bolly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 se aude basu f f incet si e greu sa-ti dai seama de schimbari..te obliga sa canti mai mult intuitiv. daca poti sa faci ceva in sensu asta multumesc anticipat..daca nu..sry de deranj.
karpi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 mie-mi place , suna interesant sa vedem ce drak se potriveste la asta .. nu?
bolly Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pai daca nu mixolydian, ionian si alte minuni, o fi ceva drakonian.
sakavaka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 putem sa inregistram mai multe trackuri? (de ex. 2 chitari)
karpi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 putem sa inregistram mai multe trackuri? (de ex. 2 chitari) CATE DORESTI Pai daca nu mixolydian, ionian si alte minuni, o fi ceva drakonian. peste acest BT mai pui tu ce vrei ca de aia este asa sexi ( nud) sa avem noi libertate de a face cum vrem noi . Daca asculti operele "techno" ale lui Jeff Beck sa vezi ca se potrivesc , si iese ceva interesant si experimental , chiar ca e nasol ca toti sa suna a Hendrix,Vai ,Stach,Malmsten si altii ..eu zic ca pentru toti chitaristi Jeff Beck ar fi un model de urmat .Nu trebuie copiat doar urmat exemlul sau in abordarea free al oricarui gen stil ce-l adapteaza foarte abil pe gustul sau .
Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 imi place....de data asta cred ca ma inscriu si eu ) ....
dgeekoo Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 se aude basu f f incet si e greu sa-ti dai seama de schimbari..te obliga sa canti mai mult intuitiv.daca poti sa faci ceva in sensu asta multumesc anticipat..daca nu..sry de deranj. Bassul are un sunet foarte agresiv cu ceva overdrive si mediile scopite (scooped). Incearca sa asculti cu o perseche de casti bune sau intr-un sistem 2.1, si prinde linia armonica, eventual baga ceva chitara rif. Dupa care treci la solo. Mie mi se pare ok.
SolDiez Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Primul meu duel...trebuia sa-i fac un intro calumea dar...poate revin cu alta varianta Ceva tras la repezeala si betie. Am electrica doar de 1 luna mai am de tocit teorie pentru ea ca dupa cum se vede o iau pe aratura Here it goes:
Guest singuraticul Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 revin cu a 2 varianta.....legala...... rog adminii sa-mi inlocuiasca melodia..... singuraticul_duel_83_v2.mp3
Guest KissKriss Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Salutare ! Nou pe-aci... Am zis sa-mi incerc si eu norocu. Dumnezeu cu mila... KissKriss_duel_83.mp3
Guest Wanderer Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 chiar ma atrage bt-ul asta...cred ca o sa fiu si eu la prima participare
Calimero Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Varianta mea calimeristica calimero_duel_83.mp3
Guest razvan_the mohawks Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 (edited) cel mai fain e can i binerazvan_the_mohawks_Duel_83.mp3 ce naspa e sa ai latenta Edited February 24, 2008 by razvan_the mohawks
Sodom Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cum pot sa dwonloadezi si eu BT`ul ? ca mi-l deschide automat in link nou :\
karpi Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cum pot sa dwonloadezi si eu BT`ul ? ca mi-l deschide automat in link nou :\ click dreapta pe titlul piesei (BT) ..apare ..o lista alegi .....Save Link As ...se deschide o alta fereastra si alegi unde sa salvezi pe HDD...atat
Guest singuraticul Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 cand se termina duelu asta? cand se da urmatorul bt?
Recommended Posts