Guest XLauraX Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 As incerca si eu sa pun niste melodii, dar imi e cam , nu prea am incredere in mine .. Nu sunt compozitii proprii, dar m-ar interesa ce credeti despre timbru, despre vocea mea .. Piesa Laurei Stoica: Nici o stea si piesa Madalinei Manole: Vreau sa te uit, cantate de mine . Dumnezeu sa le ierte! Sper sa va placa ! Laura____Vreau_sa_te_uit.mp3 Laura____Nici_o_stea.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dee23 Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Bunã! Nu-mi vine sã cred cã topicul existã din 2005 și l-am gãsit abia acum! Am auzit multe voci plãcute pe aici ...mi-am fãcut curaj, așa cã postez și eu o piesã...aștept sfaturi sau ... critici. Ms. Soldier_of_fortune.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Hai ca pun si eu singura chestie p care o am Va trebui sa ma plang de faptu' ca e taiata d la jumate d programu cu care am transformat-o in mp3 dar asta este sper sa va placa.. Bucatica.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 (edited) Uitati.....Ador 'intreruperile' si 'salturile' pe care un anume program de compresie le'a comis , involuntar...(gresala ireparabila) X-( ! Si chitara celui cu care am cantat e putin dezacordata , dar nah , e prima inreg .... scuze , scuze si iar scuze :"> .....La melodia compozitia mea e 'papat' un vers la un mom dat si se repeta altul! foarte misto timbrul , de ce nu faceti trupa?un mic sfat , sa intrebi pe cineva cum se face vibrato sau tremolo de exemplu unde canti ''urma loooooooor pe o sau in alte locuri' oricum e super vocea si alceva o demonstratie in ceea ce priveste diapazonul adica ambitusul vocei. se cere. pentru Azraelle Edited November 16, 2010 by aliorneicev Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Bunã! Nu-mi vine sã cred cã topicul existã din 2005 și l-am gãsit abia acum! Am auzit multe voci plãcute pe aici ...mi-am fãcut curaj, așa cã postez și eu o piesã...aștept sfaturi sau ... critici. Ms. sa inteleg ca nu poti canta mai sus? Hai ca pun si eu singura chestie p care o am Va trebui sa ma plang de faptu' ca e taiata d la jumate d programu cu care am transformat-o in mp3 dar asta este sper sa va placa.. misto voce, de unde ai cumparat-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aliorneicev Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 hmm. am mai gasit o vechitura.. misto voce si piesa , imi aminteste de Compact mai ales vocea. daca ai nevoie de trupa, noi suntem din targoviste 2 chitare bas toba si un vocal carenu stie piesele insa nu avem clapar deocamdata, nu am iesit insa iti trimitem niste demo uri daca te intereseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thewickerman90 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Salutare! M-am apucat recent de cantat cu vocea si tocmai am dat de topicu asta so... am zis sa pun si eu un mic demo de la Bon Jovi - Bed of roses (doar primu vers si refrenul). In principiu cant mai mult voce de trash/metal, dar in piesa asta am incercat sa fiu umpic mai soft. Hope you'll like it! Astept pareri! bed of roses cipa remastered2.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 (edited) sa inteleg ca nu poti canta mai sus? misto voce, de unde ai cumparat-o? pai n-am cumparat-o mi-a dat-o mami vreau sa postez o inregistrare care ar trebui sa se numeasca "ASA NU" Asta e o tentativa de-a mea de a inregistra ceva cu un microfon de calculator ( pret: 10 RON ) Microfonu de calc a inregistrat de la boxele in care e conectat amplificatoru ...Oricum in principiu nu dau vina p scule... sau dau...? nu stiu...spuneti ce poftiti Give me all your love-cover.mp3 Edited December 22, 2010 by Emil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 iar am inregistrat ceva... iar se mai intampla un cataclism..:D Suna cam de cacao pt nu prea am scule dar... distrati-va don't break my heart again.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAN Tudor Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Se poate oare sa cintam in românã si sa sune *ca afara* ??? Asta nu reusesc trupele de la noi ! Si mai e ceva:cover in sus si cover in jos ! GROAZNIC ! de ce sa cinti o piesa de la altu ? altu ciya piesele mele ? adevaru e ca nu-i usor http://muzicabuna.ro/underground/dan-tudor.html#post FI-TI ORIGINALI FRATILOR ! DAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted January 9, 2011 Share Posted January 9, 2011 FI-Ti e originalul de la fiti. Nu poti fi original daca esti la fel cu ceilalti care sunt originali ca nici ceilalti care sunt originali nu sunt la fel cu tine care esti original. Un lucru insa a remarcat bine dan: adevarul e ca nu-i usor. Scuze de offtopic, dar fiind vorba de fix acest user, nu ma-m put-ut abti-ne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ShawtyD Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 (edited) Bottom of the Ocean COVER Pray COVER am 14 ani.:-s... nu sunt perfecte,dar inca lucrez la vocea mea..:-s,,Am vorbit cu cei de la TAXI , ei m-au trimis aici,si au spus ca sunt destul de buna.:-s..si sa continui ceea ce fac pentru ca am un viitor asigurat.:-s....parerea voastra? Edited January 23, 2011 by ShawtyD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pava Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Bunã! Nu-mi vine sã cred cã topicul existã din 2005 și l-am gãsit abia acum! Am auzit multe voci plãcute pe aici ...mi-am fãcut curaj, așa cã postez și eu o piesã...aștept sfaturi sau ... critici. Ms. deci.. NU! este foarte fals si te chinui sa faci niste chesti despre care habar n-ai.. parerea mea! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morrigan Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Bottom of the Ocean COVER Pray COVER am 14 ani.:-s... nu sunt perfecte,dar inca lucrez la vocea mea..:-s,,Am vorbit cu cei de la TAXI , ei m-au trimis aici,si au spus ca sunt destul de buna.:-s..si sa continui ceea ce fac pentru ca am un viitor asigurat.:-s....parerea voastra? Vestea buna e ca, avand 14 ani, ai timp sa-ti perfectionezi vocea, ai un timbru placut si observ ceva potential. Vestea proasta e ca ai de munca, si ti-as sugera sa incepi cu invatarea limbii in care intentionezi sa canti (engleza pentru exemplele date de tine). Si daca vrei sa fii luata in serios, incearca sa canti altceva decat Justin Bieber si Miley Cyrus, dar asta e o problema cu care te vei confrunta in mod constant, pe masura ce-ti largesti orizonturile muzicale. Pe scurt: munca, munca si iar munca, din pacate nu exista vreo cale usoara si miraculoasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalin90 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 scuze daca e off topic:D dar nu am stiut unde altundeva sa pun anuntul asta. cautam SOLIST pentru trupa de rock/punk.Limita varsta:intre 14/17 ani..Repetitii saptamanal.Rog seriozitate.Nr tel:0723 054 428. Bucuresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emil... Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 iar am inregistrat ceva... iar se mai intampla un cataclism..:D Suna cam de cacao pt nu prea am scule dar... distrati-va ... hmmm eu n-am auzit ce parere are lumea... sau ce indicatii mi-ati da... dar mc oricum ca n-ati fost rai ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vince Windrider Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 (edited) Se poate oare sa cintam in română si sa sune *ca afara* ??? Asta nu reusesc trupele de la noi ! Si mai e ceva:cover in sus si cover in jos ! GROAZNIC ! de ce sa cinti o piesa de la altu ? altu ciya piesele mele ? adevaru e ca nu-i usor http://muzicabuna.ro...tudor.html#post FI-TI ORIGINALI FRATILOR ! DAN [/quot lasand fi-ti la ``oparte`` ,omul are dreptate.partea buna a lucrurilor e ca daca unii canta atat de horror cum am asculat pe cineva de mai sus inseamna ca ceilalti au mai multe sanse. cum dracu sa sune bine cand canti cu o toba neamplificata,cu 2-3 combouri vai mama lor,o voce care nci macar eq nu are ca sa nu mai vorbim de efecte ca o dam in alta,si pe deasupra tipu din mijloc mai canta si fals???? aaa???? ps:omule sincer mai bine sa canti coveruri bine decat sa fii original si sa nu ai nimic de spus..inafara de asta sa ai si niste influente care suna pe langa..si asa mai departe. hororistii de mai sus inafara de faptul ca au avut inconstienta sa se faca de ras pe youtube nu au idee nici macar cum tre sa arati cand le ``canti unora``...e tragicomic sa vezi niste tocilari puberi care gajaie chitarele mai ceva decat slayer si vocea suna ca balada ciobanasului cu 300 de oi.asta e tara astia sunt greierasii ...e bine ca diferenta inca o face calitatea indiferent sub ce forma. Edited March 26, 2011 by victor_petrescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest motanica Posted April 4, 2011 Share Posted April 4, 2011 (edited) am tot citit pe aici si m-am hotarat sa postez si eu ceva tot home made facut si cu mici greseli dar....sper sa va placa Edited April 4, 2011 by motanica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest thewickerman90 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Mai postez inca o mel de la Bon Jovi - born to be my baby. Inregistrarea e mai veche dar am zis ca mere dedication is the key! cipa - bon jovi - born to be my baby.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dida Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 (edited) Putin AC/DC din partea mea.Inregistrarea e facuta cu un microfon de casti si cu un live pe fundal da merge zic eu:D Astept pareri http://www.youtube.com/watch?v=MKHdFDSVH2Q Edited April 30, 2011 by dida Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bogdan rus Posted May 29, 2011 Share Posted May 29, 2011 Trupa noua, cautam vocalist/vocalista in Cluj-Napoca pentru genuri muzicale precum red hot chili peppers, 3 doors down, the offspring, nirvana si altele....avem 2 chitari, bass, tobe, chiar si microfon pt vocal (practic avem toate dotarile necesare), avem nevoie doar de un vocalist bun.....pantru detalii te rog suna la 0766769233 intre orele 14:00-21:00 Inca nu dezvaluim numele trupei pt a nu fi preluat de altcineva. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest adrianodisegnare Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Mai postez inca o mel de la Bon Jovi - born to be my baby. Inregistrarea e mai veche dar am zis ca mere dedication is the key! wow, si asta si Bed Of Roses.. suna absolut bestial Link to comment Share on other sites More sharing options...
chitu31 Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 ochii tai.mp3Am cateva variante sper sa va placaochii tai.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiGheorghiu Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Mai pun una-doua-trei-...-sapte-opt jucarele de prin baie ))) 06.I Hear Music.mp3 07.I'm Through With Love.mp3 09.Over The Rainbow.mp3 02.Be Our Guest.mp3 10.September.mp3 Peaceful, easy feeling.mp3 Thicker Than Blood.mp3 What She's Doing Now.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GabiGheorghiu Posted February 12, 2012 Share Posted February 12, 2012 Si daca tot eu fusei ultimul care a postat cantecele pe-aici, o sa fiu primul pe anul acesta care va va face acelasi lucru. Mai pun un cantecel. The Change - Garth Brooks Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakar Posted February 26, 2012 Share Posted February 26, 2012 iar eu voi fi al doilea pe anul asta. postez o compozitie proprie (voce: eu; pian: un vechi si bun coleg de trupa). astept oferte de colaborare . 02. Crossfire - Hero.mp3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salex Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Trupa Inopia (symphonic-epic metal) cauta vocal pentru un proiect musical original. Pentru detalii scrieti pe adresa salexiatma@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockstar13 Posted March 16, 2012 Share Posted March 16, 2012 pozitiv walking in the air.mp3 Prima mea inregistare....astept critici:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hrihor Marius Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Sunt incepator , am aflat ca am putina voce si as vrea sa ma perfectionez , am doar 16 spre 17 ani si din cate stiu vocea la anii mei se mai poate finisa .. Cam ce ar trebui sa cant pentru inceput , daca imi puteti da niste melodii mai usoare pentru inceput o sa revin si cu o inregistrare dar intai dati-mi niste sfaturi cum mi-as putea imbunatati vocea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest deedee18 Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Salut! Am hotarat sa postez si eu ceva aici micut o bucatica.. nu e inregistrat e doar o micuta filmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts