www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted
  panda said:
scuze se deschide cu bsplayer

se da clic de dreapta pe adresa,apoi se salveaza(la my documents),apoi clic de dreapta pe casuta de la"my documents",unde s-a salvat,apoi deschideti cu bs player sau windows media player.S-a cantat cu cablul direct in headul de 100w cu echoplex (cel postat de panda),fara nici un efect,doar un foot switch pt. schimbarea canalelor clean si crunch.S-a folosit o singura boxa(chiar daca pe film apar doua),Hughes & Kettner SC 412 A.Scuze pt.gherlele de rigoare :) . hope enjoy it!

Posted
  charvelfan said:
se da clic de dreapta pe adresa,apoi se salveaza(la my documents),apoi clic de dreapta pe casuta de la"my documents",unde s-a salvat,apoi deschideti cu bs player sau windows media player.S-a cantat cu cablul direct in headul de 100w cu echoplex (cel postat de panda),fara nici un efect,doar un foot switch pt. schimbarea canalelor clean si crunch.S-a folosit o singura boxa(chiar daca pe film apar doua),Hughes & Kettner SC 412 A.Scuze pt.gherlele de rigoare :) . hope enjoy it!

eu n-am gasit nicaieri My Documents :)

Posted
  mega.deb said:
mijto ... f f mijto. daca userul panda chiar ar face o demonstratie live cu seria lui de amplificatoare mi-ar placea sa fiu acolo sa le aud la propriu ...

si p.s. charvel'u e superb!! i'm a sucker for anything with a maple fretboard :)

in urmatoarele saptamani(nu se stie exact cand),va fi o astfel de prezentare la Preoteasa. :)