www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Guitar Rig 2 DEMO


Recommended Posts

Am probat deja varianta de Mac demo si se urineaza de la miiiiiiiiii de km pe Amplitube. Cu altceva n-am avut cu ce sa fac comparatie, dar mi se parea ca Amplitube e ok. SUPER TAREEEEEEEE. Suna super realist ptr un soft. E cea mai buna imitatie pe care am auzit-o pana acum, incluzand V-amp 2, POD (1) si GT-6

Link to comment
Share on other sites

L-am scos si eu, ce sa zic, e o imbunatatire mare fata de GRig 1.Problema este ca nu prea m-am jucat niciodata cu chestiile astea, am o placa audio SB Live Player 5.1 de nu se mai fabrica :) cu ultimele driverele de Creative.Driveru ASIO creative are latenta mare in jur de 45 ms, si nu e cantabil.Am fost am luat driverele ASIO 4 all care sunt scrise in ASM :( latenta de 5 ms.. asa mai merge :)

Singura problema e ca desi se aude pe line-out bypassu, si GRigu prinde input, nu se aude sunetul procesat deloc.Cum fac switch pe ASIO de la creative, se aude, dar cu 45 ms latenta

HELP :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Nu pare a fi foarte diferit de versiunea 1.2, cel putin nu pe ALC650-ul meu.E drept ca nici nu am facut o evaluare prea profunda.Oricum, mai multe preseturi inseamna mai bine.Ma voi juca cu el si voi reveni.

Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Avand in vedere ca cele vechi sunt la fel, cele noi nu fac rau, chiar daca unele nu sunt stralucite.Oricum, am spus deja ca nu am fost foarte riguros in evaluare.

Link to comment
Share on other sites

distorsul suna mult mai bine decat in 1.2...cel putin alea noi. majoritate din 1.2 se auzeau infundat...cel putin la mine.

 

si imi plac si fx-urile ...super misto... zici ca miam luat pedala :)

 

ca de obicei nu prea sunt cleanuri... :) ...am nimerit totusi si cateva care suna mai omeneste.

Edited by Dementhor
Link to comment
Share on other sites

Super fain. Incercat cu MiniHost (http://www.tobybear.de - e practic gratuit :)), se descurca grozav si suna intr-un mare stil - pentru un efect software. Acum, o fi de ajutor si preamp-ul meu cu lampa, dar de exemplu patch-ul 'Old School Blues' suna fermecator :)

 

Si asta pe un SB Live!24 cu ASIO4ALL. Ma intreb ce-o sa zica MMG despre el :)

Edited by Cosu
Link to comment
Share on other sites

Guest Baumwolle

Cearny, linkul pe care l-ai dat tu - www.toybear.de - nu merge.O fi de la mine?

 

EDIT:am reusit...Stergeti postul.

Edited by Baumwolle
Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce e nou fata de guitar rig 1 si nici n-am incercat preseturile. Ce stiu e ca fenderul, cele 2 marshall si voxul suna extrem de bine ptr un soft si mai bine decat procesoare dedicate cum ar fi v-amp2. La distors inca nu s-a inventat inca procesorul sau softul sa-l faca bine, nici nu inteleg de ce aveti pretentii. Eu as avea curaj sa ies oricand pe scena cu un laptop daca as fi muzician (si care canta o muzica ce nu necesita hi-gain), de studio nu mai zic. Cat despre hi-gain, mai asteptam :)

 

 

Later edit: si rolandul suna tot perfect. Parerea mea :)

Edited by George
Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

Cea mai mare îmbunãtãțire mi se pare filtrul de zgomot, care eliminã din fâºâitul ãla nasol. Dupã aia vine amp-ul tweed, are un sound foarte bluesy, m-a cucerit din prima. Am mai observat niºte drãcii de-ți fac chitara sã sune cât mai ciudat posibil, mi se par inutile, dar sunt acolo pentru cei care vor sã se joace cu ele.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Am reusit sa rulez si eu GR2 dar prin partea de sunet a placii video...Placa de sunet (creative sb live 5.1 ) nu se intlege cu asio4all sau nu stiu eu sa o fac sa mearga :) .

 

Am totusi cateva probleme:

-preseturile lor pt metal toate tiuie ca dracu, ca si cand ar fi volum/drive/gain prea mare. Daca exagerez cu noisegate si protectia de la input imi taie notele.

-lanturile configurate de mine suna prea slab, raportul sunet/zgomot e naspa,curatat cu noisegate samd sa il pot urca, iar imi taie cozile la note.

 

Fac eu ceva gresit ? E normal ca preseturile lor metal&hi gain sa urle mai toate in microfonie? Chitara e reghin dar are doze humbucker Hohner (cele de la Malex).

Puteti sa-mi dati de exemplu setarile la o configuratie in care vi se pare ca suna bine distorsul pe chitarile voastre? Una simpla de gen in-distors-noisegate-amp-reverb--out :)

Edited by Axa cu Scame
Link to comment
Share on other sites

Guest spyked88

ºi eu cred acelaºi lucru. eu unul n-aº prea recomanda folosirea intrãrii de microfon pe motive de impedanțã. cu dozele alea cred cã poți obține un sunet satisfãcãtor fãrã un preamp în Guitar Rig 2. Eu am reuºit cu doze single-coil, cu humbuckere nu prea vãd de ce ai avea probleme.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.