Burb Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 (edited) Trupa Oaia Neagra se lanseaza oficial. Cu aceasta ocazie punem si 2 piese ..deocamdata . Asteptam pareri sugestii , injuraturi si nu numai ..... Componenta: George Olarescu - vocals Robert Ardeleanu - bass Bogdan Dragomiroiu - drums Tudor Scanteie - guitar Mihai Despan - guitar Adrian Ivascanu - keyboard In acest proiect ne-au ajutat si Catalin Radulescu aka Tzetze la harmonica si Marta Hoban al backing vocals ( Multumim din suflet) Daca va plac piesele puteti sa le si votati la http://www.myband.ro/Oaia_Neagra si cat de curand o sa fie functional si siteul ON (Oaia Neagra ) http://oaianeagra.rgc.ro ( cu multumiri staffului RGC) .....la cati mai multi fani si la cat mai multe concerte ... OaiaNeagra___Turist.mp3 OaiaNeagra___Goana_dupa_aur.mp3 Edited September 11, 2007 by Burb
horica Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 (edited) bine baietii!!! rock on Edited September 11, 2007 by horica
Guest ciprian_d Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 bravo oamenilor!! suna bine de tot piesele!! la multi fani si multe concerte!!
Guest Baumwolle Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ba da, %&**@#$%^&, pe ambele piese solo-urile de chitara se aud undeva haaaaaaaaaaat, in spate, dar asta tine de partea tehnica a inregistrarii si de aceea nu am mentionat-o de la inceput, e oricand reparabila.
Squier Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Robert bravo omule! Bravo OAIA NEAGRA! bafta
grosucelmare Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Foarte bine! Suna extrem de legat. Ie foarte buna si productia. Bafta mare!
Un Tobar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bravo voua.Suna bine.Va doresc multa BAFTA in continuare .
ilun Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 moama acu vad ce de feedback pozitiv se intampla aici
Burb Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 pai ce credeai macar cunoscutii sa dea pozitiv ms lume...
Burb Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 (edited) o noua piese proaspat scoasa din fabrica p.s. solo_urile se aud "hat" pt ca sunt facute mai pt radio rom si la noi ..deah ON___Apus_De_Soare.mp3 Edited September 26, 2007 by Burb
Guest miriapod Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 suna f promitator. question: v-ati schimbat vocalul in ultimul timp? ca nu seamana cu ce-am auzit asta-primavara la concert
Guest Robass Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 suna f promitator. question: v-ati schimbat vocalul in ultimul timp? ca nu seamana cu ce-am auzit asta-primavara la concert Nope. Vocalul este acelasi.
George Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Praful ala de pe Apus de Soare e distors de procesor sau v-ati gandit sa puneti niste white noise pe refren?
Guest Cris_t Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Suna bine instrumental... temele melodiilor nu ma atrag... aceleasi chestii le-am mai auzit. Felicitari pt realizare si pt munca. parere personala sa nu mi-o luati in nume de rau... am fost obiectiv.
Burb Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 e procesor .... p.s. mersi ...orice parere personala este bine venita..
George Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 e procesor .... p.s. mersi ...orice parere personala este bine venita.. Uite, fa si tu un ton din asta:
Burb Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 mersi ..dar rog sa nu se mai puna mp3_uri ca intra in player si nush cum sa le scot
George Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Scuze, l-am sters acum din attachments si vad ca nu mai e
maur Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 fain (...aduce un pic vocea cu a lu' despot si chiar stilul cu vita de vie) ...da-i fain si suna bine...keep rockin"
Burb Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Trupa Oaia Neagra participa la MANIFEST .... pentru comentarii http://revistasunete.ro/manifest/?cat=139 cand o sa inceapa votarea am sa anunt.... multumim celor care ne sustin..
ilun Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Suna fain, felicitari!Vocea e buna, timbrul imi aminteste de "Vita-de-vie". Succes! uite acum imi pare rau ca nu avem inregistrata si ultima noastra creatie, pt ca aia cu siguranta ar fi fost foarte pe gustul tau multzamim de aprecieri
Guest miky Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 (edited) Foarte tare! Imi place in special ultima, Apus_De_Soare... chiar am ascultat-o pe repeat azi mult ! Are ceva, o atmosfera... nu stiu, dar m-a dat pe spate! MULTA BAFTA! Edited October 3, 2007 by miky
Recommended Posts