www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

fakebuyer

Active Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

fakebuyer's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 800 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0756044377 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Hora Regun SM 20 fabricata in mai 1990. Predare personala in Bucuresti.
  2. Pret: 350 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0756044377 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Aria STG 006 in stare foarte buna - 350 lei. Lipseste bara de tremolo. Predare personala in Bucuresti.
  3. Vand vox amplug metal 75 ron, stare perfecta de functionare. Transportul NU este inclus in pret. Sunt din Bucuresti. id ym: vatraalexiulian, nr tel:0756044377 dar cel mai bine PM.
  4. Am de vanzare un Jackson JS-1 cu doza din bridge f buna pt metal(Dimarzio X2N) cu 650 ron. Chitara e ca noua(nu are zgarieturi sau alte pb). Daca esti interesat da-mi un PM
  5. La braila, anul acesta a fost bizet rocks (asta dupa ce anul trecut a fost beethoven rocks si acum doi ani mozart rocks). Sa fiu sincer, a fost penibil (in mare parte datorita orchestrei simfonice din braila). Am avut parte si de o surpriza care se dorea placuta: fiul organizatorului s-a urcat pe scena,deghizat in hendrix banuiesc, incercand sa cante. Accidental i-a picat palaria pe corzi si omul s-a emotionat si a cantat gresit cam tot ce i-a mai ramas de cantat. Toata sala(plina pe jumatate si goala tot atat =))) a izbucnit in ras. Au urmat GorG Patranoiu,Horea Crisovan si Remus Carteleanu. Tot respectul pentru ei. Nu-mi permit sa-i critic (mai am de mancat mamaliga pana sa ajung ca ei) dar puteau fi "mult mai solisti" decat scria pe afis. asta e de la mozart rocks (in care s-a cantat brahms =))) Oricum, cu orchestra nationala radio, va urez sa fie MULT mai bine decat a fost la Braila
  6. in poza e "FOARTE ELECTROACUSTICA" ).
  7. Am avut si staggu ala la 250 si hora. 1) stagg nu e electroacustica, hora e 2) hora (de cele mai multe ori) se nimeresc mult mai bune decat stagg 3)hora electroacustica noua e 430-460 cea mai ieftina 4)la chitarele astea e o chestiune de noroc in caz ca nu te pricepi. in caz ca te pricepi le incerci si te decizi nu vei stii niciodata cand o sa ai nevoie sa inregistrezi ceva, sa canti cuiva pe mess(deci aici hora e cu +) aa. si daca iti cumperi hora sa fii foarte atent sa n-aiba tastele tocite(e o pb mare cu tastele de la toate chitarele hora).
  8. e o vioara pt "prosti" (adica cu taste). Voiam sa imi comand asta din america de curiozitate dar... e mult mai bine sa canti la vioara sau chitara decat la un pseudoinstrument ca ala. Are un preten profil pe ebay si pot sa te ajut sa-ti comanzi una d-aia cu pretul ei plus 30 $ , cam asa. Am cantat pe o d-asta in atena, m-au lasat o ora. Sincer sa fiu e o PANARAMA... sunet de vioara n-are, sunet de chitara n-are + costa cat un lespaul sau cat un stradivarius(facut de urmasi). U'r business. Daca vrei s-o comanzi de pe e-bay si n-ai profil dai pm si te ajut dezinteresat. Sunt din braila. Numai bine!
  9. N-am zis nimic cu rautate, sincer. Si inca o data felicitari pt Anti-Flag (USA) Iris (RO) Ektomorph (HU) ªuie Paparude (RO) Luna Amarã (RO)
  10. va inchipuiti cate creaturi bronzate o sa fie la n.o.h.a.? Un deliciu... In rest felicitari pentru celelalte formatii aduse! "Festivalul se adreseazã iubitorilor de muzicã bunã cu vârsta cuprinsã între 18 ºi 45 ani". Si bunicai ii place iris si are mai mult de 45 de ani si soramii ii place luna amara si are mai putin de 15 ani )
  11. Hora cu siguranta nu da doar grifuri iar Grosmann iti va cere 150 E pentru un grif de la o chitara de 100 E la care ii modifica headstockul. Nu vorbesc prostii... iti zic din experinta. Mai bine cumperi chitara la 100 E , dai foc corpului, retastezi griful, ii schimbi cheitele si headstockul(cu freza sau traforaj , si asta am incercat si functioneaza) si te-ai scos cu un grif calumea si lemn pentru foc (tastele sunt ieftine, deja taiate, dunlop cu 10 E si cheite gasesti tu bune si ieftine adica pana in 20-30 E)
  12. nu mai tin minte... sunt inregistrate mai demult... oricum nu am folosit nici un efect din vox, DOAR METAL MUFF, MICROFON, PLACA AUDIO
  13. ignorati cantatul... spuneti daca va place sau daca e ceva in plus sau in minus! multumesc fuzzdistpiz.mp3 extraordinardistors.mp3 bluzi.mp3
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.