www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce Combo E Mai Bun..........

Recommended Posts

Guest lucius_till
Posted

E practice amp, deci ia-ti unul cu effecte si cu iesire pentru casti .... sau mai bine, un procesor de effecte si poti sa-l bagi prin ce boxe vrei tu. Si o sa-ti sune mult mai bine decat un amp cu un difuzor de 8". Acu depinde ce procesor iti iei. Mai gandeste-te, sunt alternative mult mai bune decat un amp asa mic :|

Guest lucius_till
Posted

Da dar imi trebuie intr-o camera de apartament, cat sa nu deranjez vecinii nu-i suficient?

Guest lucius_till
Posted

Deci merge sa conectez chitara la calc ( unde am doua boxe si un suboofer care se aud DESTUL de tare), si decat sa dau atatia bani pe un combo sa iau un procesor de efecte? Da-mi te rog niste link-uri ca parca am vazut pe undeva........

Posted

Pai depinde de bugetul tau.

Eu recomand http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=313

Il gasesti si la SH cu vreo 3 milioane. E bun, ca daca o sa vrei sa continui, poti sa il folosesti si la repetitii, e din metal, deci rezista si pe scena. Calitativ e chiar ok ca sunet, daca stii sa-i faci niste setari calumea storci tonuri chiar foarte bune din el.

Sau asa: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=992

Dar nu recomand, fiind facut din plastic :|.

Guest lucius_till
Posted

Frumos arata.....

Ideea este ca pentru inceput vreau sa scot cate ceva frumos nu neaparat sofisticat, eu stiu un buget de maxim 350 lei pana invat ca lumea sa cant la chitara cat de cat, dupa aia ma pot extinde si cu alte scule. Nu vreau pe scena, nu vreau formatie, doar pentru mine personal, este ca o ambitie sa-i zicem, pe care o am de multi ani.....

Deci intai vreau acasa sa invat si dupa aia ma pot orienta si cu ceva pe care sa-l car dupa mine la prieteni etc....

Posted

Eu am un Behringer AC 108 , 15w , de practice, si suna destul de tare dat la volum mai mare . Are un gain destul de bine conturat si clar .

Si acele exemple care le-ai dat tu sunt bunicele , nu o sa iti trebuiasca putere mai mare de 15w ptr apartament , numai bune de exersat !

Posted (edited)

vezi ca mcmusic au adaosuri foarte mari la multe din firmele cu care lucreaza..uite: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...dProductID=1294 si uite acelasi lucru http://..ro/Hartke_GT60c_-_60_...itar_Combo.html

P.S.: vezi ca aici cel de 15W este mai ieftin cu 130 lei :)...sau..vezi ca cel de 10W este 130 lei(poti sa-ti iei asa si un procesor/cateva pedale)

Edited by JeeFo
Posted
Deci merge sa conectez chitara la calc ( unde am doua boxe si un suboofer care se aud DESTUL de tare), si decat sa dau atatia bani pe un combo sa iau un procesor de efecte? Da-mi te rog niste link-uri ca parca am vazut pe undeva........

o sa se aud prin boxe..dar..conteaza ce ai..nu doar cat de tare duc....daca sunt simple boxe de calculator..vor suna prost..stiu din experienta...eu am folosit mult timp procesor pe combina(suna foarte bine..dar..combina are boxe maricele...si bune..)...mai folosesc si acum uneori cand mi-e sila sa ma deplazez pana la amp...

daca ai o combina sau un sistem audio e ok...boxele de calculator nu o sa-ti scoata sunete extraordinare :)..si acel suboofer nu o sa te ajute prea tare ca tu canti la chitara nu la bas...la chitara nu-ti trebuie chiar asa de mult bas

Posted (edited)

Desigur depinde ce intelege fiecare prin "boxe de calculator". Boxele "multimedia" care au iesit la suprafata prin anii '90 cand au inceput PC-urile sa scoata sunete mai complexe trebuie privite ca accesorii, ca periferice, nu ca echipament de ascultat (si cantat) muzica. Insa sunt multe sisteme audio "pentru calculator" de calitate, vezi de ex. Altec Lansing pentru inceput. Bineinteles e impropriu spus "pt. calculator" pentru ca le poti folosi in orice context, nu neaparat conectate la PC, si multe (in special cele surround) chiar au si "preamplificator" incorporat care permite conectarea televizorului, recieverului, DVD playerului etc. si reglarea volumului si egalizare (adica sunt un adevarat sistem audio "multimedia").

Ma surprinde faptul ca multi nu-si dau seama cat de proaste sunt sistemele lor audio si dau vina pe softsim pentru ca se aude prost.

Si inca o chestie: daca se aud "bine" muzica si filmele prin ele nu inseamna ca se va auzi bine si chitara. Deci familiarizati-va cu intregul sistem!

Edited by FiveseveN
Posted

pathfinder-ul sau cel din link-ul tau , sau asta http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=715

Si inca o chestie: daca se aud "bine" muzica si filmele prin ele nu inseamna ca se va auzi bine si chitara. Deci familiarizati-va cu intregul sistem!

Da ! Sa traiti , shafu' !