hipjim Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chitarista in TM cu Marshall JCM 4x12, Mesa Boogie si Ibanez 7string ???...vreau sao vad si pe asta...
TB_TM Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Chitarista in TM cu Marshall JCM 4x12, Mesa Boogie si Ibanez 7string ???...vreau sao vad si pe asta... "Pe asta..." mai... asa se vorbeste...?
hipjim Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 mai TB_TM m-ai inteles gresit..am zis ca vreau sa vad si chestia asta...adica chitarista cu 7string..that's sweet
Marius T Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 salut fratilor, eu doar acuma vad vrajala asta, nota 10 k se ocupa cineva shi de asta... deci ramane pe 12 feb 16.30 in cargo? k as veni shi yo dk nu-i problema... sigur ca nui problema , cu cat mai multzi cu atat mai bine, ---------- Guitarista poate ne onorezi si tu cu prezentza la intrunirea RGC timisoara de duminica 16:30 club Cargo... daca tot esti din timisoara.
Marius T Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 nu poate veni fata ca are examen. Asadar sa ii uram mult succes la examen.
Marius T Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 nu uitatzi maine 12 feb 2006 club cargo 16:30 sper sa ne adunam catziva .....
cpaulro Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 nu uitatzi maine 12 feb 2006 club cargo 16:30 sper sa ne adunam catziva ..... nu am uitat voi fi acolo
Marius T Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 2 poze cu cei din timisoara care ne-am intalnit . Pacat ca nu avem un loc unde sa putem baga ceva chitara....
Guest Razz Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Frumoase poze Masrius, si ai fost si prompt, astept si pozele de la Paul , in special cea fara blitz, cred ca a iesit belea.. Mai, de data asta ne-am stans mai multi; cedracu, tu cedracu ai facut de n-ai mai venit.... ; , si trebe sa recunosc ca pe langa de filme cu batai (vlad, shhhh) , am discutat si de lucturi serioase... ghitarista, daca tot n-ai venit ... sper ca ai luat nota mare la examen... , apropo eu am luat 10 la roman... da pacat ca am fost cu masina si nu mi-am putut lua o bere .. sa ma imbat si eu klumea o data ...
Guest cedracu Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 cedracu sa fac .. iar am intinerit cu un an .. am fost pe la Lugoj si m-am impotmolit pe-acolo. Cinstea o fac data viitoare ! Vad ca v-ati adunat cativa Sper cel putin ca ati ciocnit o cana de 'ceai' cu scortisoara si pentru mine !!
Vladxus Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 . Pacat ca nu avem un loc unde sa putem baga ceva chitara.... Lasa ca ne facem toti mari chitaristi, fiecare cu sala lui de nu mai stim la care sa mergem.
TB_TM Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Asa, asa... eu ma fac d-ala care primeste bani gramada sa faca reclama la Ibanez or something...
bogdan Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Imi cer scuze celor care au venit azi (degeaba) sa vada Toxic. Concertul nu s-a tinut din cauza ca bateristul s-a hotarat cu cateva ore inainte sa plece din trupa. Asta-i situatia, cautam alt baterist, scuze incaodata.
TB_TM Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Nu-i nimic. Pana la urma ne-am intalnit doar eu cu Marius... si my girl... cel mai aiurea e faza cu nenea bateristul... me sorry
Marius T Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 Nu-i nimic. Pana la urma ne-am intalnit doar eu cu Marius... si my girl... cel mai aiurea e faza cu nenea bateristul... me sorry Da am stat si noi la bere si suc si chiar ne intrebam cum de sa nu apara bateristul cand era totul planificat. Doar daca a murit pisica sau ceva. Dar chiar e naspa bogdane faza. Sper sa gasitzi alt baterist, si nui nimic ca nu s-a tinut concertu ... stai linistit.
cpaulro Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 salut BAieti am a uitat sa fac upload la poze scuze!!!!!!!!!!!!!! si acum ceva mai dulce sau ce a mai ramas din steluta de mare dupa ce a cazut in tigaia cu ulei incins
cpaulro Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Baieti nu o sa va vina sa credeti cu cine am tras un jamm sasion a-ti ghicit GUITARISTA a inceput incalzirea cu niste game apoi a trecut la arpegii si m-a lasat la kilometri distantza
Guest claxonn Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 a inceput incalzirea cu niste game apoi a trecut la arpegii si m-a lasat la kilometri distantza Na Paul .. ai vazut? Daca stateai in banca ta ... filozof ramaneai. Si cu aceasta ocazie, cred ca s-a elucidat misterul si pentru cei mai sceptici de pe forum ce nu credeau in chitarista din Timisoara. Valentina, eu iti doresc mult succes in continuare. Multa bafta la duelul 24! Sa speram ca la urmatorul meeting RGC Timisoara o sa ne onorezi cu prezenta. BTW - cand si unde organizam urmatoarea intalnire?
Guest Razz Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mai, Timisorenilor, nu mai posteaza nimeni..... cand ne mai intalnim la un "ceai" .... ca pe ala de Duminica l-am digerat deja... Mai Claxonn ... am auzit eu ca Guitarista vine la urmatorul meeting.... cu chitara... deci iti dai seama cum vom pleca toti acasa cu coada intre picioare. ; apropo distractie la munte... !!!
TB_TM Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 (edited) Mai stam si noi pana se mai incalzeste la sala lui Bogdan asta in cazul in care nu s-au skimbat treburile din cauza plecarii bateristului... Legat de lady guitarista... daca tot in Cargo... mai greu cu kitara... Iar faza cu coada intre picioare... de ce? ca e fata? Soarta. Canta si tu din tinerete, ia si ore... Daca ar fi invatat toate minunile alea in 2 luni da, dar asa... de ce sa ne rusinam? Edited February 18, 2006 by TB_TM
cearny Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Am mutat topic-ul in Cafenea. Cred ca e un loc mai bun pentru el
TB_TM Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 de la inceput ma intrebam ce cauta la "open stage"
Marius T Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 scuzoi daca am pus la open stage e bun la cafenea cearny pace.
Killahead Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 (edited) Pote faceti una si cand vin eu acasa, probabil in August. Vreau sa particip si eu! Eu sunt din Resita si nevasta mea din Timisoara (Lipovei, Ion Ionescu) Keep in touch....... Vedeti cum sunt, nici nu am intrebat daca ma bagati si pe mine la voi in trupa.... A, salutari prietenilor mei de la Implant Pentru Refuz si lui Emil Biebel! Transmiteti-le daca-i vedeti, ok? Ochelari rocks!!! Edited February 19, 2006 by Killahead
TB_TM Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Pote faceti una si cand vin eu acasa, probabil in August. Vreau sa particip si eu! Ar fi o onoare pentru noi PS: Sotia ta imi e vecina (... mi-ar fi fost... a fost...aaa... intelegi tu... )
Killahead Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 (edited) Tibi, nu e rau.... Inseamna ca esti vecin cu cumnata mea, si ea e o nice piece of ass Lasa ca discutam noi ce si cum.... Edited February 20, 2006 by Killahead
Guest Gabytz Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Baieti nu o sa va vina sa credeti cu cine am tras un jamm sasion a-ti ghicit GUITARISTA a inceput incalzirea cu niste game apoi a trecut la arpegii si m-a lasat la kilometri distantza Salut Paul, n-as vrea sa ma bag la avioane cu remorca, dar poza (cu chitarista noastra...)nu a fost facuta la Loris acasa? eu asa tin minte k el are asa antifonata camera+ ca Ibanezul e al lui...
Recommended Posts