www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

istrategie

Active Members
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by istrategie

  1. Oferta de BLACK FRIDAY!!! Incepand de astazi, pana vinerea viitoare inclusiv! Head-ul, impreuna cu toate cele mentionate, este la pretul de 3500 de lei!
  2. Cabinetul s-a dat. A mai ramas head-ul impreuna cu tot ce este mentionat mai sus. 4000 de lei.
  3. Pret: 4400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde amplificator Peavey 5150 II (6505+) head, 120W, full lampa. Vine impreuna cu: - foot switch-ul original - doua lampi de rezerva - doua cabluri Vox Class A - traf 110V-220V Il am de vreo 2 ani si l-am folosit foarte putin (nici nu l-am mai deschis de vreun an jumate). Este in stare perfecta, suna zid. Mai multe detalii despre head aici: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/peavey-5150-ii-120w-guitar-amp-head Cabinet Harley Benton G212 Vintage. Folosit la fel de putin ca si amplificatorul. Doua difuzoare, doar unul dintre ele este Celestion Vintage 30. Mai multe detalii despre cabinet aici: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage.htm Se poate testa totul in Bucuresti. Nu trimit in provincie. Pretul pentru tot pachetul (head si accesorii + cabinet): 4400 de lei. Pretul pentru head si accesorii: 4000 de lei. Pretul pentru cabinet: 500 de lei.
  4. Am incercat astazi LTD MH-350FR la Guitar Shop. Charvel DS-1 nu aveau. Ar fi buna o comparatie calitativa intre cele doua chitare sau game de produse. Avand in vedere ca Charvel are Original Floyd Rose in aceiasi bani ca si LTD-ul, care are Special, ar trebui sa existe o diferenta in alta parte.
  5. M-am uitat acum. Alea îmi plac, pãcat ca nu e decât shapeul de Les Paul acolo. Soloistul îmi place si am vãzut ca e disponibil pe Thomann. E o posibilitate destul de buna.
  6. E buna pentru shred, dar cum se descurca cu high gain pentru thrash si death metal? Cu single coil-urile alea nu prea o vad bine. O sa merg in weekend la un amic sa testez Xiphos-ul, ca pare o chitara buna pentru ce vreau eu.
  7. A doua chitara o avea un amic parca. O sa vorbesc cu el sa o testez sa vad cum suna. Mai astept sugestii. Nu mai vreau forma de Les Paul. De preferat as vrea shape soloist pentru comoditate la cantat.
  8. Amp am: Peavey 5150 II. Problema asta e rezolvata. Doar la chitara vreau sa trec la ceva care se impaca mai bine cu metal-ul si cu shred-ul. In timp mi-am schimbat preferintele muzicale de la classic rock spre metal extrem si tehnic si se pare ca Les Paul-ul nu prea mai face fata pentru tehnica si sunet.
  9. Salut. Am nevoie de cateva recomandari de chitare bune pentru metal (thrash, death, progressive, shred). Am gasit cateva posibilitati, pe care o sa le pun mai jos, dar mai astept si alte sugestii. Ce vreau de la chitara: sa aiba doze active EMG, sa aiba Floyd Rose, nu Original ca sigur nu intra in pret. Buget: 3000 de lei. La momentul de fata am un Epiphone Les Paul Standard Plus si vreau sa fac un upgrade catre ceva mai agresiv. LTD MH-350FR: http://www.espguitar...e/mh-350fr.html LTD H-351FR: http://www.espguitar...xe/h-351fr.html Jackson King V KVXMG: http://www.jacksongu...rtno=2916400503 Jackson Rhoads RRXMG: http://www.jacksongu...rtno=2916320503 Astept pareri din partea celor care au testat ceva din ce e mai sus. Astept si alte sugestii pe langa acestea. Multumesc!
  10. Mersi. Am inteles cum merg lucrurile. Raman la 8 ohmi/mono in consecinta.
  11. Deci la conexiunea de mono, folosesc doar iesirea din stanga, cu 8 ohmi din amp. Exista vreo diferenta de sunet daca folosesc modul stereo?
  12. Salut. Mi-am luat un cabinet Harley Benton 2x12 si am o nelamurire. La spate are doua intrari si un switch pentru 8 si 16 ohmi. Scrie pe el left - mono si right - stereo, pe fiecare iesire in parte. In ce pozitie functioneaza cel mai bine? Si cum trebuie cablat ca sa fie stereo: un cablu si intrarea din dreapta si setat amp-ul pe 16 ohmi sau doua cabluri scoase din ambele iesiri de la amp si bagate in ambele iesiri din cabinet? Amp-ul e un Peavey 5150 II cu switch de 4/8/16 ohmi. Intrebari de n00b, dar e prima data cand am sculele astea pe mana.
  13. Cand este scos printr-un cabinet, merge perfect. Cand e pe difuzorul din amp, se aude un fss constant atunci cand incerc sa cant ceva. Nu vreau difuzor mai bun. Vreau sa ies cat mai ieftin din treaba asta.
  14. Mai incerc sa explic odata: cand am legat amp-ul la cabinet, prin iesirea din spate, se auzea perfect, iar cand este pe difuzorul din amp, se aude doar un fss, aproape insesizabil. Nu stiu inca sigur daca problema este difuzorul, dar inafara de asta, nu stiu ce ar mai putea fi, avand in vedere ca amp-ul functioneaza perfect pe cabinet extern.
  15. Salut. Azi la repetitie am cantat pe un Vox AD50VT. Mai cantasem pe el si inainte, fara probleme, doar ca azi am cantat pe el, am facut o pauza de vreo 5 minute, iar apoi am vrut dinnou sa cant, doar ca in momentul ala nu s-a mai auzit nici un sunet venit din amp, doar o harsaiala foarte inceata, perceptibila de la 2 centimetri departare. Am scos pre-amp-ul prin jack-ul de cabinet si se aude. Ma gandesc ca cel mai probabil a crapat difuzorul, dar nu imi pot explica cum s-a intamplat lucrul asta. Amp-ul are cel mult un an, dar din pacate nu mai are garantie. In caz ca e difuzorul problema, cum as putea sa ies cel mai ieftin din problema asta?
  16. Cumpar un cabinet 1x12 sau 2x12. Nu prea am gasit oferte si poate asa gasesc ceva mai repede.
  17. Nu domnu'... ma refeream ca amp-urile custom sunt la preturi mult mai accesibile decat amp-urile "de firma". Mai sunt oameni care fac amp-uri la comanda inafara de cei doi care au aparut pe thread pana acum?
  18. Pai 3000 de lei n-ar fi chiar foarte mult, avand in vedere ca in magazin cele de 30W sunt vreo 2500... Mai astept si alte sfaturi.
  19. Vreau sa imi fac un amp custom si nu prea stiu la cine sa apelez in domeniu. As vrea ceva de 100W, high gain, ceva gen Engl sau Mesa, dar nu am nicio idee cine face asemenea scule la noi si care ar fi preturile. Niste recomandari si niste detalii ar fi utile.
  20. 20. Canta orice de la Pantera la Hammerfall fara probleme.
  21. Trupa este deja formata, ne mai lipseste doar al doilea chitarist. Atmosfera este placuta, oamenii au experienta pe instrument. Pana acum suntem 4: voce, chitara, bas, tobe. Media de varsta este 19 ani si am prefera pe cineva cat de cat apropiat de varsta noastra. Exclus incepatorii. Suntem din Bucuresti. Genul abordat este o combinatie de mai multe sound-uri: heavy, thrash, speed, power. Astept persoanele interesate aici, pe PM sau pe Y!M: istrategie
  22. UP! Numai peste oameni neseriosi am dat pana acum.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.