Guest andrei260293 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 (edited) De unde ati facut rost de chitare? Cumparate din tara sau comandate din afara? Edited March 2, 2009 by andrei260293
Guest Les7 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 De unde ati facut rost de chitare? Cumparate din tara sau comandate din afara? eu mi-am cumparat-o din state, un alt prieten de-al meu si-a luat-o de pe thomann.de, dar altii si-au le-au luat de la Rares Tothu (scuze daca am gresit numele) si are user-ul midnight_rider aici pe forum, el este dealer oficial Gibson/Epiphone la noi in tara...deci daca te intereseaza una..poti vorbi cu el
Tintin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ma inscriu si eu aici cu un Epiphone Supernova, am mai avut 2 Epi, dar aveau grifu prea gros, foarte bune chitare, asta in schimb are grifu subtzire si foarte placut la cantat, toata chitara mi se pare ok ca finisaje, ca si sunet ma fascineaza.
Cursedone Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Epiphone g400 gothic cu emg 81 si mai urmeaza un emg. Super chitara. deci merge bestia cu emg 81 huh? s-ar putea sa imi iau si eu un emg din ala
Guest abracadaver Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Epiphone Zakk Wylde Bullseye Custom+EMG81 si corzi GHS Zakk Wylde LOW 0.11-0.70 .Chitara asta e macelul din ograda.Suna de rupe!!!!!
Cursedone Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Epiphone Zakk Wylde Bullseye Custom+EMG81 si corzi GHS Zakk Wylde LOW 0.11-0.70 .Chitara asta e macelul din ograda.Suna de rupe!!!!! modelu ala ciudat Flying V-SG sau Les Paul?
Guest abracadaver Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 modelu ala ciudat Flying V-SG sau Les Paul? Les Paul, am incercat sa pun si o poza dar vad ca nu merge....
hippiehop Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 fost detinator de epiphone les paul 100,actual detinator de Epiphone Les Paul Custom(Black),asa-numita "the tuxedo"...si cu asta am spus tot
Cursedone Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Epiphone Zak Wylde custome , made in Korea desi as prefera ZW-SG sau Flying V daca e din gama "Zakk Wylde signature" pt ca http://guitarshop.ro/produs.php?pid=708 am cantat pe un model de-asta si as vrea sa stiu daca si Les Paul-urile 'autentice' au gatu un pic largit(in spate cum ar veni) spre ultimele freturi, nu drept cum e la sg.. asa e? in rest cred ca e macelarie portabila chitara.
Burb Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 din pacate nu am cantat pe SG sau flayng V deci nu pot sa iti zic
Guest z1on Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Salutare ! Hop si eu dupa un mare timp de pauza de pe rgc. Dap detin si eu un Epiphone Les Paul Custom (Black) Emg 81/85. Sunt foarte multumit de el trebe doar sa'i schimb switchu de doze, cheitele sunt schimbate Poze cu ea in plina actiune
Quetzalcoatl Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 (edited) e model mai vechi de g400? E fabricata in 2007, deci nu e modelul vechi Naspa ca nu se mai fac in Corea, probabil ca sa reduca costurile s-au mutat in China Edited June 5, 2009 by Blitz423
Cursedone Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 E fabricata in 2007, deci nu e modelul vechiNaspa ca nu se mai fac in Corea, probabil ca sa reduca costurile s-au mutat in China ahaa... am vazut ca are capacu pt truss rod si "desenu" diferit fata de al meu(in afara bineinteles de paintjob, frumoase dungi )
Ironside Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 am si eu un epiphone les paul custom - ) acu' citeva zile am scos doza de la neck si-am descoperit ca are impanare adinca. ciudat... mai ales cind imi aduc aminte de ce zicea unu', ca cica a vrut sa refiniseze un lp custom negru, si sub vopseaua neagra era zakk wylde bullseye paintjob...
hippiehop Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 salut, lumineaza-ma si pe mine!la ce te referi cand zici "impanare"?
nothing_ro Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Probabil se refera la "long neck tenon" - cum i se mai zice in engleza.. adica o bucata de grif e adanc infipta in corp - de asa maniera incat ajunge pana sub doza din neck - asa se faceau Les Paul urile 1data demult.. asa se fac R'urile de la Gibson acum, asa se fac si unele japoneze(Edwards, Tokai) - se spune din batrani ca acest tip de constructie creste sustain ul Pt edificare am atasat mai jos 2 imagini: Imagine prelucrata digital, in scop didactic: Gibson Les Paul Gold Top: Edwards Les Paul(asa arata "de sus" long tenon ul):
Cursedone Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 pai bre la ce se tot spune cu neck through si alte chestii de genu o sa ajungem sa facem chitara dintr-o singura bucata de artar sau mahon
mateiepure Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Am un Epiphone Les Paul Standard Plus fara nicio modificare ( why fix what is not broken ? )! Chitara a avut grifful rupt si a fost refacuta la Guitar-Shop si se aude la fel sau poate chiar mai bine decat inainte . Epiphone Rulezz!!
nothing_ro Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 un articol interesant despre autenticitatea chitarelor epiphone: http://www.epiphone.com/news.asp?NewsID=115
Guest michelcb Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Salut Posesor de Epiphone Les Paul Ultra-II ME, Made in Korea, luata de pe Thomann in oct 2008. Sunt multumit de ea. C-M
Guest flashy Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 eu am epi les paul standard ebony,in curand cu un set seymour duncan JB&&Jazz
pistacio Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hello! Aici mai puteti gasi ceva chitari Epiphone - link - preturile sunt chiar acceptabile! Have a nice day!
Guest al3xmihai Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 http://img697.imageshack.us/img697/6130/p12011021270002.jpg Epiphone SG Special.
Guest anonimc Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 mai nu mai tot incercati sa faceti atatea diferente intre chitarile astea si sa bagati in seama toate detaliile neinsemnate pentru ca pana la urma urmei sunetul vine prima data de la voi nu de la chitara...si normal ca e bine si frumos sa ai o chitara buna daca esti si bun chitarist ... insa sunt persoane care au niste chitari amarate de numa si canta de zeci de ori mai bine decat unele care au chitari cat mai scumpe si mai sofisticate...de parca marii chitaristi au avut si au invatat sa cante de la inceput numai pe chitari de mii de euro...
Guest Cajack Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Am si eu o intrebare...Am un Epi LP Special II... si intrebarea ar fi daca ar merita sa'i schimb dansului dozele sau sa ma bag spre alta chitara...
Guest Cajack Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 da..si eu ma gandeam la asta. pai daca iti permiti, alta chitara.
Recommended Posts