CernoBill Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 (edited) Am dat peste chestia asta acu' cateva minute Edited December 21, 2008 by CernoBill
korko Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ....si nu stiam ca avem un django al nostru.....
Guest Death Poop Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 macar ma simt bine stiind ca Romania nu e singura tara in care se asculta manele vedeti, asta e dovada incontestabila ca lumea e plina de prosti
Quetzalcoatl Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 gfreak citeste tot inainte sa te pronunti si asculta django reinhard,ca wikipedia este scrisa de oricine asta e problema,tot ce este gratis fii sigur ca este de proasta calitate
SKU Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Oameni ca Gutza fac de ras muzica tiganilor adevarati si toata cultura lor, de asta lumea a ajuns sa zica ca maneaua e muzica tiganeasca.
gadjo Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 lolzzzzz.. gutza si django = eu pe bicicleta si lance armstrong
Guest Death Poop Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 gfreak citeste tot inainte sa te pronunti si asculta django reinhard,ca wikipedia este scrisa de oricine asta e problema,tot ce este gratis fii sigur ca este de proasta calitate man, eu am citit articolul si nu mi s-a parut nimic destept in faptulca l-au comparta pe guta cu django reinhard (din cate am inteles eu, tipu' asta era bun in ceea ce facea)
Susceptor Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Care e legatura dintre gypsy jazz (new thing for me), romani music (adica, pentru noi romanii, muzica tiganeasca) si manea de le bagati pe toate la un loc?!
CiocanelBloodyCIocanel Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 (edited) poate ca noi le privim altfel decat cei din afara... io stiu... pe de alta parte ma-ntreb cine-a scris articolul... topica e mai ciudata prin unele parti... totusi... guta si django... baba si mitraliera... plm... gypsy gezu ruleaza frate... dar muzica tiganeasca e altceva (gabi lunca is da shit! )... si parca maneaua e cu totu altceva... e cam ca la "rock"... multe genuri... unele n-au nimic in comun cu ce era odata... si toti le baga in aceeasi oala... o fi vreun afon din asta de pe toate drumurile de l-a scris Edited December 22, 2008 by CiocanelBloodyCIocanel
mihaitarta Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 macar ma simt bine stiind ca Romania nu e singura tara in care se asculta manelevedeti, asta e dovada incontestabila ca lumea e plina de prosti Sa nu mi-o iei in nume de rau, da citeste macar un pic despre subiectele pe care vrei sa le dezbati, ca sa nu mai dai atata cu mucii-n fasole.
Guest Death Poop Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 am sa tin minte ultima expresie si am sa tac, ca se pare ca nu pot sa ma tin de subiect cheerz!
dani Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Django Reinhardt canta cu 2 degete(la mana stanga) cum nu canta tot familionul lui gu(i)ta:))
Recommended Posts