ezyrider Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Il gasiti aici: GR 2 meniul din stanga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Cool ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Am probat deja varianta de Mac demo si se urineaza de la miiiiiiiiii de km pe Amplitube. Cu altceva n-am avut cu ce sa fac comparatie, dar mi se parea ca Amplitube e ok. SUPER TAREEEEEEEE. Suna super realist ptr un soft. E cea mai buna imitatie pe care am auzit-o pana acum, incluzand V-amp 2, POD (1) si GT-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) cand scoateti ceva hi-gain valabil cu el, sa-mi ziceti si mie intre timp cred ca raman la amplitube, pana apare amplitube2 Edited November 16, 2005 by prowler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 L-am scos si eu, ce sa zic, e o imbunatatire mare fata de GRig 1.Problema este ca nu prea m-am jucat niciodata cu chestiile astea, am o placa audio SB Live Player 5.1 de nu se mai fabrica cu ultimele driverele de Creative.Driveru ASIO creative are latenta mare in jur de 45 ms, si nu e cantabil.Am fost am luat driverele ASIO 4 all care sunt scrise in ASM latenta de 5 ms.. asa mai merge Singura problema e ca desi se aude pe line-out bypassu, si GRigu prinde input, nu se aude sunetul procesat deloc.Cum fac switch pe ASIO de la creative, se aude, dar cu 45 ms latenta HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) daca te nemultumesc driverii asio cu care vine sb live incearca kx drivers http://kxproject.lugosoft.com/intro.php + incarca guitar rigul intr-un host vst decent. poate asa ai mai mult noroc Edited November 16, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nu pare a fi foarte diferit de versiunea 1.2, cel putin nu pe ALC650-ul meu.E drept ca nici nu am facut o evaluare prea profunda.Oricum, mai multe preseturi inseamna mai bine.Ma voi juca cu el si voi reveni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Oricum, mai multe preseturi inseamna mai bine. esti sigur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Avand in vedere ca cele vechi sunt la fel, cele noi nu fac rau, chiar daca unele nu sunt stralucite.Oricum, am spus deja ca nu am fost foarte riguros in evaluare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Nu imi mergee... se aude un fasait ingrozitor . Da , m-am uitat peste tot si nu imi dau seama ce e. Line-inu functioneaza ca l-am testat. Inainte mergea si guitar rigu 1 , acu si ala face la fel. I'm sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 incercati intr-un host decent. la mine cu tracktion merge fara greturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Avand in vedere ca cele vechi sunt la fel, cele noi nu fac rau, chiar daca unele nu sunt stralucite.Oricum, am spus deja ca nu am fost foarte riguros in evaluare. deci vechile modelari suna la fel? asta nu e bine... mai astept pareri..io chiar de-as vrea, nu pot sa-l iau acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) suna bine simularea de fender tweed. nu stiu daca asa suna un tweed insa suna bine Distorsul nu ma multumeste dar e posibil sa fie si de la sculele mele (si aici ma refer si la boxe, cabluri si alte mizerii) Edited November 16, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dementhor Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 (edited) distorsul suna mult mai bine decat in 1.2...cel putin alea noi. majoritate din 1.2 se auzeau infundat...cel putin la mine. si imi plac si fx-urile ...super misto... zici ca miam luat pedala ca de obicei nu prea sunt cleanuri... ...am nimerit totusi si cateva care suna mai omeneste. Edited November 16, 2005 by Dementhor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Super fain. Incercat cu MiniHost (http://www.tobybear.de - e practic gratuit ), se descurca grozav si suna intr-un mare stil - pentru un efect software. Acum, o fi de ajutor si preamp-ul meu cu lampa, dar de exemplu patch-ul 'Old School Blues' suna fermecator Si asta pe un SB Live!24 cu ASIO4ALL. Ma intreb ce-o sa zica MMG despre el Edited November 17, 2005 by Cosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Cearny, linkul pe care l-ai dat tu - www.toybear.de - nu merge.O fi de la mine? EDIT:am reusit...Stergeti postul. Edited November 17, 2005 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Era linkul gresit : http://www.tobybear.de/p_minihost.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Am reusit pana la urma.Parca suna o idee mai frumos cu host-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 I did it too > < Thx cearny pt hostu ala mic si simpatic... Salutari Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Nu-mi multumi mie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Atunci multumesc lui geegee si tie pt ca eu nu vazusem topicul ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Si un mic demo Nu dati cu rosii ca nu stiu cum suna exact solo-ul P.S solo-ul a fost inregistrat folosind o Electro-acustica HORA stefan_ftb1sologr2.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 (edited) Nu stiu ce e nou fata de guitar rig 1 si nici n-am incercat preseturile. Ce stiu e ca fenderul, cele 2 marshall si voxul suna extrem de bine ptr un soft si mai bine decat procesoare dedicate cum ar fi v-amp2. La distors inca nu s-a inventat inca procesorul sau softul sa-l faca bine, nici nu inteleg de ce aveti pretentii. Eu as avea curaj sa ies oricand pe scena cu un laptop daca as fi muzician (si care canta o muzica ce nu necesita hi-gain), de studio nu mai zic. Cat despre hi-gain, mai asteptam Later edit: si rolandul suna tot perfect. Parerea mea Edited November 17, 2005 by George Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Cea mai mare îmbunãtãțire mi se pare filtrul de zgomot, care eliminã din fâºâitul ãla nasol. Dupã aia vine amp-ul tweed, are un sound foarte bluesy, m-a cucerit din prima. Am mai observat niºte drãcii de-ți fac chitara sã sune cât mai ciudat posibil, mi se par inutile, dar sunt acolo pentru cei care vor sã se joace cu ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Am reusit sa rulez si eu GR2 dar prin partea de sunet a placii video...Placa de sunet (creative sb live 5.1 ) nu se intlege cu asio4all sau nu stiu eu sa o fac sa mearga . Am totusi cateva probleme: -preseturile lor pt metal toate tiuie ca dracu, ca si cand ar fi volum/drive/gain prea mare. Daca exagerez cu noisegate si protectia de la input imi taie notele. -lanturile configurate de mine suna prea slab, raportul sunet/zgomot e naspa,curatat cu noisegate samd sa il pot urca, iar imi taie cozile la note. Fac eu ceva gresit ? E normal ca preseturile lor metal&hi gain sa urle mai toate in microfonie? Chitara e reghin dar are doze humbucker Hohner (cele de la Malex). Puteti sa-mi dati de exemplu setarile la o configuratie in care vi se pare ca suna bine distorsul pe chitarile voastre? Una simpla de gen in-distors-noisegate-amp-reverb--out Edited December 8, 2005 by Axa cu Scame Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 (edited) Cumva folosesti intrarea de MIC In? Asta cred ca s-ar putea sa fie problema. Edited December 8, 2005 by cearny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axa cu Scame Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Pai cred ca da . Intrarea e roz Placa video nici nu are intrare line-in.Si nu cred ca fac mare branza intrand in line-in direct din chitara fara preamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 Pai cred ca ai prea mult gain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest spyked88 Posted December 8, 2005 Share Posted December 8, 2005 ºi eu cred acelaºi lucru. eu unul n-aº prea recomanda folosirea intrãrii de microfon pe motive de impedanțã. cu dozele alea cred cã poți obține un sunet satisfãcãtor fãrã un preamp în Guitar Rig 2. Eu am reuºit cu doze single-coil, cu humbuckere nu prea vãd de ce ai avea probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts