Razvan S. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 (edited) Ma gandeam ieri, ca parca vazusem -> http://heimhardt.com/images/guitar/alpine-white-strat.jpg , daca nu se poate pune un floyd dinasta -> http://static.keebali.com/jemsite.com/jem/..._edge_lopro.jpg Dupa cum se observa in imaginea cu stratu alb, nu s-a facut routing in chitara, floydu e la aprox nush 6-8 mm fata de body , floating ca un tremolo 2 point pivoting si cu gaura de la tremolo probabil putin marita. Am I wrong? Stiu ca are Arpi floyd p strat da nu am vazut de aproape... Daca va rog frumos niste sugestii, idei. Ar fi binevenite Edited December 1, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Pe asta ai vazut-o http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2...mp;#entry283120 ? daaaaa ... doar am dat si comment acolo off...inseamna ca merge floating asa. Cand vine sa le am pe cele 2 in fata sa try atunci am sa vad, dar nu am intrat inca in posesie
karpi Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ma gandeam ieri, ca parca vazusem -> http://heimhardt.com/images/guitar/alpine-white-strat.jpg , daca nu se poate pune un floyd dinasta -> http://static.keebali.com/jemsite.com/jem/..._edge_lopro.jpg Dupa cum se observa in imaginea cu stratu alb, nu s-a facut routing in chitara, floydu e la aprox nush 6-8 mm fata de body , floating ca un tremolo 2 point pivoting si cu gaura de la tremolo probabil putin marita. Am I wrong? Stiu ca are Arpi floyd p strat da nu am vazut de aproape... Daca va rog frumos niste sugestii, idei. Ar fi binevenite este vibrator FENDER " System I " se potriveste exact la orice Strat ,Cursa este identica cu cel de la vintage strat .Sunt trei feluri System 1, 2 si 3au fost dotate chitarele MIJ ('84-87 cu seriile EXXXXXX cand japonezi au refacut faima Fender pierduta in america ) si au creat faimoasele Contemporary Stratocaster. Pacat ca nu a ramas contractul la Japonezi caci Amrican Standard nici nu se apropie de calitatea MIJ. http://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Contem...atocaster_Japan sistemul de montare a corzilor este identic ca si la vintage Strat tremolo , dar are menghina la headstock si reglaj fin pe vibrator , role pe bridge . Fabricate de Schaller proiectat de Gotoh ... extrem de calitativ , dupa 25 de ani functioneaza perfect .
Razvan S. Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 daca tot am idei dinastea ciudate...ma gandeam...Am un squier care va avea 5 single coils! Pentru ca e deja decupat asa http://www.stollas.com/prodpics/072.FEN.022.HSH.jpg Ma gandeam sa urmez urmatoarea chestie -> http://www.guitarnuts.com/wiring/sw1.php Odata switchul normal de 5 pozitii care il are stratul, sa fac dozele asa : Pozitia 1: HB din cele 2 coiluri, 2: SIngle coil bridge cel d langa tremolo, 3: Middle normal 4: Single neck cel d langa neck si 5: HB neck din cele 2 coiluri Si p langa ala normal sa bag cele 3 switchuri sa fac eventual asa: Odata single-ul celalalt de la bridge, Single-ul d la neck celalalt, Single(neck, unul din ele) + middle , Single (bridge, unul din ele) + middle , sau single-urile din extremitati...is multe posibilitati, just 4 fun Am sa postez pe msaura ce ma apuc. De asemenea vreau sa ii bag un on off switch
Razvan S. Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 (edited) Din seria modificari demente(postez pe parcurs), ca va place sau nu dar poate mai vrea cineva sa isi faca si na.... Here it is for the moment: Urmeaza si cavitatea si etc... Edited December 6, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 (edited) Nu prea arata great shieldingu in body, in unele locuri se rupe aluminiul(de fapt doar in 4 locuri) si am pus bucati sa faca contact si banda izolatoare, dar oricum e conductibilitate, deci isi face treaba .De asemenea si shielding la doze, cu firul de masa conectat la folie Edited December 7, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 (edited) De ce nu ai bagat dozele in parafina/ceara? In locul tau incercam o vopsire in camp electrostatic (daca nu gasesti vopsea, sigur gasesti firme care fac asta). Zici ca o sa reziste aluminiul ala? Am mai facut asta, si chiar nu are rost sa vopsesc cu vopsea conductoare. Eu nu vad ce ii asa de ,,to smile about".E usor sa postezi aiurea, cand tu nu faci.Nu inteleg ce spui tu prin ,,rezista aluminiul ala" , pentru ca e foarte bine lipita, am pus banda nu pentru ca e RUPT, am vrut sa se plieze mai bine sa pot apasa, cat timp inca nu se uscase lipiciul de sub. O sa revin cu poze cand e gata, are 6 switchuri pana la urma, pentru mai multe combinatii. Edited December 8, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 In viata nu se premiaza efortul, ci rezultatele. Tot ce am vazut sunt pozele si explicatiile postate de tine. Mi se pare normal sa te intreb, ca sa pot intelege mai bine ceea ce faci. Succes cu proiectul! Astept urmatoarele posturi si, bineinteles, rezultatul final. Mersi , na stiu ca aluminiul ala dinauntru nu arata great, din corp...dar e lipit si ideeea e sa fie conductivitate , chiar daca ar fi tot rupt.Am vazut oameni la care numa cavitatea unde sunt potentiometrele are shielding, si e suficient.Practic faptul ca am facut si dozele asa si am conectat firul de masa la acel aluminiu, presupunea de fapt ca nici nu trebuia sa fac cavitatea chitarei cu aluminiu...dar eh, incercarea n-are moarte. Multumesc Ah , tocmai mi-am pus fir de impamantare la priza...sunetul per total a efectelor mele si ampului a scazut simtitor
Razvan S. Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 (edited) cam asa va arata chitara la final: (aproape identic ca pozitii de doze si switchuri, etc) LE: yeah, stiu , itz a kinda shitty project dar macar ma distrez, imi place chitara, si o sa fie inca una cheap care o am facuta cum vreau eu , ceea ce ma multumeste pe deplin; altii nu ar fi multumiti Edited December 9, 2008 by Archangello
Guest Superman Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nu era ala cu black in exterior? sua te-ai razgandit? orucum se paote schimba :-j
Razvan S. Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 nu era ala cu black in exterior? sua te-ai razgandit? orucum se paote schimba :-j da m-am razgandit, dar vorba ta...pot schimba , imi place parca mai mult asa.
KIKO Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 (edited) cam asa va arata chitara la final:(aproape identic ca pozitii de doze si switchuri, etc) LE: yeah, stiu , itz a kinda shitty project dar macar ma distrez, imi place chitara, si o sa fie inca una cheap care o am facuta cum vreau eu , ceea ce ma multumeste pe deplin; altii nu ar fi multumiti bre, dar iti ajung dozele alea? io ziceam sa pui si saddle-uri piezo si vreo 2 humbuckere paf printre alea, macar stii o chestie. Edited December 9, 2008 by KIKO
KIKO Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 si ce-i mai important... vreo 2 doze de bere rece.
Razvan S. Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 (edited) Daca n-are doza midi, nu are farmec. naa si tu acum junkie KIKO , lasa ca ii fac suport de doze in spate la headstock , sau atarn direct d switchuri Edited December 9, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 (edited) Nut-ul de os si am facut santu ala kre se regaseste la multe straturi, ca o panta lina (asa imi place mie ): L-am finisat de cand am facut pozele, sa fie corzile mai jos ,etc Edited December 13, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Iti recomand sa incerci sa-ti montezi intrarea de cablu asa: [vezi poza]. E mult mai comod si poti sa te impiedici linistit de cablu. dementule
Razvan S. Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Are si bridge tunomatic. Ma gandesc sa-i pun un Bigsby si cheite de banjo. ma...don`t ruin it, nici chiar asa Imi place btw tremolo-u ala , de la ce e? E fain cum are pentru inbusuri la fiecare saddle santurile alea in placa d la tremolo
Razvan S. Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 (edited) Electronica aici inca nu e facuta, dar pe vineri e gata si atasez si audio samples sau utube sau whatever... Switchul dintre knoburile de ton e d kill, dar oricum avand atatea switchuri pot sa fac chitara silent...Dar imi place sa vad multe switchuri so i`m gonna use one anyway.Poate urmeaza un scallop, pentru ca am observat ca nu pot da feeling de vibrato fain spre sfarsitul unui bend pentru ca nu sunt jumbo frets, si se simte prea tare lemnul...Acum vad enorma diferenta, fara sa realizez de ceva vreme, ce pierdeam cu gat normal Edited December 16, 2008 by Archangello
Razvan S. Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Nu mai montezi floyd pe strat? neah :-J
Razvan S. Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 neavand ce face la ora asta, ma gandeam sa incerc alte pozitii ale pedalelor ..... O..M ...G....punand phaseru inainte de distors(eu puneam last)...obtii un sunet ft brian may vintage stuff , solo etc ... i`m in LOVE
Razvan S. Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 hai ca am eu unu eeeeh pai pune-l p stratu ala dementule
Razvan S. Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 (edited) sa iau mi-ul si fac sample cu good mike Morse, ti-ai pus odata floydu ala ? Edited January 5, 2009 by Archangello
Mosh Craciun Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sa iau mi-ul si fac sample cu good mike Morse, ti-ai pus odata floydu ala ? dreq...n-are rost sa decupez chitara..sa dau gauri.. prea multa munca pt mine dar te las pe tine sa faci daca ai chef
Razvan S. Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 sorry pt calitatea deplorabila, aparatul meu nu e acum in Ro asa ca am filmat cu mobilu E feel-ul misto, si relativ mic action-ul cam 1.8-2mm la tasta 21, ca am nivelat si freturile, as usual Am sa revin cu samples, suna misto scalloped_fretboard.avi
Mosh Craciun Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ce-ai facut din chitara mea ? ai facut-o si pe asta? dementule.hai cu un sound ceva
Razvan S. Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Clean scurt, vad ca are quack misto ca inaltele faceau sa bazaie mike-u + chorus and
Cursedone Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 am vazut ca toti 3 chitaristii de la iron maiden canta pe stratocastere cu floyd
Recommended Posts