www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Pluggin' In

Recommended Posts

Guest blackriderrom
Posted

Urmeaza sa-mi iau (in sfarsit) un jack pentru chitara, ca s-o leg la pc.

Auzit-am insa de la unii ca exista posibilitatea ca si pc-ul sa se arda.

Chitara mi-e un Stratocaster, will it burn out? :)

Guest DoomShadow
Posted

Mi-e mi-a explodat placa de sunet pentru ca sunt prea rapid :) sorry pt gluma ... dar nu are ce sa se implante ... mai ales daca nu e on-board placa

Posted (edited)

nu vreau sa par intr-un fel, insa am observat cel putin in ultimele saptamani pe acest forum intrebari din ce in ce mai... intelegeti voi.

pe undeva, e normal, oamenii nu stiu si vor sa afle. oricum, trebuie facut ceva in sensul asta, personal n-am mai citit o chestie interesanta

pe forumul asta de luni de zile. poate e doar o impresie, insa chiar trebuie facut ceva. nu am o propunere inca.

Edited by Razvan Alexandru
Posted
nu vreau sa par intr-un fel, insa am observat cel putin in ultimele saptamani pe acest forum intrebari din ce in ce mai... intelegeti voi.

pe undeva, e normal, oamenii nu stiu si vor sa afle. oricum, trebuie facut ceva in sensul asta, personal n-am mai citit o chestie interesanta

pe forumul asta de luni de zile. poate e doar o impresie, insa chiar trebuie facut ceva. nu am o propunere inca.

Poate ca esti pe sectiunea "Pentru incepatori" doh...e normal sa apara tot felul de intrebari ciudate