sharting Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ingrediente: - magneti de usa de dulap (4) - cartele de telefon - sarma de 0.1 Caracteristici tehnice: - rezistenta : 1.12 kilo ohmi - semnal: 10 - 50 mV din lipsa de bani pt niste doze de firma m'am apucat io de facut...dati si voi cu parerea cum suna... basu e un ural facut cine stie cand cu corzi fender pe el... p.mp3
ciuci Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 (edited) am o intrebare in legatura cu mufa bassului......are iesire cu pini cumva in loc de jack? ... edit: am ascultat sampleul.... nu stiam ca niste doze home made pot suna asa bine!! ...reghinul unui prieten suna mai prost! Edited February 15, 2006 by ciuci
lumea imi spune iosif Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 (edited) laser frate. suna neasteptat de bine. fara zgomot. nice! gj! Edited February 15, 2006 by lumea imi spune iosif
Geiger Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 http://galileo.spaceports.com/~fishbake/index.html Cauta si vei gasi multe chestii interesante..
sharting Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 mufa basului e jack mare nu de aia cu pini...
Cosu Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Din pacate semnalul este destul de slab. O doza de chitara foarte slaba ca output dar si foarte curata(Dimarzio YJM) are semnal de iesire undeva pe la 90mV. O doza highoutput ajunge si la 4-500 de mV. La bas nu ma pricep dar presupun ca si acolo tot p-acolo se invarte. Oricum nu-i rau pentru un proiect homemade. Poate ca mai multe spire ar ajuta nivelul de iesire.
karpi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ingrediente: - magneti de usa de dulap (4) - cartele de telefon - sarma de 0.1 Caracteristici tehnice: - rezistenta : 1.12 kilo ohmi - semnal: 10 - 50 mV din lipsa de bani pt niste doze de firma m'am apucat io de facut...dati si voi cu parerea cum suna... basu e un ural facut cine stie cand cu corzi fender pe el... In loc de magneti de la "dulap" folosete magneti din pamanuri rare de la HDD stricat , este extrem de puternic , chiar trebe sa ai grija sa nu fie prea mult ( prea aproape de corzi ) ca reduce sustainul . Eu am experimentat mai multe si suna grozav . Magbetul il pui sub bobina si cu piese polare ( suruburi de 4 sau 5 mm taiate ) " aduci sus" campul magnrtic sub coarda , sau cu o piesa lunga da cca 6 cmm si groasa de 4mm , inalta cat doza .In primul caz vei avea mai multe inalte in al doilea mai putine , cutie de ecranare metalica si ea curata inaltele . De aceia au dozele Fender carcasa doar din plastic , si din aceiasi cauza se folosesc Hambucer-i fara cutia de protectie si ecranaj din metal .
Guest EPSYLON_CURSE Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 cate spire ai dat? un tambur intreg sau mai multe?
Recommended Posts