www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Boss Gt-6 Vs Line6 Podxt Live


Guest ady_w3t
 Share

Recommended Posts

Guest ady_w3t

care este mai bun

pretul este mai mare la line6 decat la boss gt-6

sau daca nu boss gt-8 vs line6 PODxt

Edited by ady_w3t
Link to comment
Share on other sites

:) ? :)

 

Poate PODxt vs. GT-6 si PODxt Live vs. GT-8 dar numai daca o luam cronologic. In rest PODxt e cam lafel cu PODxt Live dar fara pedale. Pe de alta parte, GT-8 are multe lucruri in plus fata de GT-6. Si mai cred ca un raspuns final e imposibil. Fiecare va avea sustinatorii lui. E unul din alea de genul Bruzli vs. Vandam.

Link to comment
Share on other sites

Eu unul sunt multumit de GT8... nu-mi ajunge timpul sa il butonez mai mult dar ce pot sa iti spun e ca odata ce l-ai pornit, e imposibil sa nu gasesti un sunet de fabrica care sa iti placa. POD XTlive e un procesor foarte bun pe care sincer nu am cantat dar am auzit ce se poate scoate din el. Daca nu as fi avut posibilitatea sa imi cumpar un GT8 probabil ca mi-ash fi luat un POD XTlive. Amandoua sunt in top 3 cand e vorba de multiefecte. Tot cam pe aici se situeaza si Vox Tonelab SE cu mentiunea ca asta e mult prea mare si poate un pic mai mishto construit. Cat despre efecte, GT8 este construit in asa fel incat sa butonezi orice parametru pe care ti-l poti imagina... de la distanta microfonului fata de cabinet, unghiul, tipul de microfon si pana la tipul de doze pe care vrei sa ti le simuleze.

Fiecare canta pe ce vrea, eu unul m-am obisnuit cu GT8 si cu greu cred ca il voi schimba... probabil ca o sa il dau cand o sa apara ceva mai deshtept de la Boss.

Oricum, si POD si Boss sunt producatori foarte buni si cu siguranta ca pe orice model de procesor Boss sau POD de ultima generatie poti sa scoti sunetul care iti place daca stii efectiv cum si ce sa butonezi.

Link to comment
Share on other sites

Da, Felix are dreptate, insa mai am si eu ceva de adaugat, tot ca owner de gt8: Se obtine un ton decent din el foarte greu, chiar si daca stii ce cauti.Asta e singura lui problema, faptul ca are atatia parametrii de setat incat se pot bate cap in cap.Dar odata ce il cunosti, si il stii sunt de parere ca devine superior procesoarelor de la Line6.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.