Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 E cumva complicatie prea mare daca as incerca sa transform un strat standard 3 single coiled intr-unul cu dual humbuckers ? Sau nu se merita ?
StratMan Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Scuza-ma, dar vreau sa fiu sigur si de aceea intreb: este american standard stratocaster sau standard stratocaster? La american, este suficient sa schimbi placa si sa pui dozele humbucker, pentru ca este sapat deja in corp, sub placa si ai loc sa montezi ce combinatie de doze doresti. La standard, nu stiu, da placa la o parte si vezi daca e loc! Daca nu e, este mai dificil pentru ca trebuie sa sapi in corp si nu e chiar asa simplu! Oricum nu costa putin placa si cu dozele!
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 O singura data am scos pickguardul dar nu m-a interesat lucrul asta. A fost demult... oricum n-as vrea sa raman H-S-H. Nu vreau sa un pickguard cu un spatiu middle
George Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Atunci ia-ti alta chitara Ca vad ca stratu nu-ti place.
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Nu stiu sigur ce configuratie are corpul din punctul asta de vedere. Ma gandeam ca nu e ieftin... Cat daca e American Standard sau doar Standard... Ma abtin sa spun ce marca lame e asa ca... Trebuie sa mai scot pickguardul odata... dar daca nu ma inseala memoria mi se pare ca era humbucker la bridge
dass101 Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Mai bine iei niste Hot Rails sau Little 59 care se potrivesc in locul celor single. Si dupa cunostintele mele suna excelent.
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Daca era Fender imi placea crede-ma ...nu asta e problema dozele nu-mi plac si nu mai vreau single coil... Si nici n-are legatura... In orice caz, vreau niste doze agresive cu un ton bun pe overdrive And single coils just won't do the trick... As far as I know. Vroiam sa-mi iau niste doze active si de-aia
George Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ia-ti o chitara Caparison cu doze Seymour Duncan sau EMG
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Daca vroiam sa-mi iau alta chitara o faceam
dass101 Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Eu am avut hot rails si mi s-au parut f agresive. E o solutie cred mai buna si mai ieftina decit sa schimbi toata placa.
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Si la cat te duce un HR (la bani, desigur)? O combinatie s-s-s Seymour Duncan mai avantajoasa care ar fi ?
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Oh happy day ! Am desfacut-o si are corpul H-S-H. Bulan Acum de unde fac rost de un pickguard H-S-H ?
Guest Baumwolle Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Daca ai noroc, ai varianta usoara de a merge la Muzica - parter stanga - la ProGuitar si vezi daca au...Daca nu, e varianta mai complicata http://www.stewmac.com/shop/Pickguards/Str..._Humbucker.html
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ms dar nu prea imi vine sa ma bag la comenzi si la proguitar nu prea am vazut decat switchuri si knobs. Vorbind de knobs, stie cineva unde as putea gasi unele dome ?M ai bine chiar H-/-H, un switch in 3 pozitii, knobs-urile si nu-mi mai trebuie decat dozele Acum serios, un pickguard H-/-H ar fi mana cereasca, numai ca nu prea se gasesc separat de chitari
dass101 Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 despre doze Seymour Duncan, inclusiv set Hot rails pt strat (desi eu iti recomand doza din mijloc sa o pastrezi single) poti sa vorbesti cu Cearny. Daca vrei sa te lamuresti exact despre ce e vorba si sa si auzi cum suna intra pe site la SD.
Guest HektorBud Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ms ! Avea cearny niste sd-uri active dar le-a dat... Oricum, Cel mai mult ma intereseaza un pickguard H-/-H
Guest Baumwolle Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Adica pickguard HH?Tot pe site la http://www.stewmac.com/ gasesti.
Cosu Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 2 poze Prima - August 2004 A 2a - Februarie 2006 Mai trebuie sa ii schimb poturile cu unele tip cilindru si ma declar momentan multumit. Configuratie : Neck Dimarzio YJM Middle SD Alnico II Pro for Strat Brige un Humbucker Imbunatatirile au fost facute pe parcurs. Pickguardul il am de la Ninja.
Guest HektorBud Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Tare... Am vazut ca nu prea se gasesc poturi decat alea standard de la strat... si nu pe grossman.ro Oricum... Cred ca o sa dau in cap cuiva si o sa-i iau pickguardul. Frumoasa chitara
Guest HektorBud Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 (edited) Trebuie sa-i bag niste emg-uri neaparat Edited March 2, 2006 by HektorBud
Guest HektorBud Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Sincer, m-ar interesa un set sa-sa-81. Eu nu prea le am cu montatul dozelor. Stiu ca dozele EMG in sine se monteaza usor cu firul ala QuickConnect, dar sa le leg la potentiometre si la switch... n-am nici o treaba si nici nu vreau sa-mi prind urechile Nu stiu nici daca m-ar duce mai ieftin dozele separate (desi nu cred) sau direct setul. Stratul vreau sa mi-l fac la fel ca al lui cosu de mai sus. Ma gandesc doar ca in set mai vin si 3 potentiometre, switchul, toate prewired... In orice caz, tu cat vrei pe doza ?
Cosu Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Trebuie sa-i bag niste emg-uri neaparat Vezi ca pt emg-uri trebuie sa ai loc si pentru baterie. Studiaza problema .....
Guest HektorBud Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Da, stiu, m-am gandit si la asta... Oricum, asta o rezolv eu intr-un fel sau altul. De chestia cu setul sau separat ce parere ai ?
Guest Mircea19 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 cosu ti-ar mai trebui un scalop eu am terminat-o pe a mea.. si a iesit bine.. mai trebuie sa-i dau cu ulei de lamaie.. intreaba-l pe cearny cum a iesit ca el a vazut-o..
vektor Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 (edited) Inca un dupa/inainte : Acum mai tre sa o si (re)vopsesc ... Edited March 17, 2006 by vektor
Recommended Posts