www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dreamcatcher

Active Members
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dreamcatcher

  1. Pret: 2000 RON Localitate: Bucuresti Contact: tonezone6@gmail.com Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Kit-ul include: Amp Laney LC15R dif 10", 15W tanc reverb cu arc + FX Loop lampi noi JJ (3 x ECC83 + 2 x EL84) made in UK Distors Vox Satchurator Delay DigiTech DL-8 (functie looper) Sursa BBE Supa Charger Bonus 2 cabluri George L (folosite de mine in FX Loop) 1 cablu Evidence Audio Lyric HG, 1.5m 3 x ECC83 + 2 x EL84 toate TAD Toate in stare foarte buna.
  2. si-a luat sau s-a jucat cineva cu asa ceva? http://www.travelerguitar.com/products/ultra-light/ultra-light-steel/
  3. connection established. 10x
  4. stie cineva cat costa si unde se poate face un refreting la o chitara (in bucuresti)? ma refer la inlocuirea tastelor si nu la fret dressing..etc.
  5. eu am un ibanez rg3120. fretboard radius = 430mm la stewmac nu exista sanding block curbat de 16,9" (430mm). doar de 16" dupa care sare la 20". am facut niste calcule (vezi attach) si diferenta maxima de nivel la extreme este doar de 0,076mm (diferenta pe coama este zero - cercurile sunt aliniate sus). ceea ce inseamna ca o sa manance un pic mai mult la slefuire din laterale. eu cred ca se poate folosi fara probleme blocul de 16". cred ca si erorile de fabricatie sunt mai mari de atat in anumite cazuri. voi ce ziceti?
  6. imi raspund tot eu. conform cu spune StewMac/Warmoth ar trebui sa fie 0150/6100 adik foarte aproape de .110 x .55 in daca tot m-am chinuit weekendu asta sa caut specs, am atasat un tabel cu specificatii adunate de la furnizorii mari de fretwire dur (am exclus ce e sub 18% nichel). sortarea e in functie de latimea coroanei. hard fret wires.pdf
  7. stie cineva la ce dimensiuni se refera ibanez cand spune JUMBO frets?
  8. din ce am vazut pe net nu prea exista de cumparat radius sanding block pt. 430mm (16,9"). unii si le-au facut singuri . eu nu stiu nici un tamplar la nivelul asa de detaliu..
  9. o intrebare. inainte de orice slefuire de-alungul gatului nu trebuie eliminat 'neck relief'-ul din truss rod pt. ca tastiera sa fie drepta?
  10. o sa schimb corzile si cu ocazia asta vroiam sa-i fac o curatenie de primavara. vroiam sa curat si fretboardul si tastele si sa-l gresez pt. ca are 3-4 ani de cand nu a mai fost gresat. la nivelarea tastelor mi-e frica sa ma bag...mi-e sa nu fac vre-o prostie...desi cred ca ar fi nevoie pt. ca un pic de buzz pe cateva taste. intr-un tutorial video mai vechi am vazut ca se facea cu o piatra mare speciala..
  11. am dat de rombelt la telefon si au 0000 dar din pacate vand numai cantitati mari. pachete de 10kg undeva la 70 si ceva de euro. mi-au zis ca si clientii lor tot cantitati mari vand.
  12. cei de la rombelt nu mi-au raspuns inca. am mai gasit la un magazin dar e grad '0'. si '000' e foarte bun. o sa incerc pe la hornbach si celalalt magazin. mersi mult.
  13. stie cineva unde gasesc in bucuresti 'steel wool'? mi-ar trebui grad mic (0000) cica in limba noastra se numeste vata de otel, lana de otel si alte variatiuni.. am cautat pe la dedeman dar fara succes. ma intrebam daca cineva a gasit si ma scuteste sa iau magazinele la rand.
  14. asa. deci se gasesc pe la noi pe undeva?
  15. unde gasesc un arc pt. un tremolo ibanez? edge pro arcurile cred ca sunt standard la mai multe marci.. folosesc corzi de 0.10 si din cauza ca am montat un tremol-no nu mai pot pune cele doua arcuri laterale in "V" ca sa castig tensiune mai mare. asa ca trebuie sa completez cu un arc
  16. 4 mil.? vroiam un comp. mai demult dar nu am mai mult de 4 mil. pt. el
  17. ti-l iau eu cand ma intorc din concediu daca nu il dai pana atunci.
  18. e modelu ala mai nou cu ledu sus? aa. si de ce il dai?
  19. am gasit si asta http://www.fretsonfiresongs.com/frets-on-fire-songs sunt ogg dar nu sunt multitrack. ma bucurasem initial ca sunt sortate si centralizate dar..daca nu poti sa scoti chitara..
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.