autumnal hysteria Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Am cumparat un Epiphone Les Paul Standard de pe Thomann (DE) acu 2 saptamani am primit-o ... si mi se rupe mi-ul prea repede (cred eu) . Si tot din acelasi loc. De pe [saddle] suportul bridge-ului tune-o-matic a corzii Mi ( cea subtire ) . Nu stiti si alta solutie in afara de a schimba tune-o-matic-ul, care e o optiune cam costisitoare si nu prea la indemana chiar acum. Ahm...HELP ~!
Silviu_i Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Ale naibi de epiphoane toti aveti probleme cu ele
autumnal hysteria Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 ce sa faci ..daca nu toti au 1800 E sa dea pe un gibson. @dudu ...dupa ce o pilesc sunt sanse sa rugineasca acolo...
karpi Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 (edited) anymore help ..anyone? Trebuie slefuit , cel mai bine sa incerci , daca nu ai acces la o "pasla" ( polizor cu disc de pasla pe care se pune pasta abraziva ce slefuieste) sa iei glaspapier cat mai fin sa zicem de 500 care are granulatia fina ca si suprafata abraziva la cutia de chibrituri. Cu acesta indoit intr-un unghi corepunzator poti slefui usor , chiar poti sa si-l ungi cu putin ulei fin de masina.Probabil catre laterale are "bavura" neslefuita calusul.Si controlezi cu buricul degetului sa nu mai simti muchie ce taie. Cumperi o cutie de Contact Spray cu ulei !! nu uscat !! si dupa fiecare cantat cureti corzile si pui cate o picatura pe calus unde trece coarda .Coarda se si rugineste in acest loc de la frecare si dupa acea de la acizi din transpiratie , uleiul fin va proteja coarda si calusul . Edited August 15, 2008 by karpi
midnight rider Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 (edited) Trebuie slefuit , cel mai bine sa incerci , daca nu ai acces la o "pasla" ( polizor cu disc de pasla pe care se pune pasta abraziva ce slefuieste) sa iei glaspapier cat mai fin sa zicem de 500 care are granulatia fina ca si suprafata abraziva la cutia de chibrituri.Cu acesta indoit intr-un unghi corepunzator poti slefui usor , chiar poti sa si-l ungi cu putin ulei fin de masina.Probabil catre laterale are "bavura" neslefuita calusul.Si controlezi cu buricul degetului sa nu mai simti muchie ce taie. Cumperi o cutie de Contact Spray cu ulei !! nu uscat !! si dupa fiecare cantat cureti corzile si pui cate o picatura pe calus unde trece coarda .Coarda se si rugineste in acest loc de la frecare si dupa acea de la acizi din transpiratie , uleiul fin va proteja coarda si calusul . what he said,doar ca nu glaspapier de 500,ci mai bine de 800.Eu pun contact spray si la Gibsoanele de 4 mii,mai ales la pragus,sau cum io-ti zice pe aici la nut. daca ai fi luat chitara de la reprezentanta din Ro,acuma iti faceam reparatia asta gratis,sau iti schimbam tunomaticul in garantie. Dar daca ti-a fost mai simpatic Hans,ce pot sa fac ? ca pretul era acelasi ! Edited August 15, 2008 by midnight rider
autumnal hysteria Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 (edited) @Karpi Mersi mult de sfat ... am glasspapier de 1000 si cred k o sa incerc cu ala si cu ulei de mecanisme fine. @midnight rider Din pacate eu nu stiu de reprezentanta Epiphone in Ro ...O_O dumm me , sincer daca zici ca pretul nu difera as fi preferat sa o iau de aici, mai ales ca am pana a ajuns la mine tot felul de complicatii am avut . Ai un site de la reprezentanta ? sa vad ce am pierdut in afara de o garantie. si...Thank you again. ahh...si unde pot gasi acest CONTACT SPRAY ...any details? Edited August 16, 2008 by autumnal hysteria
karpi Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 @Karpi Mersi mult de sfat ... am glasspapier de 1000 si cred k o sa incerc cu ala si cu ulei de mecanisme fine. @midnight rider Din pacate eu nu stiu de reprezentanta Epiphone in Ro ...O_O dumm me , sincer daca zici ca pretul nu difera as fi preferat sa o iau de aici, mai ales ca am pana a ajuns la mine tot felul de complicatii am avut . Ai un site de la reprezentanta ? sa vad ce am pierdut in afara de o garantie. si...Thank you again. ahh...si unde pot gasi acest CONTACT SPRAY ...any details? la magazinele ce comercializeaza si componente electronice ca si VITACOM .. DAR SA FIE CU ULEI nu "dry"
Cosu Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 http://www.adelaida.ro/product_info.php?cP...products_id=411 http://www.vitacom.ro/SearchList/type/2/key/spray
Recommended Posts