apocalipsa Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ofer un suc la sosea, adik o bere la terasa sau ceva plata in natura umana:) sa fie simplu si tare! muritorii comentatori sa se abtina subiectul e White Ash pot fi contactat dar nu si luat pe idul de mess din profil sau la dan@whiteash.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 gen, thema, paleta de culori ... some details Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pasarel Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 (edited) paleta de culori nu o fi doar cu alb ps: white ash - cenusa sau copac? Edited August 21, 2008 by pasarel Link to comment Share on other sites More sharing options...
archDude Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Paleta? pai daca ii zice White Ash??? LE: Scrie in primul post ca subiectul e WA. nu prezinta prea mult loc de creativitate ... si eu stiu ? ... poate omului ii place siclamu' =))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Vezi pe la o gradinita, there's nothing like a child's mind Si presupun ca accepta remuneratie in bauturi racoritoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SolDiez Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Pe baza temei extrem de elaborate m-am gandit sa fac si eu ceva. Serios, daca dai niste detalii as putea sa incerc ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
autumnal hysteria Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 pot sa te ajut daca vrei is la grafica anul 2 ... contacteaza-ma si mai vorbim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 22, 2008 Author Share Posted August 22, 2008 paleta de culori nu o fi doar cu albps: white ash - cenusa sau copac? e cenusa Pe baza temei extrem de elaborate m-am gandit sa fac si eu ceva. Serios, daca dai niste detalii as putea sa incerc ceva. o pagina alba nu e logo sa fie ceva legat de cenusa si ceva care sa sara in ochi. intra pe site pt ca sa ne vezi. daca aveam deja idei nu mai spuneam nimanui. dar e peste puterile mele:d pot sa te ajut daca vrei is la grafica anul 2 ... contacteaza-ma si mai vorbim. te-am dat la add:) pe mess gen, thema, paleta de culori ... some details orice idee tema paleta doar sa fie ceva serios ca concept. give it a shot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 poate incerc si eu ... parerea mea e ca ce va trebuie voua este numele trupei scris intr-un fel interesant si corespunzator stilului pe care il abordati. de culori nu poate fi vorba si cenusa nu prea are forma ca sa o desenezi.. eventual asa cum curge din ceva un praf dar e complicat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pasarel Posted August 22, 2008 Share Posted August 22, 2008 doar am incercat, nu da cu pietre, alta idee n-am : poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted August 27, 2008 Author Share Posted August 27, 2008 Asa nu mai e de actualitate? din pacate sunt prea multi cretini care asociaza kestia de mai sus cu consumul de faina. mi-e mila de ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 "Dusmane" te ajut eu cu logo-ul, doar sa ma platesti in natura umana " | /w\ | " . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Ofera si tu un MT2, ceva (de GT8 nici nu mai zic) daca stati prost cu finantele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapak Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 (edited) sunt grafician, asta i-am facut lui vurtejanu dar nu i-a placut nimic ce gen de muzica cantati? de culori vorbim mai tarziu Edited August 28, 2008 by kapak Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKU Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Vad ca pe mess nu esti . Ia vezi daca cade bine cu trupa. Nu e facut dupa template sau alte prostii deci poti fi mandru ca-i original Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts