Guest LedZeppa Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 ...pei..de fiecare data cand trebuie sa cant in fatza a mai multor oameni ...am emotzii ....cum pot scapa de ele ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 bea ceva inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 bea ceva inainte. da..da...are dreptate felix....(dupa o 100.... altfel merge treaba ) dar sa nu bei muuuult prea mult...incat sa nu mai cunosti notele ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LedZeppa Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 da...nu sunt si alte chestii care ajuta...?..de exemplu...am citit pe net ..ca..daca inveti foarte bine ce ai de cantat....mai scapi de emotii...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 nu-i chiar asa... nu ti s-a intamplat niciodata sa scoti un solo....sa-l repeti acasa Dumnezeieste....(sa-l canti cu ochii inchisi) si cand sa-l faci live....sucks abia aici ajuta un pic de alcohool (nu-i fac propaganda....dar e un mijloc de a scapa de trac) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 \eu cand m-am urcat prima oara pe scena, la proba de sunet am facut prastie... asa ca in urmatoarele 15 minute de pauza m-am facut prastie o bere si o votca baute pe nerasuflat... si a mers... binisor... a iesit prima piesa si ultima bine.... restu de 3 intre ele nu prea... =))... dupa aceea nu am mai avut emotii asa mari... te mai ajuta sa te relaxezi daca e cineva cunoscut in fata... sa te uiti doar la aceea persoana.. sau daca sunt mai multe e mai bine... in principiu, adica, sa nu te uiti in sala... ... ca si cand esti undeva sus si nu uiti in jos ca ai frica de inaltime.... pe acelasi principiu... poti sa te uiti doar la cel/cei cu care canti.... si astfel iti da ideea ca e ceva gen repetitii... si o atmosfera prieteneasca... am mai incercat cu cafea si stuff like that... iti da multa pofta de cantat si energie pt cantare.. dar iti poate amplifica si emotiile... depinde in ce directie o indrepti... chestia cu "daca inveti bine ceea ce canti" nu-mi place pt ca devii xerox care la fiecare concert face aceeasi chestie... nu mai este fun... chit ca dai gherle la un jam cand te duci cu un semiton mai sus ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Iti spun reteta personala ptr a canta live fara probleme de genu asta, un pashar de votka + red bull si 2 saruturi de la o blonda , glumeam, detasarea este singurul lucru care te poate ajuta, iti imaginezi ca esti acasa singur in camera si canti ptr tine sau ptr vecini ..in rest ce sa zic succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LedZeppa Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 .. thx pt sfaturi....tuturor ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ender_Eugen Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 bea niste spirt... cum sa bei ma inainte de cantare? daca stapanesti ceea ce tre' sa canti e ok daca nu... bea si nu mai canta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rayvann Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 dupa aceea nu am mai avut emotii asa mari... te mai ajuta sa te relaxezi daca e cineva cunoscut in fata... sa te uiti doar la aceea persoana.. sau daca sunt mai multe e mai bine... in principiu, adica, sa nu te uiti in sala... ... ca si cand esti undeva sus si nu uiti in jos ca ai frica de inaltime.... pe acelasi principiu... poti sa te uiti doar la cel/cei cu care canti.... si astfel iti da ideea ca e ceva gen repetitii... si o atmosfera prieteneasca... Atmosfera prieteneasca, dar cand m-am vazut pe o inregistrare ca stateam toti acolo si ne uitam ba unii la altii ba la instrumente aveai impresia ca suntem tristi sau ca nu ne distram. Trebuie sa mai arunci si un ochi la multime, altfel cred ca nu-i bagi in seama. Cred ca ar ajuta sa ai un grup de amici undeva prin fata, sa stii cam pe unde sa te uiti sa nu te jenezi prea tare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
travolta Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 dap deci e bine sa bei ceva dar nu mult(50-100 de vodka , testat:D) si cafeaua tot putina. (dupa 3 cafele incepe sa cam tremure mana) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LedZeppa Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 de baut ...prefer sa nu beau inainte sa cant....cand dai concerte in aproape fiecare zi ce faci....?...bei incontinu ?...adica..cred ca cel mai important ...este sa canti mult live ca sa te obisnuiesti cu atmosfera..ca..un exercitiu...cred .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chiperion Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 ... sau sa-ntelegi ca lumea-i prea ocupata cu propriile griji, probleme si imagini de sine nasoale ca sa se mai uite urat si la altcineva, ma gandesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CiocanelBloodyCIocanel Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 ... sau sa-ntelegi ca lumea-i prea ocupata cu propriile griji, probleme si imagini de sine nasoale ca sa se mai uite urat si la altcineva, ma gandesc. buna asta... pentru ca lumea de obicei nici macar nu observa greselile.. daramite pe tine... ... doar daca e vreun chitarist mai experimentat prin public... rade ca ai gresit bendu plus ca... majoritatea se uita la solist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denis_symbiotic Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 E o chestieune de timp, la primele concerte e mai nasol, dar te obisnuiesti. O sa ajunga sa iti placa foarte mult la un moment dat. Chestia e ca si publicul trebuie sa fie ok ca sa te simti in largul tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Si daca esti minor ce faci ? Pica ideea cu bautul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 Si daca esti minor ce faci ? Pica ideea cu bautul... Hai bre Cosule, faci pe nestiutorul... Stii pe propria piele ca nu e atat de greu. Daca nu-ti dau de la bar aduci de-acasa. Eu primul concert l-am cantat cvasi-beat si a iesit misto. Al doilea aproape treaz si a iesit ca dracu. Mi s-a intamplat o singura data sa fiu atat de beat incat sa uit ce am de cantat pe alocuri, dar am compensat printr-un simt improvizatoric mai ascutit. Sau cel putin asa mi se parea mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts