Shumu Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sa se faca o votare in topicul acesta cu toti enumerati Sustin din suflet ideea! +1
Jack Daniel Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 +1 pentru Greg Howe, Richie Kotzen si Dave Kilminster. Ca sa aduc iarasi Cornford-ul
Guest hututui Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 intr-adevar este, si asta e trupa cu care l-am descoperit http://www.myspace.com/officialcosmosquad hehe, ar fi mult prea frumos sa vina kollman la noi! colegul ilun a punctat foarte corect
Guest Corraxe Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kiko Mersi Mult pentru poze sunt superbe, si rog orcine care a facut poze sa ma contacteaza mersi Mult Corrado...astept propuneri pentru 2010
razvanciub8a Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 (edited) Dave Kilminster, Richie Kotzen, David Gilmour ( cam imposibil de adus, dar...), Eric Johnson, Paul Gilbert, Andy Timmons, Steve Morse, Derek Trucks, Tommy Emmanuel, Vai, Satriani... si lista cu propuneri poate continua LE: acum am vazut ca primii 2 au fost mentionati chiar putin mai sus deci +1 Edited September 17, 2009 by razvanciub8a
mu5ai Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dave Kilminster, Richie Kotzen, David Gilmour ( cam imposibil de adus, dar...), Eric Johnson, Paul Gilbert, Andy Timmons, Steve Morse, Derek Trucks, Tommy Emmanuel, Vai, Satriani... si lista cu propuneri poate continua LE: acum am vazut ca primii 2 au fost mentionati chiar putin mai sus deci +1 David Gilmour, Buddy Guy, Joe Satriani ..pe urma pot sa si mor
Guest RaresD Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 La urmatoarea editie ar fi posibil sa se aduca si un basist? Ar fi fain sa avem un workshop si cu Wooten sau Marcus Miller sau altii...
dreamcatcher Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 stie cineva cine era tipul cu cel mai mare SLR din sala care a facut cele mai multe poze ? a facut multe si pe langa scena si zicea ca face poze la un grup mare de prieteni de-ai lui. un tip brunet, slabut, mic de inaltime cu parul lung legat in coada. era si prietena lui cu el. i-am lasat mailul si mi-a promis ca imi trimite niste poze. dar nu am primit nimic..
Musaro Adriano Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 (edited) Greg Howe Tom Quayle Frank gambale Andy timmons Eu zic ca gambale ar fi interesant, lam mai vazut si merita orice centesim de euro! numai bine pentru country si acustic style, am vazut mai deasupra ca cineva vrea ceva acustic, eu as propune italianul Franco Morone, mare personaj! Edited September 19, 2009 by Musaro Adriano
dreamcatcher Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 stie cineva cine era tipul cu cel mai mare SLR din sala care a facut cele mai multe poze ?a facut multe si pe langa scena si zicea ca face poze la un grup mare de prieteni de-ai lui. un tip brunet, slabut, mic de inaltime cu parul lung legat in coada. era si prietena lui cu el. i-am lasat mailul si mi-a promis ca imi trimite niste poze. dar nu am primit nimic.. nevermind..l-am gasit.
Guest LiviuP Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 eric johnson, bonamassa, albert lee, lee ritenour, larry carlton, tommy emmanuel, andy timmons, greg howe, nuno bettencourt, birelli lagrene, iar de la noi - florin ochescu, eugen caminschi, sorin romanescu, george baicea aaaaa, am uitat, felicitari pt realizare, corraxe, din ce am citit pe aici a fost extraordinar, imi pare asa rau ca am aflat prea tarziu si nu am putut veni cu siguranta o sa vin la anul!
Quetzalcoatl Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ..pe urma pot sa si mor Oricum vei muri
alina88 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Hello.... Multumesc d-lui Corrado pentru invitatie la acest eveniment. Speram sa mai participam si la anu . Am facut si eu ceva poze .....sper sa va placa.
Guest Corraxe Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu trebuie sa asteptam chiar un an pentru Ziua Chitarelor 2, si de ce nu o "Noapte a Chitarelor", voi ce spuneti? Rock and Roll Corrado
Guest Blida Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu stiu de ce, dar am impresia ca nu trebuie sa asteptam chiar un an pentru Ziua Chitarelor 2, si de ce nu o "Noapte a Chitarelor", voi ce spuneti? Rock and Roll Corrado Daca se poate, de ce nu?
istrategie Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Din propunerile lui Corrado mi-ar placea sa ii vad pe: Greg Howe, Kiko Loureiro, Ron Thal si Fabrizio Leo!
KIKO Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zuuuper. astept albumul. multumesc pt recital, pe mine m-a emotionat. recunosc.
ilun Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 zuuuper. astept albumul. multumesc pt recital, pe mine m-a emotionat. recunosc. idem la mine a avut ceva special
KIKO Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ahhh, si inca ceva daca imi permiti: stick to Fender. intelegi tu ce vreau sa zic.
Guest Corraxe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Salut in curand o sa fie lansat site www.ziuachitarelor.ro si am o mica rugaminte orcine a facut poze sau a filmat sa intra in contact cu mine , in particolar me intereseaza filmari cu concert lui Mattias Eklundh.Si poze cu Publicu. Mersi Mult Corrado!!!!
midnight rider Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 ahhh, si inca ceva daca imi permiti: stick to Fender. intelegi tu ce vreau sa zic. inteleg:) dar pentru piesa de mai sus,de exemplu, nu se preta deloc.nu crezi?
Guest Corraxe Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Articol despre ziua chitarelor iesit azi pe axe cel mai importante revista pentru chitaristi Italiana
Recommended Posts