Guest rhcp_guitarist Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 As vrea si eu sa ajung, dar nici eu nu cunosc pe nimeni. Sa fiti friendly da? O sa stam ascunsi dupa o usa si o sa te luam prin surprindere si sarim la gatu tau..banii,viata sau chitara Cred ca vin si eu k Marineatza daca luni chiar e greva
Guest Baumwolle Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Nope, nici gand.Abia asteptam sa te prindem si sa te "aranjam". Glumesc!Nu dati!
prowler Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 ... Mai multe detalii despre jam diseara. ... ...
cearny Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Am definitivat lista cu melodiile si am deja o parte acoperite la voce si tobe. O sa deschid un thread nou pe Live Open Stage pana in ora 7 (sper) pe care il voi tot updata cu informatii/etc.
Guest Lucifer Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 unde e alcool sunt si eu... D.T.U.D. !!! d-abia astept sa vad ce iese si la jam...
Elethan Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Si eu vin, fie singur fie cu formatia Daca vin singur nu ma mai bag la jam... c-o sa-mi fie rushine kidding Cearny, te las pe tine sa alegi ce piesa cant
Guest cdaugustin Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 salve! bai, cu putin noroc ajung si eu (daca ma fac bine)(ca is cam bolnav)(dar ca aceeasi idee, nu prea cunosc oamenii )
Adi Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Iata ca a venit momentul sa va comunicam si programul serii de duminica. Asa ca : 18:30 - Ora de la care va asteptam sa apareti in Big Mamou; 19:30 - Concert : Straight Shot, HB, Legacy; 22:30 - Tragerea la sorti a premiului; 23:00 - Jam Session; Trupele vor fi despartite de mici pauze de rearanjare a sculelor. Va asteptam!
Guest Anonymous Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Ady, "It's never easy" - Dylan Hunt "Never say never" - Eu Ne vedem diseara la party
ilun Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 vin si yo sa-i vad la fata p ai' de m-au descalificat... ...nu scapati asa usor d mine...
Guest arosulescu Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Bravo ma!!! bine ca va intalniti voi acolo cu totii si prostii stau la colojvarum... poate la anu va intalniti la cluj sau satu mai bine cu banii si va fac o vizita sau... ma mut eu la bucale... Hai distractie faina... o sa ma gandesc la voi
Guest marina Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Vin si eu,vin si eu !!!!!abia astept sa va cunosc dupa atat timp
Guest DragonFlame Posted November 5, 2005 Posted November 5, 2005 Damn it ! Toate lucrurile bune se intampla in Bucuresti. Misto sa stai akasa si sa-ti dai cu chitara in cap ca nu poti sa vii
Cosu Posted November 6, 2005 Author Posted November 6, 2005 Oameni buni , Treaba incepe dupa 7 (nu la 6.30 cum s-a anuntat intial ) deoarece atunci se deschide clublul. Ne pare rau insa nu depinde de noi.
Guest marina Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Din pacate din mari probeleme de sanatate,nu voi putea sa ajung si eu... Insa sper iulia,dar si ceilali sa aveti ce sa imi povesti!
Alex Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Eu am plecat in jur de 10.30 pentru ca prietenul meu avea ratb-ul de prins si nu am vrut sa raman singur. A fost misto, mie mi-a placut, doar ca am stat "izolat" pe un scaun nu am apucat sa cunosc pe nimeni, decat pe Cosu care m-a asteptat la intrare (merci apropo). Mi-a placut cum a cantat HB, mai ales coverul Enter Sandman, a fost frumos ce pot sa spun, doar ca as fi stat mai mult dar nu aveam cu cine, si nu sunt genul care se baga in seama singur... Sper sa va cunosc pe toti data viitoare.
Guest om__bun Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 (edited) fratilor..va rog frumos sa puneti si voi niste poze.....sa vedem si noi cum v-ati distrat....pls... p.s. am auzit de la Alex ca s-au facut poze..poate nu puneti si voi cateva zeci pe site..sa nu zic sute...sa vedeti ce va urechez... Edited November 6, 2005 by om__bun
jules Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 s-a lasat cu muzica in cantitati industriale, cu forumisti (mai mult sau mai putin 'obositi'), si cu o pedala de overdrive. detalii maine! ps: doamne, ce multi am fost! cat pe ce sa daramam big mamou-ul...
prowler Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 detalii maine.. acu pic de oboseala a fost misto
cearny Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pentru feedback la Aniversarea RGC - bagati aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2008 Orice fel de feedback este apreciat (mai ales corzile de chitara electrica de 10-52 si lampile tip ECC83 )
Recommended Posts