Pava Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 greseala de exprimare, mea culpa, lipsea un Nu la sfarsitul frazei.. scuze inca o data
Guest Nightelve Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 ma bag si eu pe aici cu cateva melodii... am inregistrat peste melodiile originale dupa ce am 'scos' vocea cu adobe audition....de-aia uneori s-ar putea sa se auda pe fundal si cine nu trebuie 'follow your heart' e in totalitate compusa d mine in gp sper sa va placa Nightelve___Excuse_me_while_i_kill_myself__Sentenced_.mp3 NightElv3___Mama_I__m_Coming_Home_Ozzy_Osbourne_.mp3 NightElv3___Bittersweet__Within_Temptation_.mp3 Nightelve___Follow_Your_Heart__latest_version_.mp3
Guest miriapod Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 draguta balada, randox, mi se pare si putin cunoscuta.. am auzit-o la radio oare? Nightelve..heh, mult potential acolo, timbru cald si placut, te joci frumos cu vocea sper sa-ti gasesti trupa
Guest miriapod Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hmm. cam cat de hat? am impresia ca la city fm mai sunt dj care dau chestii de 'hat ani'
Pava Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 (edited) cred ca este cam singurul post de radio care mai tine cu noi, este un tip acolo, mai exact Kirk dar si el are de promovat diverse mizerii "contemporane", una peste alta este imbucurator ca mai exista indivizi ca el.. piesa asta o promovam acum 7-8 ani cu formatia care se numea "Interzis" nu are nici o legatura cu actualul "Interzis" care nu stiu cum au luat numele asta deoarece acest nume este inregistrat de noi inca de atunci si care are contract inca valabil cu cat-music,dar, ii las sa faca bani si ii dau in judecata, ma umplu de bani si gata cu roku, imi fac boutique..) p.s. incercare penibila de muzica, comerciala in cele ce urmeaza... Vino.mp3 Edited May 28, 2006 by randox
Pava Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 si ca sa nu creada lumea ca ne tinem de cioace, pun o piesa(din live), piesa cu care noi(Interzis) ne incheiam prin anii 98-99 concertele si care a aparut si pe compilatia Back Stage Live. P.S. Nu dati cu pietre, dati cu paru e mai eficient Interzis__live_.mp3
Guest mircea Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 si ca sa nu creada lumea ca ne tinem de cioace, pun o piesa(din live), piesa cu care noi(Interzis) ne incheiam prin anii 98-99 concertele si care a aparut si pe compilatia Back Stage Live. P.S. Nu dati cu pietre, dati cu paru e mai eficient Piesa ii foarte faina. I love it . Fiind topic in care se pune accentul pe calitatile vocale nu o sa ma leg de versuri. Vocea seamna izbitor de mult cu a solistului de la Conexiuni. E vreo legatura intre tine si respectiva trupa?
Pava Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 (edited) din fericire singura legatura cu vocalul de la conexiuni este aceea ca amandoi cantam in Romania... Edited June 6, 2006 by randox
Pava Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 mai canta, parca au fost pe club a sau prin laptarie de curand.. s-ar putea sa ma insel dar nu cred
Guest miriapod Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 au participat acum un an sau doi la preselectia pentru brasov..or was that eurovision? cu "mai ramai putin"
Guest mazdrunka Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Conexiuni au cantat in desschidere la Europe in Brasov, vara trecuta.
Guest 9uitar Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Am si eu o compozitie de prin 2004. Versurile sunt scrise in graba. Am cam mult reverb pe voce Instrumentalul e facut pe calculator mai putin chitarile. Ma gandesc s-o refac da nu stiu daca merita. OnThisOldRoad.mp3
Catalin S. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ma gandesc s-o refac da nu stiu daca merita. Nu merita. Mi-o dai mie ? Salve man, e super piesa, felicitari... Are si reverbul ala rolul lui...
Guest Baumwolle Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nu e rau deloc, negativul imi place chiar mult, insa linia melodica "imprumuta" destul de mult din alte melodii ( acum imi vin in cap "It Must Have Been Love" si "Cantecul lebedei"). Ai putea s-o refaci, dupa umila mea parere de ignorant...
Guest 9uitar Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Nu e rau deloc, negativul imi place chiar mult, insa linia melodica "imprumuta" destul de mult din alte melodii ( acum imi vin in cap "It Must Have Been Love" si "Cantecul lebedei"). Ai putea s-o refaci, dupa umila mea parere de ignorant... Merci pentru incurajare. E bine ca suna a ceva. Poate o sa sune mai binisor daca o cant cu vreo doua note mai sus si mai cu vlaga.
Guest miriapod Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 draguta si placuta melodia.. si nu-i o idee rea sa o canti ceva mai sus, cred ti s-ar potrivi mai bine. te descurci tu sa mai aranjezi linia incat sa nu semene cu creatii roxette oricum reusita per total, cu tobele si clapele pe calculator, good job
Pava Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 nu-ti spun, ca te superi: dar hai fie: suna exact ca la restaurant la debarcader in orice oras ar fi el, ce nu are piesa asta: nu are:...... nimic, suna ca la clasa a 4 -a, nu te supara pe mine! dar asa suna!
Guest Stiv Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 nu-l crede pe randox, he's bitter and twisted probabil ca ar zice acelasi lucru despre leonard cohen sau chris isaak... negativu e chiar misto petnru calculator , si piesa are feeling, e catchy, vocea e cool, solou merge , e faina domne ce mai. stop talking bullshit people (randox adica)
Pava Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 eu imi dau cu parerea nu dau cu paru' am mai ascultat piese pe aici si care mi-au placut, mi-au placut,in cazul asta poate e din cauza calitatii inregistrarii, una peste alta mie mi se pare ca seamana cu Savoy, adica restaurantu debarcader(stiv). poate ma insel!! si ca sa citez un clasic in viata(adica eu) decat mult si bine mai bine putin si prost!
Guest Stiv Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 recunosc ca are reverbu ala de terasa de la mare, sau de 80's, da calitatea inreg mi se pare ok; adica , nu trebuie sa te iei dupa aparente , tre sa asculti melodia in sine; tu te iei de forma, nu de fond. si in plus, o melodie poate sa aiba si altceva in afara de koi(i hate that word ) sau danceability, sau instrumente in care se da tare, sau solist cu atitudine suparata. asta are potential , si chiar realizat intr-o oarecare masura. arata ca omu se pricepe
Pava Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 man(stiv) eu ma refer la compozitie si la prima impresie, orice halitor de muzica de pe planeta asta se ia dupa primul impact ca sa zic asa, iar mie asa mi s-a parut, nu sta nici dracu sa auda ca ai luat tu un sol 6 sus 4 nu stiu unde, sau mai stiu eu ce, si ca sa facem pace, uite mai pun o piesa d'a mea care chiar suna naspa.. Plouanoua.mp3
Catalin S. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Daca era orchestrata un pic altfel si nu hip-hop cum e acum nu ar fi rea piesa... Ma gandeam la un premier d-ala cu ecou gen baladele anilor 80 - Skid Row, Whitesnake, etc...
Pava Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 la care dintre piese te referi? am mai mesterit acumi nitel la pesa aia a mea, poate suna mai bine cu toate ca nu cred.. Plouanoua2.mp3
Catalin S. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Repet, incearca sa skimbi tobele daca ai posibilitatea editarii... Parerea mea.
Pava Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 nu pot man, am reusit sa-i fac un fel de caca-maca peste un mp3 vechi de 1000 de ani, ex studiou lu zapada sa traiasca, eu le postez pt voce si idei nu pt altceva..
Recommended Posts