www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

istrategie

Active Members
 • Content Count

  117
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

2 Neutral

About istrategie

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucharest

Other Information

 • Band
  Caut
 • Gear
  Guitars: Epiphone Les Paul Standard Plus
  Amps: Peavey Vypyr 15

Recent Profile Visitors

4274 profile views
 1. Oferta de BLACK FRIDAY!!! Incepand de astazi, pana vinerea viitoare inclusiv! Head-ul, impreuna cu toate cele mentionate, este la pretul de 3500 de lei!
 2. Pret: 500 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde interfața audio Line6 UX2, împreuna cu cablu USB. Prețul este de 500 de lei si nu este negociabil.
 3. Cabinetul s-a dat. A mai ramas head-ul impreuna cu tot ce este mentionat mai sus. 4000 de lei.
 4. Pret: 4400 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Se vinde amplificator Peavey 5150 II (6505+) head, 120W, full lampa. Vine impreuna cu: - foot switch-ul original - doua lampi de rezerva - doua cabluri Vox Class A - traf 110V-220V Il am de vreo 2 ani si l-am folosit foarte putin (nici nu l-am mai deschis de vreun an jumate). Este in stare perfecta, suna zid. Mai multe detalii despre head aici: http://www.musiciansfriend.com/amplifiers-effects/peavey-5150-ii-120w-guitar-amp-head Cabinet Harley Benton G212 Vintage. Folosit la fel de putin ca si amplificatorul. Doua difuzoare, doar unul dintre ele este Celestion Vintage 30. Mai multe detalii despre cabinet aici: http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g212_vintage.htm Se poate testa totul in Bucuresti. Nu trimit in provincie. Pretul pentru tot pachetul (head si accesorii + cabinet): 4400 de lei. Pretul pentru head si accesorii: 4000 de lei. Pretul pentru cabinet: 500 de lei.
 5. Am incercat astazi LTD MH-350FR la Guitar Shop. Charvel DS-1 nu aveau. Ar fi buna o comparatie calitativa intre cele doua chitare sau game de produse. Avand in vedere ca Charvel are Original Floyd Rose in aceiasi bani ca si LTD-ul, care are Special, ar trebui sa existe o diferenta in alta parte.
 6. M-am uitat acum. Alea îmi plac, pãcat ca nu e decât shapeul de Les Paul acolo. Soloistul îmi place si am vãzut ca e disponibil pe Thomann. E o posibilitate destul de buna.
 7. E buna pentru shred, dar cum se descurca cu high gain pentru thrash si death metal? Cu single coil-urile alea nu prea o vad bine. O sa merg in weekend la un amic sa testez Xiphos-ul, ca pare o chitara buna pentru ce vreau eu.
 8. A doua chitara o avea un amic parca. O sa vorbesc cu el sa o testez sa vad cum suna. Mai astept sugestii. Nu mai vreau forma de Les Paul. De preferat as vrea shape soloist pentru comoditate la cantat.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.