bogdan Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Salut baieti!Luni seara am repetitie, de la 5 pana pe la 8, care are timp si chef sa pofteasca, poate facem si un session mic. Locatia e explicata undeva mai inainte pe topicul asta. Va astept maine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tuestivoceaceoascult Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Va astept maine! As vrea sa te ascult cantand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 As vrea sa te ascult cantand... Poti sa ne auzi maine la repetitie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tuestivoceaceoascult Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Salut baieti!Luni seara am repetitie, de la 5 pana pe la 8, care are timp si chef sa pofteasca, poate facem si un session mic. Locatia e explicata undeva mai inainte pe topicul asta. Can't...I'm not invited.... Nu sunt baiat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Poti sa ne auzi maine la repetitie Eu cred ca suna a invitatie si sigur te primeste Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Eu cred ca suna a invitatie si sigur te primeste Sigur ca da. Alta data o sa zic "Salut baieti si fete!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 LoL vezi esti invitata ... dak nu te primeste iesim la un suc lasa ... cya at 5 o'clock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Yeah man that was a cool night ... let's do it again )) just kidding ... da o fost super ... Toxic rulzz ... Bogdan .... no words just cheers ... and Marius si Tibi are verrryyyy cool ... they rull o sa bag niste poze cu toti dak sunteti de acord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Deci: eu sunt in Romania/Timisoara/Resita (eventual Bucuresti) din 31.03. pana pe 13.04. TREBUIE sa facem o intalnire in Timisoara, dar una misto! Eu propun data de 01.04, nu e pacaleala. Preferabil ar fi un mare jam, daca se poate inr-un club! Tibi, te rog sa te ocupi de tot ce trebuie, eventual sa contactezi pe toti RGC-istii din TM. Scrieti aici, cei care vreti sa o facem mare si lata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Alo? E cineva acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius T Posted March 3, 2007 Author Share Posted March 3, 2007 count me in Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 people here! cu stransu'... np... cu locul... vom cerceta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Perfect, se aduna nucleul de baza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Perfect, se aduna nucleul de baza! Din pacate nu pot sa va onorez cu prezenta. Plec in concediu din 17 martie pana pe 5 aprilie. Daca o mutam dupa ar fi beton! Daca nu, sa ciocniti o bere si pentru mine. Killa - Rock and Roll BABY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Hai ma Andrei, cum naiba???? Chiar ma bucuram ca ne intalnim! Dar lasa, eu stau 2 saptamani! Sigur ne vedem. La naiba, facem iar 2 intalniri, ca vara trecuta! Ce ficatul meu! ) JunkYard, daca crezi ca e ok, de ce nu? Vorbeste te rog cu Tibi (TB_TM) si vedeti care e treaba, daca putem canta acolo. Eventual care sunt conditiile care se pun. Doar ca noi nu suntem "Old Boys" si nici blues nu prea cantam... Lasa ca vedem cum facem, conteaza sa fim pregatiti! A, sper ca te referi la Timisoara! Nu de alta, dar nu ma pricep. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Alo? E cineva acolo? ma bag si eu mai ales acuma ca am o jucarie noua GT8 si pana atunci voi termina su noul meu amp pe lampi facut de mine copie jtm45 dar la 20W Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Sall al ... wai nu am mai intrat de mult pe topicul asta ca nu e prea activ dar in fine .... si eu vin pe 1 aprile dak ii ceva cluburi sunt multe in Tm nu cred ca va fi o problema so sariti cu propuneri mie mi-a placut si in Blue Ice ... dar poate vb cu astea din Intro dak putem ... poate mergem acolo ... sau Metal Box ... mai spuneti si voi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpaulro Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 (edited) asa fac eu pe nervii vecinilor cand Zemi nu-i acasa de cand am amp pe lampi asta e inregistrare 07_05_2006_0215.mp3cu vechiul amp si preamp facut de mine Edited March 9, 2007 by cpaulro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 asa fac eu pe nervii vecinilor cand Zemi nu-i acasa de cand am amp pe lampiasta e inregistrare 07_05_2006_0215.mp3cu vechiul amp si preamp facut de mine Asta-i schema! Trebuie sa ti-l probam cu totii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 Eu propun sa se treaca aici cine vine la intalnire, ca sa stim cum stam si sa ne organizam dim timp, nu in ultimul moment. Eventual sa rezervam sau asa intr-un club. Pana acum suntem vreo 6, da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Da, e super! Pai discuta cu Tibi si cu ceilalti, in cazul in care nu va cunoasteti. Poate vine si Michi de pe xbass, e un basist beton! Si el sta in TM, e la facultate acolo. Eu o sa aduc o statie de 100w, un Hughes&Kettner Matrix Combo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest claxonn Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 (edited) Da, e super! Pai discuta cu Tibi si cu ceilalti, in cazul in care nu va cunoasteti. Poate vine si Michi de pe xbass, e un basist beton! Si el sta in TM, e la facultate acolo. Eu o sa aduc o statie de 100w, un Hughes&Kettner Matrix Combo. Bai, deci mor de ciuda ca n-o sa fiu! Anyway, multa distractie si sa faceti multe poze/filmulete, sa beti multa bere si sa rockeriti pana dimineata! Edited March 13, 2007 by claxonn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladxus Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Sper sa pot ajunge si eu ca in perioada aia am ceva treaba acasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Multumim Jules pentru anuntul de pe prima pagina, dar eu chiar nu sunt special guest, doar un membru RGC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DoomShadow Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Ok guis incerc sa ii contactez azi la 5 pe toti ca numa de la 5 am minute in fine si sper sa merga ok totul ... eu dak primesc pana atunci chitara o sa o aduc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Sper sa pot ajunge si eu ca in perioada aia am ceva treaba acasa. Lasa treaba, vii si gata! Treaba o faci in alta zi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Sper sa pot ajunge si eu ca in perioada aia am ceva treaba acasa. Si eu cam tot asa, vreau sa vin, numai sa pot (servici, familie etc). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TB_TM Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Si eu cam tot asa, vreau sa vin, numai sa pot (servici, familie etc). Daca ai veni... kiar ar iesi tare... we need u!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hix Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Sper sa reusesc sa ajung si eu desi ajuns in TM o sa fiu foaaarte dezorientat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts