Doctor X Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Parlamentar!!! nu aruncati cu pietre...functionar public parlamentar parti bune - parcare mare parti naspa - ...vizuina lupului LE. ps. @ colegu' Mangalez - de ce mai bati tu drumu' pan' aici daca tot e cu stress? n-au ASSE si la Constanta? Acolo mai auzi o mare, un val, mai arunci o scoica.. aici doar claxoane si bucuresteni, niste pescarusi pe Dambovitza si: "sticle goalee cumpaaar", nu? Off-topic: Ai înviat, bre? Pe unde umblași, în campanie?
Un Tobar Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Plus ca in Bucuresti e plin de moldoveni, s-ar stressa si mai tare baiatul Si care e problema cu moldovenii?
apocalipsa Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 in afara de jobul enumerat mai sus mai am si urmatoarele joburi: hamal in constructii, paznic la o fabrica de paine, designer de ambient, vanzator cu diverse okazii. orice prind apuc.
Radu i Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 @ Dr. X: inviai, inviai....am facut o cura de "no foruming" but now I'm back and ready to kick a's's btw. and off-topic...punem de-o intalnire? rgc of course
Guest Brainwasher Vlad Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cum se face ca nu va trece mult timp si vei incepe sa urasti Mangalia? nu se face deloc...e un oras curat...un oras mic...linistit fata de celelalte orase....numai k nu ai c face...dkt sa merg in cta ...si in vama...am fost adineaori in vama cu masina ....si m am speriat.....vor sa faca strada si au daramat absolut toate chestiile de pe plaja.... a....si nu vin in bucuresti k imi place...ci k trebuie....sunt nevoit.... ok? ....
Guest DoomShadow Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ba frate eu nu inteleg ce is cu razboaiele astea intre orase ... pe mine ma doare in 14 daca e american, oltean, bucurestean, aradean cat timp e om de treaba ... what ever altii nu stiu sa judece dupa ce conteaza
ilun Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 btw. and off-topic...punem de-o intalnire? rgc of course uite om serios ... daca facem intalnire rgc facem workshop cu metode de baut bere
CiocanelBloodyCIocanel Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ce topic deprimant! De ce crezi ca e criza mondiala, pai?
Faust Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ce topic deprimant! Bine ca te-ai gasit tu sa-l reinvii. Te plictisesti foarte tare, nu?
Gifenrich Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nu aveti habar ca ce as putea lucra la 16 ani prin cluj napoca? Vreau sa strang macar 20 de mili pentru o chitara noua pana-n august.
Gifenrich Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Am gasit ceva de genu ca Ambalator la firma Vel Pitar :| hmm cam cu cat as fi platit pe luna?Merita sa incerc?
Deenman Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 dai add la deenman60@yahoo.com, ma intereseaza si pe mine.
Guest eXtr3m3 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 In vacanta de vara la bobinaj 5milioane pe luna(din care 1mil sub forma de tichete) Parti bune: nu urla parintii ca frec menta toata vara,bani de buzunar... Parti rele: lucru la norma...trezitul la ora 7 De-abia astept sa fiu la faculta sa pot avea joburi mai...interesante...
FiveseveN Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Stiti... daca ati fi buni la ceva poate n-ar trebui sa lucrati pt. Eugenii. Decat sa faceti prostii strangand bani pentru alte prostii concentrati-va pe educatie/training.
Recommended Posts