apocalipsa Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 nu stiu daca se poate implementa usor sau greu... ideea este urmatoarea: puteti face astfel incat in dreptul anuntului in loc sa scriem jos up si astfel anuntul sa devina nesfarsit cu atatea up-uri sa montatzi un buton de up? care sa fie valabil numai pt initiatorul topicului. s-ar face astfel o mare economie de spatiu pe pagina topicului. iar up-ul sa aibe drept rezultat propulsarea topicului din nou in primele cautari... toate bune!
Guest Chiperion Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Foarte misto abordare; nu stiu cat e de fezabila, da' mi-ar placea asa ceva. Are, insa, o hiba: noi nu ne putem edita cand vrem mesajele (ca de...); cum am face daca modificam, in vreun fel, oferta?
FiveseveN Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cam greu de implementat, dar am alta idee: daca nu mai foloseste nimeni ideea asta de "up" (si alte forme ale sale mai mult sau ma putin mascate) n-ar mai fi nevoie de ea; anunturile ar fi afisate in ordine invers cronologica asa cum e logic si normal.
alexyz Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Foarte misto abordare; nu stiu cat e de fezabila, da' mi-ar placea asa ceva. Are, insa, o hiba: noi nu ne putem edita cand vrem mesajele (ca de...); cum am face daca modificam, in vreun fel, oferta? reply
maur Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Foarte misto abordare; nu stiu cat e de fezabila, da' mi-ar placea asa ceva. Are, insa, o hiba: noi nu ne putem edita cand vrem mesajele (ca de...); cum am face daca modificam, in vreun fel, oferta? cred ca se referea la un buton in genul celui "Top" care te duce in sus partea cu editarea anuntului ramanand la fel
apocalipsa Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 astept opinia unui admin avizat da au ba!
Cosu Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Nu pot sa promit nimic pentru ca nu e trivial de implementat. Cand gasim o solutie va dam de stire.
Guest someguitardude Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 si de ce nu e trivial de implementat ? baga un buton, daca userul care 'apasa' are permisiunea corecta, faci update in tabel la data postului initial / ultimului post sau ceva... Asta nu sorteaza threadurile dupa data ultimului post din thread?
Recommended Posts