gombotz Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 A folosit careva 65 fender deluxe reverb reissue? Ce parere aveti? Mi se pare micut 22 W. Oare cum face fata la cantari prin cluburi, ca pe scene mari oricum faci monitorizare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 ) sa-l vad eu pe ala care repeta cu ampul asta la volum 5/10... eu n-am reusit la mai mult de 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenderaru Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Dap..si eu sunt in cautari de asa ceva...Un amp reissue,un sunet de blues(difuzor jensen) In privinta puterii stai linistit...este suficienta...eu am un H&k full lampi 20w si cint cu el fara probleme pe linga toba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Rares cinta cu el in Big Mamou neamplificat Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 momentan am un deville 212 pe care ma gandesc sa-l vand si sa-mi iau ceva din clasa black face reissue. Ma atrage deluxe ptr ca este mai usurel si mai accesibil ptr cantarile mele (majoritatea cluburi) Initial am vrut Super reverb reisuue, dar este mai greu decat deville, care oricum m-o rupt, iar de twin reverb reissue nici nu se mai pune problema (este animal). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 subscriu...ca tot ma intereseaza si pe mine. si eventual cateva info despre princeton recording amp. George, parca tu ai avut un '65 deluxe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 A folosit careva 65 fender deluxe reverb reissue?Ce parere aveti? Mi se pare micut 22 W. Oare cum face fata la cantari prin cluburi, ca pe scene mari oricum faci monitorizare. Numai daca se canta fin , cu simt in trupa .Am incercat cateva Fender si am auzit si pe alti din sala , suna foarte bine au difuri cu SPL mare .Daca ai un dif bun la 22W poate sa sune mai tare decat o statie de 60W cu dif cu SPL mai mic cu 4dB . Pe scena mare trebuie s-o pui langa ureche , sus pe ceva lada si e OK.Altfel n-o auzi chiar bine.Doar daca exista monitoare supe ce redau si chitara bine. Avantajul este ca poti sa-l dai la maxim si ai sensibilitate , raspuns si overdrive super bun . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted February 18, 2008 Author Share Posted February 18, 2008 ok am inteles. ii dai maxim volum iti intre pe overdrive si ca sa ai clean jonglezi cu volumul chitarii. Dar oare nu se simte prea tare diferenta intre drive si clean cand jonglezi cu butonul de vol a chitarii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 ok am inteles. ii dai maxim volum iti intre pe overdrive si ca sa ai clean jonglezi cu volumul chitarii. Dar oare nu se simte prea tare diferenta intre drive si clean cand jonglezi cu butonul de vol a chitarii? Ampul asta dat la maxim e destul de tare, dar nu tare la modul neplacut. E fix potrivit. Are overdrive de finali (care mie personal imi place f tare pentru ca are 6v6, preferatele mele) si daca dai volumul chitarii in jos se curata superb, diferenta e naturala si nu scade si in volum. E ampul perfect pentru cine cinta clean si clean fortat. Absolut fenomenal, si dupa parerea mea cel mai bun produs Fender. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 (edited) ok am inteles. ii dai maxim volum iti intre pe overdrive si ca sa ai clean jonglezi cu volumul chitarii. Dar oare nu se simte prea tare diferenta intre drive si clean cand jonglezi cu butonul de vol a chitarii? de la putrere maxima RMS pana la overdriave complect (pana la semnal rectangular ce nu se intampla!) este o crestere de putere radiata efectiv de P*1,42 =22*1,42=31W cea ce este o crestere de 1,5 dB aproape insesizabila ca si tarie . In regim overdrive sa zicem ca ai 1dB crestere cea ce este aproape insesizabil ptr urechea umana. Dar timbrul si consistenta tonului eset mai buna , compresia da o perceprie de volum mai mare deoarece toate sunetele vor suna mai balansat si cu o prezenta constatna. Ca sa auzi dublu de tare un sunet trebuie sa ai un castig de 10dB =10*P=220W in cazul acesta . 22W<----10dB---->220W asa ca 22W<---1dB----27W ar fi posibil in regim de overdrive in cazul nostru. cea mai mica diferenta auzibila clar ar fi 3dB , 22W<----3dB---->44W o dublare a puteri aduce o crestere de 3 dB Edited February 18, 2008 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted February 19, 2008 Author Share Posted February 19, 2008 Uau. Dapoi vad ca stii la date.... Probabil ca ptr a obtine un overdrive in casa/repetitii/cafenele-baruri mai mici fara sa fie f pternic, va trebui sa pun o pedala (ma gandesc la un ibanez ts 808 sau ts9 poate cu modificare ulterioara la 808) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gombotz Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Oare unde as putea testa un DRRI tanand cont ca sunt din Baia Mare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts