobe e draguta:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Cand canta astea ca eu nu am vazut doar interview despre ce canta ele "coveruri englezesti si coveruri americane " n-am gasit nici o sunet de muzica. serios. Credeam ca-i ceva standup comedy si trebuie sa fiu atent sa vad ce nu poti sa crezi ...n-a, vazut nimic.Am dat replay si am sarit in toate partile numa interview . O sa ma uit inca odata daca o sa ma chef.. Am vazut Peter Green Story pe "iutunb" este un mod de a pierde vremea mai cu folos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts