SIC Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cred ca ii ................. http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1982-VAN-HALEN...1QQcmdZViewItem
guitarhead Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 cred ca ii ................. http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1982-VAN-HALEN...1QQcmdZViewItem ...OUCH!
Guest stangaciu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Scump dom'ne scump... dincolo era mai ieftin.
Guest Chiperion Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 dom'le, ziceti ca-s nebun, din partea mea, da' io cam atata ar trebui sa primesc ca sa cant pe o atare scula.
Guest Al3x Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Nu-mi place. Looks rusty ... mai bine cant pe reghincastere =))
SIC Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 macar Gibsonul ii mai bine intretinut dar totusi exagerat de $cump
Cosu Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Foarte tare. E o bucatica de istorie. Oricum cine o cumpara (daca o cumpara cineva la scorul ala) n-o ia sa cante pe ea. E ca si cum ai cumpara un Picasso sa il pui intr-un restaurant doar pentru ca da bine sa ai ceva pe perete
Guest zzz Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Uite aici inca o chitara faina de peste 100,000 $...si e acustica... http://www.martinguitar.com/guitars/choosi...=D-100%20Deluxe
kapak Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 bine, daca descarci catalogul de la martin te apuca durerea de masele la ce preturi au...
Guest Morgan Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Foarte tare. E o bucatica de istorie. Oricum cine o cumpara (daca o cumpara cineva la scorul ala) n-o ia sa cante pe ea. E ca si cum ai cumpara un Picasso sa il pui intr-un restaurant doar pentru ca da bine sa ai ceva pe perete nu, e ca si cum ai cumpara un picasso si sa te astepti sa sune bine, asta despre chitara lui VH.
Mosh Craciun Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 astea stiu sa faca si de mancare,curatenie, sa plateasca taxe?
Guest chitaristul_innascut Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 (edited) bine, daca descarci catalogul de la martin te apuca durerea de masele la ce preturi au... chiar m-a apucat ... la propriu si la figurat cu cat scrie acolo pe ebay la gibsonu' ala cu atata poti trai linistit cativa ani buni sau mai bine faci un turneu cu nu stiu ce trupa consacrata si scoti inca de cateva ori pe atata Edited December 30, 2007 by chitaristul_innascut
Guest anghelescu Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 cred ca ii ................. http://cgi.ebay.com/VINTAGE-1982-VAN-HALEN...1QQcmdZViewItem da-mi mie 50.000...ba nu...30.000...ba nu ..10.000 ...... ba nu...5000 si ti-o fac eu
AddRien Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 dom'le, ziceti ca-s nebun, din partea mea, da' io cam atata ar trebui sa primesc ca sa cant pe o atare scula. I liked that... (cam cu intarziere,dar acum am citit topicul) Trebuie sa fii nebun sau colectionar ca sa cumperi o chitara de 100 de mii si sa te holbezi la ea pe perete. Mie treaba asta cu vintage-ul in general imi miroase a putred (la modul cel mai propriu) si e doar slabiciunea oamenilor de a avea ceva unic, ceva ce nu mai au altii. E mai usor sa dai bani ca sa fii unic. Sunt doar niste obiecte care au apartinut unor oameni ilustri, care decontextualizate sunt doar niste vite in grajd. Exact ca tablourile in muzee.
Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 omg....chitara asta arata super tare , doar ca este foarte scumpa....si nimeni n-ar da atatia bani pe ea .... ( decat becali e atat de nebun sa cumpere o chitara de 100 de mii $ ) ....
razvanciub8a Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 si totusi... chitara de 100.000$ nu e cea mai scumpa din lume ... ci aceasta ... un Fender Standard Series Stratocaster care a costat "doar" 2.8 milioane $ la o licitatie (cu scop umanitar bineinteles)... avea pe ea semnaturile : - Jimmy Page - Eric Clapton - Mick Jagger - Brian May - Liam Gallagher - Jeff Beck - Pete Townshend - Ray Davies - David Gilmour - Bryan Adams - Tony Iommi - Mark Knopfler - Angus Young - Malcolm Young - Keith Richards - Ronnie Wood - Paul McCartney - Sting - Noel Gallagher
Dimitriyus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 si totusi... chitara de 100.000$ nu e cea mai scumpa din lume ... ci aceasta ... un Fender Standard Series Stratocaster care a costat "doar" 2.8 milioane $ la o licitatie (cu scop umanitar bineinteles)... avea pe ea semnaturile : - Jimmy Page - Eric Clapton - Mick Jagger - Brian May - Liam Gallagher - Jeff Beck - Pete Townshend - Ray Davies - David Gilmour - Bryan Adams - Tony Iommi - Mark Knopfler - Angus Young - Malcolm Young - Keith Richards - Ronnie Wood - Paul McCartney - Sting - Noel Gallagher Asadar sintagma nemuritoare "scump, dom'le scump..." devine de astazi "ieftin, dom'le ieftin, dincolo era mai scump!!!"
Guest mkskcrew Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Asadar sintagma nemuritoare "scump, dom'le scump..." devine de astazi "ieftin, dom'le ieftin, dincolo era mai scump!!!" Cred k ai dreptate ) , dar cumpar si eu un fender de-aici , de pe rgc ...si fak semnaturiile acelorashi chitaristi ...si gata...m-am imbogatit ....totusi....asta vrea atatia bani pe chitara aia ...doar pentru ca are semnaturile alea ???? ( a inebunit lumea )
razvanciub8a Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 (edited) nu e neaparat vorba de chitara + semnaturi , acestea sunt mai mult simbolice... cred ca mai important e faptul ca era o licitatie de caritate, banii s'au donat in ajutorul celor afectati de tsunamiul din 2004... cine are bani cu caru' si vrea sa faca o fapta buna... poate sa ia o chitara Edited February 6, 2008 by razvanciub8a
Dimitriyus Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cred k ai dreptate ) , dar cumpar si eu un fender de-aici , de pe rgc ...si fak semnaturiile acelorashi chitaristi ...si gata...m-am imbogatit ....totusi....asta vrea atatia bani pe chitara aia ...doar pentru ca are semnaturile alea ???? ( a inebunit lumea ) Daca tu ai mana celor 19 baieti care si-au pus semnaturile pe stratul ala, vei lua banii aia...........
Cursedone Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 why would anyone buy it?? daca are logo-u lu Van Halen nu prea poti sa canti cu ea pe scena... poate doar de bibelou...mi se pare cel putin ciudat sa o iei doar ca esti mare fan VH...
Recommended Posts