Guest mibu Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 acum doua zile a murit Hiram Bullock, in urma unui cancer la gat. pentru mine a insemnat enorm de mult intalnirea si vremea petrecuta impreuna cu el la semenic, anul trecut. a fost ca un soi de recuperare a multor lucruri, recuperare ce astepta de zeci de ani... RIP
Cosu Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 O veste cu adevarat tulburatoare. Anul trecut n-as fi zis ca ar avea probleme. Odihneasca-se in pace
Guest Chiperion Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Sa-i fie tarana usoara... Pacat, mare pacat.
Killahead Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Avand in vedere ca si eu l-am cunoscut, impreuna cu ceilalti din echipa RGC, nu pot spune decat ca imi pare rau. Mircea, stiu ca esti foarte atins de asta, imi aduc aminte cand mi-ai aratat revista (Guitar Player?) cu autograf, a insemnat mult pentru tine Hiram. RIP
chipset Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Anul trecut, tot la Semenic am luat si eu contact cu muzica lui ... si m-a impresionat faptul ca atunci era plin de viata si umor. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Recommended Posts