dani Posted February 25, 2010 Author Share Posted February 25, 2010 ultimul pedalier, terminat acum cateva zile:)e facut pt un respectabil domn basist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_alex Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 uuup nui asa ca sti pe cnv care miar cumpara clapa ; scz de offtopic da snt disperat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 28, 2010 Author Share Posted February 28, 2010 Si crezi ca daca intri in topicurile oamenilor aiurea isi va da cineva interesul?Mai ales ca m-am chinuit 5 minute sa-i dau seama pe ce limba scrii.Sorry dar ... trezirea la realitate Uite si eu sunt disperat si am nevoie de bani pt alte chestii ... insa nu imping nota:P Succes la vanzarea clapei totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 nu te potolesti nu?deschide-ti un topic cu vanzarea clapei.iti urez succes:) da pot face case-ul.daca esti intr-adevar interesat te astept pe privat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mekadron Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 up in continuare:) mai doreste careva un case de orice fel? Vreau sa-mi fac un mini case pt vox bulldog:)se zgaraie repede si e f finutz:)...so..daca vretzi si voi ..va astept:) salut,as avea eu nevoie de un hARDCASE DE CHITARA,cat m-ar costa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cedrik Posted April 9, 2010 Share Posted April 9, 2010 faci si nuturi de bass 5 corzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted April 9, 2010 Author Share Posted April 9, 2010 imi pare rau dar nu.iti pot da un numar al unei persoane care te-ar putea ajuta.trimite-mi un pm si se rezolva:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest funky strat Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 hmmm, m-ar interesa doar o sursa multipla de alimentare a pedalelor la 9v,dar care sa nu baraie ,caraie ,you got the ideea.maxim pt 7 pedale,nu,6.ideea-i sa nu faca hush pedalu' zgomot de fond ca si cu alte trafuri.trimite-mi un scor pe pm te rog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest funky strat Posted May 9, 2010 Share Posted May 9, 2010 are you lost folks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest and_rei86 Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) buna dani. Am un Vox ac15x si as vrea un case pentru el... cam la ce pret ar iesi? (structura sa fie "normala", si ma refer la: ceva roti, etc etc) http://www.guitarcenter.com/Gator-G-TOUR-A...739-i1324701.gc -> in mare, cam la asa ceva m`am gandit... As fi interesat. O zi buna Edited June 3, 2010 by and_rei86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zamolxed Posted July 9, 2010 Share Posted July 9, 2010 Salut! Am un pedalier facut de Dani, pe care il folosesc de aproape 5 luni (peste 50 de concerte si multe multe repetitii). M-am gandit ca ar fi cazul ca dupa atata timp sa postez si eu aici cateva impresii . Sunt foarte foarte multumit de pedalier, este exact ceea ce am nevoie la setup-ul meu actual, si, poate cel mai important, este foarte rezistent. Defapt asta a fost conditia mea nr 1. Nu am nimic de reprosat, totul e la locul lui, bine inchegat, bine facut. Dupa aproape 5 luni de utilizare intensiva, doar la maner au aparut niste urme de uzura in acel cauciuc. In rest, e ZID. Nu va imaginati ca tehnicienii mei se poarta frumos cu echipamentele... e de ajuns sa asistati o singura data la strangerea unei scene dupa concert ca sa intlegeti la ce ma refer. Multe multumiri Dani, si scuze pentru intarzierea postarii mele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 merci mult pt review Adi:) abia acum am observat ca ai scris.Sper sa-ti fie de folos in continuare.Astept cu nerabdare sa mai colaboram:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
glub Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 ultimul pedalier, terminat acum cateva zile:)e facut pt un respectabil domn basist. salutare, mar interesa un case pt ZOOM G9.2tt dimensiunile aproximative sunt 60 x 24 x 9 si as mai vrea inca vreo 6 cm in lateral pt traf vreau sa fie cam ca ultimul pedalier facut de tine, cu capac detasabil, partea de jos destul de subtire, intarire in lateral si in colt, maner, si mocheta. ma intereseaza la ce pret ajunge si cam la ce greutate... procesoru meu are deja aprox 6 kg. multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dumneaeu Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Salut! Cat costa pedalierul de 70x40x10 ?? Edited October 15, 2010 by dumneaeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 15, 2010 Author Share Posted October 15, 2010 Salut.Un pedalier anume de prin ce ai vazut prin poze? 300ron te costa unul.Depinde si de accesoriile de pe el. Da-mi un mesaj daca esti interesat si discutam mai departe. Numai bine...Dani! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endi Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Un cosciug pentru chitara? se poate? din ce material il faci? (lemn/placaj, balamale,?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTguitar Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Salut, Dani! poti sa-mi recomanzi o alimentare multipla buna, fara zgomot de fond, pentru 6-7 pedale? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Salut, Dani! poti sa-mi recomanzi o alimentare multipla buna, fara zgomot de fond, pentru 6-7 pedale? Multumesc Ai PM.Sper sa fi fost de ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTguitar Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 Salut, Dani! Crezi ca ai putea sa-mi faci un pedalboard fara alimentare de genul: http://prostagegear.com/products/pedalboards/pro/. Dimensiunile ti le pot trimite astazi cand o sa masor pedalele. Ca sa ai o idee cu privire la dimensiuni iti pot spune ca acum am urmatoarele pedale: DC drive de la Carl Martin, DD7 delay, B-lab reverb Dr1, wah crybaby, digitech grunge si un switch COX pentru statie. M-ar interesa un pret estimativ. Multumesc mult Cu stima, Catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
stephanutz Posted January 27, 2011 Share Posted January 27, 2011 salut cam cat ai lau sa contruiesti o caseta pt o chitara (4/4) vreau asa in amre un pret , ca m-ar interesa o caseata Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Salut.Nu mai construiesc case-uri de chitara. Imi pare rau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted January 31, 2011 Share Posted January 31, 2011 salut! vezi ca nu poti sa mai primesti PM-uri, iti dau un mail referitor la un case de amp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 Mi-am sters din PM-uri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandforrent Posted February 5, 2011 Share Posted February 5, 2011 spune-mi te rog cat ar costa un case pr gt 8:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
florerusu Posted March 9, 2011 Share Posted March 9, 2011 dani, lasa adresa de mail ca prin rgc e cam greu sa te contactez. am ceva modele de pedalboard sati arat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted March 9, 2011 Author Share Posted March 9, 2011 morcov_inc@yahoo.com 0745.366.404. Astept semn.Numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solarograma Posted March 24, 2011 Share Posted March 24, 2011 Acum mai bine de o luna, fiind cu Negura Bunget in Galati l-am contactat in prealabil pe Dani sa-mi faca un case pentru ampul meu Hughes&Kettner Triamp MK I. Ne-am intalnit la club am probat, am discutat, am mai si modificat un pic (mai degraba din cauza specificatiilor mele un pic aiuristice) si am fost multumit de ce am primit. Ideea a fost in esenta ca mi-am dorit un case rezistent la desele preumblari ale mele pe la concerte, festivale, turnee, unde nu intotdeauna ai timp sa te porti cu sculele gentil, de multe ori exista nervi, stres, intarzieri si graba. Analizand toate aceste aspecte am renuntat la ideea unui case din aluminiu in favoarea unui case tzapan din lemn care desi este mai greu este si mult mai solid, prioritatea mea nr.1 fiind ca ampul meu sa fie protejat fiindca oricum sunt obisnuit cu caratul celorlalte „utilaje” din trupa ce multe si poarta diverse denumiri incurajatoare ca „mortul” „sicriul” „dulapul”etc. asa ca nu mi s-a mai parut o problema majora greutatea finala ce oricum nu este semnificativ mai hotarata decat a unul case din aluminu. A iesit ce mi-am dorit, l-am folosit deja suficient de intens ca sa-mi fac o parere, Dani a fost un om de nota 10, foarte serios si foarte dedicat. Ii multumesc pe acesta cale si keep up the good work! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted March 24, 2011 Author Share Posted March 24, 2011 Multumesc pt review. Sa-ti protejeze ampul in continuare.Noroc!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overdrive Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted June 20, 2011 Author Share Posted June 20, 2011 Merci:)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts