Moisoiu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 A zis Manu asta? Tare! Pai cred ca o sa particip la concurs,dar nu prea am idee cu ce.Ma gandisem la adi2 dar in piesa asta nu sunt parti foarte tehnice de chitara.Nu contine nici un sweep,sau macar un taping. Pana una,alta, o sa pun always with me always with you a lui Satriani.Mii de scuze pentru greseli.Am tras piesa dintr-o data.Sper sa nu jignesc vreu ascultator de Satriani cu incercarea asta nereusita.Promit ca atunci cand o sa am timp o sa inregistrez frumos Piesa asta e super super tare! Joe a fost extrem de inspirat cand a compus-o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Cred ca o sa scriu asta cu litere mari si cu rosu ... Moisoiu soloul tau degeaba are tapping is sweepuri daca sunt cantate mecanic Nu trebuie sa pui elementele astea doar de dragul tehnicitatii. Sunt solouri super complicate care nu au nimic de a face cu muzica. Nu se urmareste chinuirea pana la extrem a concurentilor. Anyway ma bucur ca postati muzica aici Keep 'em commingn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Cosu,am citit ce ai scris.sunt de acord in totalitate cu asta.Solo-ul trebuie sa aiba melodie,feeling,bla bla.Corect! dar oare un sweep si un tapping bine plasate in piesa nu ar da o culoare frumoasa cantecului? Intreb si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 ba da dar nu e neaparat necesar. Asta ma chinui eu sa explic aici. Nu trebuie sa canti neaparat ca vai sau satriani sau malmsteen sau mai stiu eu care alt virtuos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Moisoiu, nu mi-ai raspuns la intrebare.. cu ce ai tras tobele ? sau cum le-ai facut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Scuza-ma hihi ca nu ti-am raspuns. le-am tras cu Fruityloops,o versiune ceva mai veche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 si iata inca o incercare expusa cu curaj...... scuttle buttin.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 all along the watchtower. pe langa ca o cant prost,mai si falseaza jaful asta de chitara (si culmea,nu merge reglata). Nu cumparati chitare yamaha in veci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Salut ... am evadat din sectiunea "ritmica" de la clapari ... deci nu sunt chitarist ... stiu si putin chitara si asta fiindca e prima mea pasiune ... dar asta a fost cand eram si eu mai pustan. Am facut o piesa ptr. pasionatii de motoare (o tentativa) ... ma chinui sa fac chitara pe clapa. Am zis sa iau si eu niste critici de la voi ... sau sfaturi...oricum nu va suna niciodata ca o chitara adevarata. Atasez totusi 2 piese, putin taiate ... pentru critici mai dure .... michel2233@yahoo.com Michel_Rock___Space_Master___His_Guitar.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Salut ... am evadat din sectiunea "ritmica" de la clapari ... deci nu sunt chitarist ... stiu si putin chitara si asta fiindca e prima mea pasiune ... dar asta a fost cand eram si eu mai pustan. Am facut o piesa ptr. pasionatii de motoare (o tentativa) ... ma chinui sa fac chitara pe clapa. Am zis sa iau si eu niste critici de la voi ... sau sfaturi...oricum nu va suna niciodata ca o chitara adevarata. Atasez totusi 2 piese, putin taiate ... pentru critici mai dure .... michel2233@yahoo.com Tare frumos Astept un Blues cantat cu un patch de Hammond Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Nu am decat o piesa blues sau ce inteleg eu blues .... e tare veche si a fost doar o joaca ... pe undeva pe la mijloc e si o improvizatie de hammond ... totul e facut pe un batran Roland XP-50. Totusi sunt cat de cat reale chitarile acelea ? 12___Back_Blues_97.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Ca niste chitare cu multe efecte bagate pe ele Oricum, am melodia in loop de cand am dat-o jos, atat de consistent suna, bravos!!! Hai ca acum ma bag la cea noua Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Hai ca mi-ati facut pofta... first take... little wing felix___little_wing__improvizatie_.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 all along the watchtower. pe langa ca o cant prost,mai si falseaza jaful asta de chitara (si culmea,nu merge reglata). Nu cumparati chitare yamaha in veci!!! <{POST_SNAPBACK}> vezi mai sus un pic... v-amp + yamaha rgx421... iti mentii parerea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Hai ca mi-ati facut pofta... first take... little wing <{POST_SNAPBACK}> O piesa f. frumoasa ... un chitarist bun ... cred ca trebuie sa te organizezi un pic, scoate tema in fata ... ... e o noapte tocmai buna ptr. asta. E doar o parere .... chiar suna bine Bafta si inspiratie!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 DA ! Apropos de little wing.Am impresia ca te-ai influentat un pic din imrovizatia mea pe piesa asta.S-ar putea sa fie doar o impresie,totusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 nu m-a influentat absolut nimic... baga un oki in paginile precedente si o sa gasesti destule chestii postate de mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Am ascultat tot ce e pe site-ul asta! inseamna ca e o coincidenta.Sincer sa fiu,pe tine te apreciez cel mai mult de pe-aici.Mi se pare ca avem ceva (cat de mic,dar e) in comun d.p.d.v. al stilului ******** Cant de destul de putin timp (3 ani,dintre care ultimul a fost nashpa,ca am avut bac and stuff) si nu mi-am dat drumul la mana (lucru care se vede si prin faptul ca pe alocuri cant mecanic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Nu trebuie sa ma apreciezi doar pe mine... mare lucru n-am facut... sunt si altii care canta foarte bine. Oricum, iti dau un singur sfat, indiferent ca faci o piesa de Hendrix sau Satriani, nu te mai gandi la note... canta ce simti. Pe alocuri esti destul de mecanic. Apropo, mijto faza cu flangerul ala de pe little wing, imi aduce aminte ca asa cantam si eu acum 6-7 ani cu Byron Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Nu mai pune nimeni nimic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 uite mai pun io (desi mi-e rusine o creatie proprie).. nu dati cu parerea ca e naspa.. da ca sa asc si moisoiu interesant.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 uite mai pun io (desi mi-e rusine o creatie proprie).. nu dati cu parerea ca e naspa.. da ca sa asc si moisoiu <{POST_SNAPBACK}> cred ca nu e toata piesa ... mai posteaza o data Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Am mai postat si eu dar nu prea a comentat nimeni despre piese ... sunt clapar si incerc sa invat un pic de tehnica de chitara ... fac greseli si speram sa primesc un sfat de la voi ... e tare greu sa imiti chitara pe clape. Mai atasez si eu ceva ... poate va vine cheful ... Bafta Midnight_Cooler.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 michel sa inteleg ca partea de chitara e facuta de fapt pe clapa. daca este asa eu unul sunt impresionat. e trist ca nu se pot nuanta notele pe clapa asa cum faci pe chitara si d-asta melodia "midnight cooler" suna prea putin "organic". in rest e excelent si cum spus si cineva mai sus , e consistent, se leaga frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 michel sa inteleg ca partea de chitara e facuta de fapt pe clapa. daca este asa eu unul sunt impresionat. e trist ca nu se pot nuanta notele pe clapa asa cum faci pe chitara si d-asta melodia "midnight cooler" suna prea putin "organic". in rest e excelent si cum spus si cineva mai sus , e consistent, se leaga frumos. <{POST_SNAPBACK}> da, chitara e facuta pe clapa acesta e motivul ptr care va cer parerea ... e o experienta interesanta sa simti ca un chitarist chiar daca nu ai corzi intre degete ... mai cant si eu din cand in cand la chitara (prima dragoste nu se uita) si stiu ce inseamna "vibratia" ... nu se poate inlocui .... nuantele ma omoara. Sunetul e cam prost ca nu am boxe liniare si nu pot mixa prea corect. Multumesc pentru sinceritate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moisoiu Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 michel 2233, good job! se vede treaba ca esti un om care isi stie instrumentul (spre deosebire de mine ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 michel 2233, good job! se vede treaba ca esti un om care isi stie instrumentul (spre deosebire de mine ) <{POST_SNAPBACK}> aiurea ... daca il stiam probabil nu mai cantam ... cred ca m-as fi plictisit. Totusi fac asta de o gramada de vreme (nu am studii de specialitate ... am trecut si pe acolo da' m-am plictisit repede ... era altfel pe vremuri) ... iubeste-ti instrumentul ... cred ca asta-i tot. Nu stiu cati ani ai, parca am citit ca esti la scoala sau facultate ... ai timp si conditii infinit mai bune ca acum 20 de ani ... profita!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan Posted June 9, 2005 Author Share Posted June 9, 2005 da michel ai dreptate.. imi cer scuze pt ceea ce am facut mai devreme. dar tot traim in romania si inca unii nu au net cat de cat revin cu mel aceea .. protagonisti : eu la chitara, chitara, reghin electro-acustic, bagata prin line intr-o placa de sunet sb live, si apoi un ton de guitar rig (oceanwave solo parca) si apoi in adobe audition.. and voila!! interesant.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michel2233 Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 da michel ai dreptate.. imi cer scuze pt ceea ce am facut mai devreme. dar tot traim in romania si inca unii nu au net cat de cat revin cu mel aceea .. protagonisti : eu la chitara, chitara, reghin electro-acustic, bagata prin line intr-o placa de sunet sb live, si apoi un ton de guitar rig (oceanwave solo parca) si apoi in adobe audition.. and voila!! <{POST_SNAPBACK}> Cum spui si tu ... interesant! Da drumu totusi la un metronom ... te ajuta enorm ... la un moment dat iti intra in creier de nu mai scapi nici in somn de el Tic Tac Tac Tac ... e glumesc .... nu ma prea pricep la critici (banuiesc ca asta astepti...nu?) ... cred ca e bine sa lucrezi pe celule (repetitiv - daca zic bine) asta duce pe la urma la formarea unei teme ... mai cred ca orice nota orchestrata frumos poate suna bine ... la urma urmei noi am inventat notele ... cam putine ce-i drept. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 eu recomand niste tobe. adica, nu e foarte greu sa stai 10 min inainte sa inregistrezi melodia, faci niste tobe acolo. Sau copiezi niste tobe dintr-o melodie, schimbi tempoul si gata. E mult mai placut sa-ti ramana in minte un ritm de toba, decat un tic-tac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts