www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

chipset

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chipset

  1. http://www.audiosys.ro/software-audio/steinberg/cubase-pro-8-5/
  2. Salut. Mai e valabil anuntul? Cateva sample cu vocea mea gasiti aici: Toate bune, Ciprian
  3. incerc sa te sun dar zice ca numarul tau e invalid. Ai PM.
  4. Pret: 749 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0721206307 Link producator: http://www.senia.ro/mg124c-mixer-audio-yamaha-11964-3 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Stare functionala si estetica impecabila. Se poate testa la mine la studio. Preferabil predare personala in Bucuresti. Motivul vanzarii: upgrade.
  5. poti adauga niste poze mai clare? nu se vede gradul de uzura.
  6. Ce mai ... wootu-te-n aripa ... tanara! Ca se oftica basistii aia mai betrani . Keep up the good work.
  7. chipset

    Rip Hiram Bullock

    Anul trecut, tot la Semenic am luat si eu contact cu muzica lui ... si m-a impresionat faptul ca atunci era plin de viata si umor. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  8. Cu toate problemele care au fost, organizarea a fost admirabila si jurizarea echitabila - in opinia mea; Chiar daca noi am incheiat a doua seara ( sunt vocalul de la Bada ) si am avut foarte multe probleme ( eu am intrat in soc anafilactic pe drumul Bucuresti - Semenic si am stat cu perfuzii in Pitesti si Turnu Severin, chitaristului i-a murit procesorul in timpul cantarii si a trebuit sa cante direct in marshall-ul care prindea stirile de la radio etc. ), consider ca erorile tehnice nu au fost deliberate si ca au fost "impartite" la toate trupele asa ca nu am simtit nici un moment ca au fost trupe favorizate. In primul rand oamenii care au organizat au fost extraordinari si tin sa-i felicit ca au avut indrazneala sa coordoneze un asemenea eveniment ( trupele straine invitate au fost fenomenale - mai ales jazz pistols dar si hiram bullok care e un mare entertainer ). Asa ca una peste alta ma simt onorat ca am fost unul dintre participanti - chiar daca prestatia noastra nu a fost cea mai fericita - si pentru Razvan Slama & friends numai RESPECT!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.