ival_chicken Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 S a intamplat asta!!! de unde fac rost de altu?si cat costa? are cineva unu sa mi dea ?
Guest Baumwolle Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Din cate tin eu minte, gasesti si la magazinul Muzica din Bucuresti, insa s-ar putea sa necesite mici ajustari.
Razvan S. Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Altul (unul mai bun, de os) costa ultima data cand l-am sunat pe domnul Bodgan Stanescu 100 RON / 1.000.000 ROL (manopera si material incluse). Se mai poate si la ProGuitar, la lutierul lor, si probabil si la Grosmann. E usor de rezolvat.Orice ai face, nu pune altul cu super-glue - e o chestiune buna sa poata fi dezlipit in viitor pentru o alta inlocuire (fara sa rupi si aschii din grif). CAAAT??? Nu da bani aiureah, fa tu unul, cauta smirglu in magazine gen praktiker, ca au si foarte fine de 1000 sau 600.Iti trebe d 80, de 120, 200 800 si 1000.Osul il iei de la macelarie, de la vita, fierbi in supa whatever si iei osul si il lasi la uscat. Uite, a meritat, si nu dureaza exagerat de mult:
canstantzin Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 mi s a intamplat si mie mai demult la o chitara de a mea bine mie mi au schimbat chitara ptr ca era in garantie dar vorba colegilor aici mai sus sa ti faci unul nu e greu deloc. poti sa gasesti si la magazinul ala din spate de la H.J. din romana unul blanc ca sa zic asa si te apuci tu si tai in bucata de abanos sau os ce o sa gasesti acolo.
bassplayer Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 sau iti poti face tu unul...nu e greu... Sa traiasca Malmsteen! Place la mine grifful ala escalopat!
ival_chicken Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 imi fac eu unul pana la urma ...multumesc...dar nu o sa puta osu ala ? nu trebuie tratat?
Guest titus Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 imi fac eu unul pana la urma ...multumesc...dar nu o sa puta osu ala ? nu trebuie tratat? il speli ...
George M. Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 dupa ce il fierbi si il usuci nu mai pute neam ce, osemintele put? si nu-s spalate/tratate/fierte. e os, ce dracu...e din calcar
Recommended Posts