Guest Baumwolle Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Bibi, se vede treaba ca ar cam fi cazut sa-ti gasesc inca o porecla...Ne mai gandim care sa fie aia Frumoasa piesa, atmosferica, insa cam monotona...Pare mai mult un experiment decat o melodie de sine statatoare.Asa sa fie?Ascultand-o, eram cu sufletul la gura sa aflu ce mai urmeaza;o schimbare de ritm?un alt efect?Eh, poate la versiunea a doua!
Hix Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Am I Bibi ? Mie nu-mi place de nici o culoare cum mi-a iesit vocea...e just boring..parca ar fi simulator de voce nu voce adevarata ...
Guest nico Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ia sa mai punem cate ceva... din ciclul "daca doriti sa revedeti" Nico_New_horizons.mp3 Un_om_Duel_21.mp3
Guest Baumwolle Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Nope, Hix, nu esti tu Bibi, se stie el... Invata sa folosesti si efecte peste inregistrare(atat la voce si la chitara).Un reverb ar merge frumos peste amandoua.Experimenteaza.
Guest spyked88 Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 ... da, e "just the intro" (incomplet), e cam ţipător, neîngrijit, prost mixat, dar... e cântat de mine. spyked_zappa_peaches_en_regalia_just_the_intro.mp3
Guest seraphx Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 misto atmosfera .. bv arosulescu , ca de obicei calitatea este buna muzical , fan ciuc ?
Guest arosulescu Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 misto atmosfera .. bv arosulescu , ca de obicei calitatea este buna muzical , fan ciuc ? ce e aia ciuc? ma tu esti cu urechea pe mine mereu
Guest seraphx Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 pai nah m`ai obligat sa t ascult prin cantat , "ciuc inca una si ma duc " reclama
Guest arosulescu Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 pai nah m`ai obligat sa t ascult prin cantat , "ciuc inca una si ma duc " reclama excelent... ce idiot sunt eu fac gluma si tot eu nu ma prind
michel2233 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cred ca nu am postat varianta ceva mai lunga dar tot neterminata de la un catecel din care lipseste cu desavarsire chitara ... Va urmaresc pe toti .. nu am murit ... va ascult si ma minunez de ce aud ... simt cum cresteti (ma refer la userii mai vechi ai forumului) ... iar de ce noi ce sa mai zic .. jos palaria. Hai .. nu mai leneviti .. gata sesiunea ... michel2233_OVER_THE_TREE.mp3
Guest Baumwolle Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Spyked, imi place!Vreau si varianta intreaga, nu "just the intro"... Arosulescu, mi-au placu castagnetele alea(sper ca le-am nimerit) la nebunie!Si finalul e foarte reusit...direstraitish asa... ...Felicitarile mele! Michel...superb!Aproape ca m-ai facut sa iau ursuletii la balet Zici ca e neterminata?...Daca asta suna asa de misto, nu indraznesc sa ma intreb cum va fi varianta finala
Guest spyked88 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ca să mă revanşez, pun melodia asta, nu de alta dar după vinuleţ şi whiskey albastru mergea şi o băutură mai răcoritoare (deh... mai inspirat n-am fost). am lăsat un loc pe la strofa a doua pentru un instrument (muzicuţă/clapă/chitară), deci vă provoc să umpleţi golul ăla. enjoy. spyked_pepsi_blues.mp3
Guest mio Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Vad ca nu vrea nimeni sa inaugureze o noua pagina de istorie a RGC ... As vrea sa reamintesc de Stefan care a avut ideea sa deschida un astfel de topic, unde, daca nu ma insel, am postat si eu prima data cand m-am inscris pe acest forum. Asa cum v-am cam obisnuit sau plictisit, ma rog, o sa postez o piesa de jazz, un swing ... este una din primele 3 sau 4 piese facute de mine in acest stil cu ceva destui de multi ani in urma. Va place sau nu ... astept sa dati viata acestui topic si sa-mi gadilati in continuare urechile cu piesele voastre minunate. nice imi place
Guest spyked88 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 una proaspătă... spaicu' la chitară ritm şi chitară solo. rock'n'roll baby! spyked_communication_breakdown.mp3
cearny Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 una proaspătă... spaicu' la chitară ritm şi chitară solo. rock'n'roll baby! Nice
Guest leo2pop Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 (edited) Cred ca nu am postat varianta ceva mai lunga dar tot neterminata de la un catecel din care lipseste cu desavarsire chitara ... PS De ce ... tristetea asta [in cintec] pe care o citesc printre rinduri? Edited February 19, 2006 by leo2pop
michel2233 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Leo2pop ... asta zic si eu .. de ce? de ce? de ce? de ce? de ce? ... atata tristete ... pana una alta lasa cititul si pune mana si mai canta ceva ... omoara-ne cu niste cantece! (vesele) ..
Guest Baumwolle Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Bravo, Bibi, tine Zeppelin-ul albastru sus, ca tare bine-i sta!
Guest leo2pop Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 niste cantece! (vesele) .. Ok! ...iata unul vesel! [zic eu] Si va propun sa puneti voi, cei care vreti, cu ce instrumente vreti, chiar si voce [de ce nu] strofe si refrene la cintecul asta. Nu vreau sa fac concurenta "duelului...", e doar o propunere - asa de duminica. Succes!
Guest andreistoica Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 riffuri.mp3am inregistrat si eu niste riffuri cunoscute... calitatea e cam proasta (sunt facute cu un microfon pus langa amp ) ziceti-mi unde mai trebuie lucrat. P.S.: Cant la chitara de vreo 2 ani (acustica si electrica), pe electrica de jumatate de an
Guest Baumwolle Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Andrei, de ce nu incerci sa inregistrezi cu chitara>procesor>line in?Cred ca ai avea rezultate mult mai bune!
Guest andreistoica Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 exista adaptor care sa-mi faca din jack mare jack mic(pt. line in)? scuze daca e prea stupida intrebarea
Stefan Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Exista, incearca pe la muzica sau la vreun magazin de electronice (pe maica domnului in bucuresti). Super melodii in ultimele pagini, felicitari !! Pun si eu o mica improvizatie. Sper sa va placa clasica1.mp3
John Petrecce Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Frumos lucrat Stefan. Felicitari! S-ar parea ca esti indragostit.. ca m-a dus cata pe val. I-mi place si ARosulescu dar din pacate nu pot sa ascult tot ce puneti ca am limita de download pe proxy. In wikend am scornit si eu ceva. Sper sa intre si astept pareri. Empty_soul.mp3
Guest nico Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 O albinutza mica, mica... Nico_The_bee.mp3
Guest dmc Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 (edited) imi permit sa mai postez inca o data piesa de la duelul 24. mixul final. si oleaca alt nume Edited February 20, 2006 by dmc
Guest leo2pop Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 (edited) na .. inca una si ma duc Tiiiiii..... Tu chiar nu stii ce cinti? Nu e Lee Ritenour, ci este The Rippingtons din 1993, albumul Live in L.A., piesa Morocco - intr-o alta interpretare, aranjare, orchestrare... uuffff!!!! Acum incearc-o si pe asta: in aceiasi interpretare, aranjare, orchestrare. Edited February 21, 2006 by leo2pop
John Petrecce Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 O albinutza mica, mica... Buna ideea... I-mi place!
Recommended Posts