Guest OXiD Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 (edited) Da-ti o privire prin galeria de chitari construite de darkstar, design-uri superbe si sunt sculptate handmade. Super frumoase chitarile. click here Edited July 29, 2007 by OXiD
Guest anghelescu Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 ...frate...ce....lopeti...nu as canta pe asa ceva....nici mort
Guest OXiD Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 n`am zis nimic de chitarile darkstar as in instrumente, eu le zic works of art
Razvan S. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 am ramas masca...yeah, heeeeeeeeelll YEAHHHHHHHH !!!!!! :)
George M. Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dracu sa le ia, sabii ninja ca instrumente nu-mi plac, n-as canta pe asa ceva dar pe un perete in casa le-as pune cu cea mai mare placere
Squier Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 uai sunt oribile...grotesti ..nici macar simt artistic nu au aia care le fac
FiveseveN Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Tre' sa-i dau dreptate lui ciuci, sunt kitschioase rau. Se vede si dupa website nivelul calitatii (atat ca instrumente cat si ca sculpturi).
barbarossa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Da-ti o privire prin galeria de chitari construite de darkstar, design-uri superbe si sunt sculptate handmade. Super frumoase chitarile. click here da-m o privire, si nu ne place
Guest anghelescu Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 clar ca cine a facut chitarile ...a jucat prea mult doom..sau quake sau alte jocuri dastea SF
Dark_star Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 E defect nenea care a facut concept art-ul pt aceste instrumente............. :)
Guest OXiD Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 (edited) da-m o privire, si nu ne place Mersi pentru corectie, se mai intampla ontopic: la cat de sculptate sunt, si greutatea e pe masura "gaurilor" din corp Edited August 3, 2007 by OXiD
Guest Morgan Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 arata bine unele.... bune de pus in vitrina sau de filmat un videoclip
misu Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 destul de ciudate.da cred ca merg pt expozitie dar nimic mai mult.
Guest barbu Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ...frate...ce....lopeti...nu as canta pe asa ceva....nici mort lopeti...master pieces...dracu de struguri nu...carcotasi mia suntem..nu stie nimeni valoare lor k si instrumente..dar k si opera de arta..sa nu ai zic ..chitara..are forma de chitara..dar..trecand peste asta...urmareste detaliile...nu luam k pe un tot..
FiveseveN Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Nu detaliile fac o opera de arta. Uita-te la castelele tiganilor, la mileuri si toate jucariile chinezesti. Nu au forme gratioase, armonioase, sunt kitsch. Daca esti fan al esteticii kitsch-ului, bafto delo delo.
Dimitriyus Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ce mai incolo incoace arata provocator, insa nu stiu cat de comode sunt la cantat, mai ales ca unele sunt foarte foarte ascutite...si nu se stie niciodata !
malex Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 (edited) Da-ti o privire prin galeria de chitari construite de darkstar, design-uri superbe si sunt sculptate handmade. Super frumoase chitarile. click here bine, sa zicem ca au forma de chitari ... electrice va dati seama ca unele din ele NU AU CUM SA SUNE? nu mai are ce anume sa le dea personalitatea (ma refer la sunet, nu la aspect), rezonanta, tonalitatea... sa punem doze pe o impletitura de nuiele -> rustik guitar Edited August 21, 2007 by malex
Guest OXiD Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 (edited) era 4 noaptea cand m-am apucat sa scriu threadu...imi pare rau pentru greselile mele gramaticale Edited August 27, 2007 by OXiD
Recommended Posts