Guest withefish Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 si ce commenturi are Oaaaaa!!!!! D-astea nu stiu sa fac cu floydu'
Mosh Craciun Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Oaaaaa!!!!!D-astea nu stiu sa fac cu floydu' am inteles ca e o tehnica speciala
Guest withefish Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 (edited) I think it is the Boss Opera-voice pedal xD =))))) Trebuie sa o am!!!Cand se inventeaza??? am inteles ca e o tehnica speciala Numai"cei alesi"o cunosc! Edited May 9, 2009 by withefish
Mosh Craciun Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Trebuie sa o am!!!Cand se inventeaza??? Numai"cei alesi"o cunosc!
Metabog Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 I think it is the Boss Opera-voice pedal xD =))))) AHAHAHA.
Cursedone Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tot din aceeasi categorie, de data asta needitata.... va prezint TRV HARDCORE METAL TATAIE
Mr.Fritz Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 tot din aceeasi categorie, de data asta needitata.... va prezint TRV HARDCORE METAL TATAIE http://en.wikipedia.org/wiki/Countertenor citeste tipu este un Contratenor ma mir cat de prosti sunt aia din juriu sa fii in bussines-ul muzical de ceva timp si sa nu stii de asta (ma refer la juriu) Deci tipu daca duce vocea si ca Tenor va castiga enorm la concerte este f rar sa vezi asa ceva si se cauta la greu !!
Vladimir Tepes Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tare as vrea sa-l vad reproducand un astfel de portativ dar cursiv. Dise Irae, Mozart Requiem
DraculVaDomni Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Trebuie sa o am!!!Cand se inventeaza??? Nu stiu cand se inventeaza, dar eu imi donez un plaman de pe acuma sa strang bani de o pedala d-aia
Recommended Posts