MardukGX Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Well I'm back here again(desi intru in fiecare zi pe forum )si am o intrebare rapida:Se poate conecta un procesor gen asta la boxe de sistem?
George M. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 da, se poate, cu conditia ca boxele sa aiba intrare (alta decat cea de la PC) asta daca vrei sa auzi si chitara si PCul in acelasi timp
Guest Geliraden Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) Sau cablu stereo de la iesirea pentru casti pana la comp la line-in, si problem solved. (cu mentiunea urmatoare: cablul trebuie sa aibe o mufa jack mic (3.5mm) si una jack mare, ambele stereo neaparat) EDIT: SAU direct de la iesirea phones de la procesor direct in boxe, cu adaptor de la jack mic la jack mare (of course, tot stereo) Edited May 4, 2009 by Geliraden
MardukGX Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Mersi de reply-uri, guys O intrebare as mai avea: comparativ cu Guitar Rig (pentru cine a folosit) se aude mai bine prin procesor ?
Vulgar_display_of_Alex Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 DA ! ! ! scuze, am eu ceva cu programele de genu... nu le am prea dragi; - - - Deci, conectezi frumos procesorul la ce vrei tu, cu nishte setari bune, si scapi de emularea digitala prin placa de sunet care o faci prin guitar rig; plus, scapi de orice intarziere a sunetului (in caz ca nu ai avut cea mai geniala placa de sunet); si te invetzi mai bine
FiveseveN Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 (edited) Depinde de procesor si depinde cum folosesti Guitar Rig. Si depinde desigur de calitatile sonore pe care cauti tu. Edited May 4, 2009 by FiveseveN
karpi Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Well I'm back here again(desi intru in fiecare zi pe forum )si am o intrebare rapida:Se poate conecta un procesor gen asta la boxe de sistem? Ce sistem ? comunist ,capitalist ? Procesorul nu se cupleaza direct la boxe ci la intrarea Line-In al unui preamplifului/mixer stereo prin cabluri cu mufe.plug-uri corespunzatoare.
Recommended Posts