vlad_radoi Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Salut.Caut si eu un amp care sa-mi dea un sunet de blues/jazz/hard rock curat,de calitate, la un pret acceptabil (pana in 500 euro) si in jur de 100 W.Am auzit ca Leany sunt destul de bune pentru asa ceva,dar si de Marshall sau Fender.Sunetul nu as vrea sa fie vintage si daca se poate amp-ul sa contina si cateva efecte iar overdrive-ul sa fie destul de slab pentru a-l combina cu alt distorsion.Spuneti-mi si mie va rog parerea voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Poti incerca Peavey Classic 30, care chiar daca nu are 100W, face fata cerintelor tale. De asemenea, Fender Deluxe Reverb ar mai fi o idee de luat in considerare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Salut.Caut si eu un amp care sa-mi dea un sunet de blues/jazz/hard rock curat,de calitate, la un pret acceptabil (pana in 500 euro) si in jur de 100 W.Am auzit ca Leany sunt destul de bune pentru asa ceva,dar si de Marshall sau Fender.Sunetul nu as vrea sa fie vintage si daca se poate amp-ul sa contina si cateva efecte iar overdrive-ul sa fie destul de slab pentru a-l combina cu alt distorsion.Spuneti-mi si mie va rog parerea voastra. nu vrei vintage da vrei bluz? din lv-ul meu am reusit sa scot niste tonuri ok cu un distors in fata la crunch, dar probabil mergi mai bine pe un amp mai specializat pt ce vrei, probabil chiar ceva micut pe lampi (sau ceva marisor pe lampi - valveking) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Fender Hot Rod deluxe sau Peavey Classic Altele nu se prea incadreaza in 500 de euro sau p-acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 VOX AD50VT mai putin de 500E, are ceva efecte, merge si la gig si in dormitor... Plus o reducere de -15% de la nenea Calin asa cum se vede din bannerul de mai sus. Peste 3-4 ani o sa-ti iei si un Fender. Parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 Marshall AVT 100, se preteazã deasemenea fãrã probleme la genurile pe care le-ai scris tu acolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ozzybui Posted April 3, 2008 Share Posted April 3, 2008 1 vote de la mine pentru Peavey Classic 30. Despre Laney, eu am un LC15R, suna f. frumos cleanul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gotham Posted April 5, 2008 Share Posted April 5, 2008 Salut, Sunt de acord cu Red, un Peavey Classic 30 isi merita banii. Si eu am unul si sunt multumit....pentru banii pe care i-am dat (in +150RON ca nu vine cu footswitch, si a trebuit sa iau un vox-footswitch) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts