www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

sharting

Active Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About sharting

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov
 1. Vandut, se poate inchide, multumesc
 2. Salut, ti-am raspuns la PM, numarul de telefon din anunt e valabil
 3. Pret: 0 RON Localitate: Brasov Contact: 0730 643 000 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Warwick Corvette $$ in 5 corzi produs pe 26-10-2005 Nirvana black oil finish, swamp ash body, ovangkol neck. Potentiometrele nu fasaie, cheile tin acordajul perfect. Bassul este setat cu corzile jos, este o placere sa canti la el. L-am cumparat de la Ghita Daniel Cristian, in iunie. Bassul se poate vedea, proba, etc in Brasov si tot in Brasov as prefera sa in dau. PS: Uzura a fost facuta la lutier Pret: 900 euro, bonus flightcase, un strap lucky 13 si un strap warwick.
 4. in sfarsit aproape gata trebuie sa fac rost de niste bani sa imi iau doze dar pana atunci asa ramane stiu ca pickguardu e urat.. o sa am grija de el cand ii pun doze acu e in stare cantabila.. astept pareri....
 5. dozele sunt de chitara din lipsa de bani ca sa imi iau niste doze de bass daca numeri cheile vezi ca sunt 4 nu 6 ..deci bass si nu are 6 gauri in el si 4 chei puse griful pare mic din cauza corpului care e este mare azi am termiant de lacuit..maine il ansamblez si poate pun poze, daca nu, poimaine apropo..pe chei scrie "Schaller"... asa sa fie?
 6. in sfarsit e gata desenu pe bass.. trebuie sa ma apuc de lacuit cand termin mai pun poze.. astea sunt nasoale ca is facute cu telefonu
 7. ar fi o miiiica problema.. sunt din iasi
 8. pai va fi un desen si pe fata basului dar nu avea omu cum sa deseneze pe fata grifului.. facea desen pe fata si pe spate gol?
 9. spatele cu desenul gata.. astept pareri..
 10. corpul..in proces de desenare.. more pics soon
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.