www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

in continuare, pt cine cunoaste, are vecini prin bloc, cautam basist si tobosar. conditia "minima": sa nu aiba buletin, inca, deci sub 14 ani. La limita, merge si peste 14, max. 15. sunt deja aranjate sesiuni de inregistrari pt 5-6 piese, precum si cateva concerte, daca se va intruni o formula completa. mersi, asteptam oferte!

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest BlackFang
Posted (edited)

mijo melodia ..... :) :)

da trebuia sa treci si u .........

parental-advisory-parental-advisory-4900114.jpg

:) L :( L

Edited by BlackFang
Guest BlackFang
Posted

Este un fel de Lumina cu Ada Milea.. dar mult mai jegos.. in fine.. o fi muzica.. mie nu imi suna a.. cum spune si titlul :)

kiar ca....

Guest BlackFang
Posted (edited)

music? :) poate sunt eu nebun...

eee....suna mai perver (in english).....da ce sa facem....daca foloseste chitara merge oricum........sa nu fim rai....poate a vrut omu sa faka o prescurtare la numele trupei...nu? R.A.B.L.A........

hoopa.....am gasit cuvantu....care reprezinta numele trupei....cred......uite ghicitoarea.... scoateti litera "r"......de la numele R.A.B.L.A...si puneti in ordine literele si va iesi un cuv de nota 10...... :) (sa nu te superi pe mine altman....mie imi suna a muzika...si suna mijto versurile da e cam "perver" melodia...si iti dau un sfat....nu pune melodii jegoase aici...k vin "mojii" si te critica.....k aku....astia de abea asculta hardcore :))

Edited by BlackFang
Posted

de obicei punk-ul are ceva de zis (nu ma refer la bubblegum/pink punk, ci la punk adevarat). asta ce are? :) sau mi-a scapat ceva? oricum muzica ar mai merge da vocea aia (wannabe johnny rotten) strica tot.