OntZ Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 mah nu stiu ce-are... adica suna ok (da da stiu... nu suna ok, da u get it), numa ca din cand in cand face cate-o paraiala de aia enervanta de vre-o secunda si se mai aprinde un beculetz aiurea si apoi isi revine la normal. nu stiu ce are si mi-i frica la un eventual concert la volume mai mari sa nu o pateasca... Oare sa fie pt ca s-ar fi acumulat praf in el sau de la ce? please help Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Care beculet se aprinde aiurea? Vezi cablul de alimentare, mufele C13 si C14, triple si ce mai ai pana la priza din perete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 cand ii pe un canal se aprinde de la unul din celelalte. cablul de alimentare ii de ala heavy-duty ca la monitoare de calculator (alt fel de a il caracteriza nu am ), mufa de aia tripla, stii tu. vine-asa: chitara-cordial de 5m ecranat-amp-prelungitor-alti vreo 6mpan la singura priza cu alimentare din "raza de actiune" a prelungitorului, in hol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 cabluri 100%....ia verifica-l pe ala cordial..ca nu poti sa stii....inlocuieste-l cu altu sa vezi daca mai face asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 cand ii pe un canal se aprinde de la unul din celelalte. cablul de alimentare ii de ala heavy-duty ca la monitoare de calculator (alt fel de a il caracteriza nu am ), mufa de aia tripla, stii tu. vine-asa: chitara-cordial de 5m ecranat-amp-prelungitor-alti vreo 6mpan la singura priza cu alimentare din "raza de actiune" a prelungitorului, in hol. Are footswitch ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) mah nu stiu ce-are... adica suna ok (da da stiu... nu suna ok, da u get it), numa ca din cand in cand face cate-o paraiala de aia enervanta de vre-o secunda si se mai aprinde un beculetz aiurea si apoi isi revine la normal. nu stiu ce are si mi-i frica la un eventual concert la volume mai mari sa nu o pateasca... Oare sa fie pt ca s-ar fi acumulat praf in el sau de la ce? please help ia-l la pumni ,picioare...mai trage-i cate-o chitara-n suflet..si vezi ce se intampla..... lasand gluma...nu ne spui ce amp ai??...e posibil sa fie vreun fir dezlipit prin el.. Edited August 30, 2007 by marcel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Laney LV300TWIN 120W 2x12 combo w/ ecc83 preamp tube ...scrie la el in semnatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Are footswitch ?dapzcabluri 100%....ia verifica-l pe ala cordial..ca nu poti sa stii....inlocuieste-l cu altu sa vezi daca mai face asade ce ar parai si s-ar aprinde becul la alt canal daca problema ar fi din cablu? zgomot de fond am prea putin ca sa fie o problema majora cu cablul Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 Ala e de vina, ca si eu pateam la fel. 1. Schimba cablu de la FS. 2. Daca nu merge, vezi sa nu se fi stricat ceva in FS Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 mah nu stiu ce-are... adica suna ok (da da stiu... nu suna ok, da u get it), numa ca din cand in cand face cate-o paraiala de aia enervanta de vre-o secunda si se mai aprinde un beculetz aiurea si apoi isi revine la normal. nu stiu ce are si mi-i frica la un eventual concert la volume mai mari sa nu o pateasca... Oare sa fie pt ca s-ar fi acumulat praf in el sau de la ce? please help Pai nu recomandai tu cu caldura ampul asta la toata lumea? O:o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) Ala e de vina, ca si eu pateam la fel.1. Schimba cablu de la FS. 2. Daca nu merge, vezi sa nu se fi stricat ceva in FS nu intotdeauna...de ex la un musicstore testam un amp..fara footswitch bagat in el.... si paraia... asa dintr-o data apoi se oprea. dupa ce am schimbat cablul s-a rezolvat totul si am putut sa ma joc linistit pe el Edited August 30, 2007 by anghelescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 Ala e de vina, ca si eu pateam la fel.1. Schimba cablu de la FS. 2. Daca nu merge, vezi sa nu se fi stricat ceva in FS problema-i ca fs-ul e cam unic pt categoria lv de la laney, si nush de unde sa gasesc alt cablu...Pai nu recomandai tu cu caldura ampul asta la toata lumea? O:ohai nu-ncepe te rog... i need help not criticism.... si inca imi place cum suna nu intotdeauna...de ex la un musicstore testam un amp..fara footswitch bagat in el.... si paraia... asa dintr-o data apoi se oprea. dupa ce am schimbat cablul s-a rezolvat totul si am putut sa ma joc linistit pe el oi vedea crek pana maine... acuma nu prea mai am vreme sa cant o ora asteptand sa paraie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 (edited) vektor are dreptate. din ce povestesti tu pare a fi de la footswitch. cu cordialul nu ai probleme Edited August 30, 2007 by Radu i Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 switchu nu se poate desface ca ar trebui sa indoi o placa de 2.5mm de otel industrial ii cat un tanc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted August 30, 2007 Share Posted August 30, 2007 problema-i ca fs-ul e cam unic pt categoria lv de la laney,oi vedea crek pana maine... acuma nu prea mai am vreme sa cant o ora asteptand sa paraie cum arata cablu' ? nu e replaceable ? [cablu switch->amp] Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 30, 2007 Author Share Posted August 30, 2007 cablul are conector 9-pin in doua randuri: 4 si 5, asemanator cu ala de la monitor (care dupa cum bine stiti, ii in 3 randuri), si cu 2 surubele in laterale, tot ca la monitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 "paraie" ????? pune un sample sa auzim , asa habar nu am ce poate fi . parait de la scantei? la ce nivel ?, traf de retea strapuns, descarcari intre componente , de la condensatoare defecte ? de pe circuit board oxidat ( coclit pe portiuni unde nu a ffost bine protejat cu lac si intre linii apropiate oxidul de Cu se extinde se apropie si sar scantei si curge curent parazitar, cabluri ce se intrerup,, .....sun multe feluri de "paraieli" . Daca-i cabluo atuncea in momentul cand "fframanti" indoi tragi de cablu trebuie sa scartzaie , si sa paraie, daca apare asa din senin si numai pe prioade pare a fi ceva electronic, ( condensator electrolitic , contact rece oxidat , cocleala etc) Cum a spus si ceilalti , localizezi sursa fenomenului prin excluderea pe rand a blocurilor functionale.( difuzorul nu-l desfintezi ...lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted August 31, 2007 Author Share Posted August 31, 2007 mah nu m-apuc acuma sa-l desfac nu mi se pare ca s-a oxidat boardu, ca n-am atata umezeala in camera, si nici nu-l am de mult. ii doar un fel de "static" asa cam o secunda din an in pasti... totusi cred ca vektor si radu_i au dreptate si ca-i de la cablul de la switch, care de regula nu prea are loc sa stea intr-o pozitie "confirtabila" pe langa mufa... oare nu exista de inlocuit? tre sa vad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrei_T Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 S-ar mai putea sa fie de vina vreo lipitura rece pe placa cu componente, sau chiar lampa din preamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 lipitura rece aka fara cositor? is varza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 incearca in primul rand sa canti cu footswitch-ul scos, ca sa vezi daca intr-adevar aia e problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrei_T Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 lipitura rece aka fara cositor? is varza... Nu, cu cositor dar dezlipita partial de cablaj, sau crapata. Se vede cu ochiul liber sau cu o lupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 nu ma hazardez sa-l deschid, ca-i inca in garantie o sa incerc cand mai am timp sa cant si fara footswitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts