altmann Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 ascultati... Rabla___Generatie_de_labagii.mp3
Geiger Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Este un fel de Lumina cu Ada Milea.. dar mult mai jegos.. in fine.. o fi muzica.. mie nu imi suna a.. cum spune si titlul
freelancer Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 in continuare, pt cine cunoaste, are vecini prin bloc, cautam basist si tobosar. conditia "minima": sa nu aiba buletin, inca, deci sub 14 ani. La limita, merge si peste 14, max. 15. sunt deja aranjate sesiuni de inregistrari pt 5-6 piese, precum si cateva concerte, daca se va intruni o formula completa. mersi, asteptam oferte!
Pava Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 mi-am bagat dopurile de la cada in urechi...
Eldrian Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Sex Pistols versus Iron Maiden ! Vreau versurile \m/ !
Guest BlackFang Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 (edited) mijo melodia ..... :) da trebuia sa treci si u ......... L L Edited November 9, 2006 by BlackFang
Alex_Strat69 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 (edited) Edited November 9, 2006 by Alex_Strat69
John Petrecce Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ascultati... WTF!!! Credeam ca mai rau nu se poate...
Guest BlackFang Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Este un fel de Lumina cu Ada Milea.. dar mult mai jegos.. in fine.. o fi muzica.. mie nu imi suna a.. cum spune si titlul kiar ca....
nlkaus Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 (edited) mijo melodia ..... :) kiar ca.... kiar ca...ce ? on-topic: music? poate sunt eu nebun... Edited November 10, 2006 by nlkaus
Guest BlackFang Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 (edited) music? poate sunt eu nebun... eee....suna mai perver (in english).....da ce sa facem....daca foloseste chitara merge oricum........sa nu fim rai....poate a vrut omu sa faka o prescurtare la numele trupei...nu? R.A.B.L.A........ hoopa.....am gasit cuvantu....care reprezinta numele trupei....cred......uite ghicitoarea.... scoateti litera "r"......de la numele R.A.B.L.A...si puneti in ordine literele si va iesi un cuv de nota 10...... (sa nu te superi pe mine altman....mie imi suna a muzika...si suna mijto versurile da e cam "perver" melodia...si iti dau un sfat....nu pune melodii jegoase aici...k vin "mojii" si te critica.....k aku....astia de abea asculta hardcore ) Edited November 10, 2006 by BlackFang
Hix Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Imi suna a Sarmalele Reci insa mult, mult mai naspa....Sarmalele reci imi plac extrem de mult... RABLA.. nu.
Guest lehel Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 de obicei punk-ul are ceva de zis (nu ma refer la bubblegum/pink punk, ci la punk adevarat). asta ce are? sau mi-a scapat ceva? oricum muzica ar mai merge da vocea aia (wannabe johnny rotten) strica tot.
Recommended Posts