JOEBAT Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 (edited) Va invit sa va uitati pe site-ul scolii de rock, nou infiintate, din Bucuresti: www.rockschool.ro Astept pareri!!! Edited March 31, 2009 by JOEBAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 marfa... da mutati si voi la cafenea sau ceva(adminii) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Eu m-am inscris. Vreau sa vad cum este. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOEBAT Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Va invit sa vizionati site-ul Scolii de Rock din Bucuresti: www.rockschool.ro Astept pareri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOEBAT Posted March 31, 2009 Author Share Posted March 31, 2009 Speram sa fie o reusita , pentru ca am avem nevoie de asa ceva. Trebuie sa multumesc celor care au avut curajul sa inceapa un astfel de proiect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siw Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 La tobe preda bateristul nostru, Felix Moldovan. Este un tip cu multa experienta de la care aveti ce invata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 am fost sambata la "porti deschise" mi s-a parut foarte tare. ne-au lasat sa cantam cat am vrut noi, ne-au si ajutat unii dintre profesori sa cantam toti acelasi lucru. au 3 sali de repetitie dotate ok, cu echipamente noi. si au avut bomboane all in all, foarte friendly. astept sa vad si cum se vor desfasura lectiile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gifenrich Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Super tare!Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Marmota Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 nice ....nu se face si in satu mare :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 Super tare. oare se va face si prin alte orase ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted March 31, 2009 Share Posted March 31, 2009 O initiativa excelenta, felicitari! Poate colaboram vreodata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosh Craciun Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 daca se face si in tm ma inscriu sa vad cum ii Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 daca se face si in tm ma inscriu sa vad cum ii De cate ori ai fost la evenimente "GONG"? mai toti tineri muzicieni car canta pe acolo au inceput sa cante tot la"Gong" acum cativa ani cand a fost la Casa Tineretului. Ai "lagong.ro" radio Gong online cu emisiuni despre de toate. La jazz unde se tin serile concert sau jamsession poti sa urmaresti si sa inveti multe .Nu am oprea vazut colegi de pe forum pe la Gong la jamsession.Nici eu nu ma duc la toate evenimentele dar macar la jamsession.Poti invata pe scena cum se canta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOEBAT Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Acolo la scoala e fain ca se intalnesc oameni, formeaza trupe, canta , se simt bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi.rust Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Pare a fi o afacere serioasa. Felicitari ...si asteptam cat mai curand rezultatele, adica instrumentistii formati acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted April 6, 2009 Share Posted April 6, 2009 este pe semestre? cand incepe 'scoala' ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazySound Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) este pe semestre? cand incepe 'scoala' ? te inscrii cand vrei tu ...inscrie-te de pe site Am fost si eu la deschidere, a fost foarte marfa, am cantat cu multa lume, mi-am facut o parere despre unele chitari si ampuri. Din cate am inteles, se vor mai baga scule pe parcurs. Aaaaa si m-au testat daca am ureche:D... Edited April 7, 2009 by CrazySound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimebag_Darell Posted April 7, 2009 Share Posted April 7, 2009 (edited) exista un subiect mai demult facut de mine la studio-uri, dar vad ca s-a postat aici. Mdea... Rog pe cineva sa faca uneasca cele 2 thread-uri Scoala e ok. E prima initiativa de acest gen facuta in Romania si, in functie de feedback-ul care se va primi, se va forma o oarecare programa bazata pe practica si teorie. Eu unul cunosc pe cel care a venit cu ideea si mi se pare de bun augur. Ma inscriu de la vara dupa ce termin bacul. Scoala nu e doar pentru pustime. Pot si adulti sa se inscrie. Smecheria la scoala e ca inveti sa canti in grup, lucru de altfel foarte folositor pentru diversi instrumentisti/vocalisti ce vor forma diverse trupe in viitor(sau vor forma chiar o trupa in rockschool). Poate asa se mai dezvolta si piata muzicala rock din Romania... Poate punem si poze de la sedinte... Mihai Edited April 7, 2009 by Dimebag_Darell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lupoaica Posted April 8, 2009 Share Posted April 8, 2009 de asta intrebam de semestre si etc, si eu vreau sa ma inscriu dupa ce termin cu licenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimebag_Darell Posted April 9, 2009 Share Posted April 9, 2009 nu cred ca e pe semestre sau ceva de genu'. Intodeauna se gaseste loc pentru cineva in plus. In functie de ce stii te baga ei. O sedinta decurge altfel: inveti instrumentul tau cu profu, singur... dupa care, ajutat tot de un profesor, va reuniti si cantati ce aveti in ziua aceea. Unu invata la bas melodia x altu o invata la chitara altu la tobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 nu cred ca e pe semestre sau ceva de genu'. Intodeauna se gaseste loc pentru cineva in plus. In functie de ce stii te baga ei. O sedinta decurge altfel: inveti instrumentul tau cu profu, singur... dupa care, ajutat tot de un profesor, va reuniti si cantati ce aveti in ziua aceea. Unu invata la bas melodia x altu o invata la chitara altu la tobe. f marfa asa.. asa se facea si cand eram la clubu copiilor in sectoru' 1, desi acolo era cam aiurea, eram ceva de genu 15 chitaristi, 1 basist(optional) si un tobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metabog Posted April 11, 2009 Share Posted April 11, 2009 (edited) Exact ce ne trebuia, o scoala care sa le spuna la copii cum trebuie sau nu trebuie cantata muzica rock. Rock-ul se invata privind si cantand, iar daca, chiar vrei teorie, iti iei si inveti. Edited April 11, 2009 by Metabog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimebag_Darell Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 eh... atunci scoala e pentru cei ceva mai comozi ca tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
siw Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 (edited) Iata si un clip de prezentare al scolii pe youtube: Edited April 16, 2009 by siw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Iata si un clip de prezentare al scolii pe youtube: TEEE EN TEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Unde anume e situata scoala? Nu gasesc nicio adresa. Pe 13 cand primesc banii ma inscriu fara doar si poate macar pentru o luna sa vad cum e. Sunt sigur c-o sa-mi placa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 M-am inscris azi. Sper sa ma contacteze cat mai repede. Sunt foarte curios sa vad cum e. Revin cu un feed-back daca mai e nevoie desi pana acum baietii si-au facut reclama buna. PS: Este stresant faptul ca functia "edit" devine inactiva asa repede. Trebuie tinuta macar trei zile. Parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest szekely Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Pai 3 zile nu e ok , pentru ca scrii ceva, altii iti raspund sau isi scriu parerea lor despre ce ai scris tu , si dupa 3 zile ,timp in care se pot scrie zeci de comentarii, si dupa aia stergi ce ai scris si celelate zeci de comentarii aiurea .-.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro Posted May 13, 2009 Share Posted May 13, 2009 De ieri am intrat si eu in echipa de profesori ai Scolii de rock. Sa fie rock atunci (si nu numai). Va asteptam cu chef de cantat. Cine vrea sa ia direct de la profesor aceste informatii, sa vina acolo. Rock-ul nu va muri niciodata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimVind Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Foarte, foarte fain. Am juma de luna de cand merg si am avut ce invata. I-am cunoscut pe Laur, Soe si Felix. Adevarati profesori, stiu cum sa explice. Veniti si voi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts