www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duel 72 - Votare Si Comentarii  

50 members have voted

1. 1. Duel 72 - Votare Si Comentarii

• Calimero
      2
    • Art Vandalay
      17
    • Bolly
      2
    • Spyked88
      0
    • Felixanu
      17
    • Karpi
      4
    • Ciuci
      0
    • Fenderstrfat
      8

Recommended Posts

Posted

votat @Art Vandalay

si mi-a placut foarte tare si @Fenderstrfat

La Art m-a prins stilul Jeff Beck , si frazarea foarte buna foarte greu de executat atat de exact si artistic in acest downtempo .

Excelent,Outstanding ,o interpretare din suflet in care a lasat la o-parte automatismele si algoritmurile obisnuite.

@Stratman nu a putut alege intre atatea versiuni frumoase.

Versiunea mea este mai putin frumoasa din cauza oamenilor ca @art vandalay , m-a macelarit dentistul si cum cantam la chitara parca ma loveau sunetele in creier .Filme de groaza dentistii astia.

Posted (edited)
  @FloRin said:
Felixanu sincer ... nu ar merita voturile pentru ca prima fraza nu este improvizata ci este 1 la 1 "imprumutata" de la Steve Vai - For the love of God :)

Gresit!!! Prima fraza e Dream Theater - Another Day. :) Abia a doua e Vai.

P.S. Legat de vot: "These pretzels are making me thirsty." :)

Edited by Doctor X
Guest parallaxe
Posted

vot virtual : @fenderstrfat, dar mi-a placut si munca lui @art,@bolly

Guest Gabytz
Posted

@Fenderstrfat, chiar imi place cum suna... exista un fel de "tensiune"

la @Calimero ii interesant inceputu' cu delay.... interpretarea lui @Art Vandalay chiar are coa*e!! :) bravo domnule!

Totusi votul meu merge la @karpi. Ai ceva in piesa ce ma prinde, nush ce...apropos: tuh asa te descarci dupa ce te duci la oameni de genu' @Art??? :):)

Posted
  Gabytz said:
@Fenderstrfat, chiar imi place cum suna... exista un fel de "tensiune"

la @Calimero ii interesant inceputu' cu delay.... interpretarea lui @Art Vandalay chiar are coa*e!! :) bravo domnule!

Totusi votul meu merge la @karpi. Ai ceva in piesa ce ma prinde, nush ce...apropos: tuh asa te descarci dupa ce te duci la oameni de genu' @Art??? :):)

initial am vrut sa cant ceva stil Jeff Beck cu slide in-out plus sunete crying-dieing , dar fara gluma , ma durea mocnit gingia si sunetele ce aveau dinamica mare ma "dureau" si am ramas numai la efectul swell , cat mai smooth.

Guest hututui
Posted

votat art v.

ca de obicei, cantat curat, feeling, frazare, ton. Mi-au placut foarte mult si microfoniile controlate/gandite.

mi-a mai placut si fenderstrat, o surpriza foarte placuta si m-a amuzat gluma lui felixanu :) -yes, humour does belong in music! :)

Guest Lupoaica
Posted

mi-au placut foarte mult varianta lui art vandalay si cea a lui fenderstrat. foarte misto.

Votul meu merge catre art vandalay.

Guest Chiperion
Posted

Votat nenea karpi.

Posted

votat Art V, excelenta versiune! :)

mentiuni pozitive pentru bolly (poate ar fi meritat el votul meu, dar a fost lenes, nu a finisat treaba...) si pentru fenderstrfat (sound excelent si vituozitate, way to go!)

at @FloRin: stii ce nu inteleg? de ce ti-au trebuit 4 ore ca sa iti dai seama ca partea aia e de la Vai? sau ai recunoscut-o in 3 secunde si restul timpului ai stat in dubiu daca sa postezi porcaria aia sau nu? oricum, la asemenea cultura muzicala, ce sa zic decat "las-o, mah, ca merge (si) asa"... :(

trebe sa spun ca a fost challenging sa gasesc potrivirile alea si sa fac un medley. mai e o bucata de recunoscut (linia melodica a flageoletelor de la final...who knows?), dar, ca si la alte editii, multi asculta, putini cunoaste B)

multam fain tuturor celor care au gustat gluma mea muzicala (hututui :) ) si celor care au votat. :)

numai bine tuturor!

Posted
  felixanu said:
at @FloRin: stii ce nu inteleg? de ce ti-au trebuit 4 ore ca sa iti dai seama ca partea aia e de la Vai? sau ai recunoscut-o in 3 secunde si restul timpului ai stat in dubiu daca sa postezi porcaria aia sau nu? oricum, la asemenea cultura muzicala, ce sa zic decat "las-o, mah, ca merge (si) asa"... :)

Poate a crezut ca nu vom recunoaste pasajul :) :)

Guest EPSYLON_CURSE
Posted

Mi-au placut atat felixanu cat si art vandalay... i-as vota pe amandoi. Din considerente de compozitie/atmosfera... felixanu

Guest costi iorga
Posted

Votat Fenderstrfat pe motive creationale, fiind singurul cu o abordare "ne-satrieneasca" a trackului!

Posted
  costi iorga said:
Votat Fenderstrfat pe motive creationale, fiind singurul cu o abordare "ne-satrieneasca" a trackului!

foarte frumoasa prestatia lui fenderstraft in stil Hendrixian in aceasta improvizatie a stricat stilul catre sfarsit

artvandalay in stil Jeff Beck cum am scris mai sus sa nu ma repet ,dar ca merita pe deplin ..super immrovizatie .

Eu habar nu am de nici o piesa a lui Satriani si nici nu-s curios , dulcegarile sale calculate fara pic de feeling nu ma atrag

Doua piese am auzit de la el ce sunau mai ca lumea . Gambale din perioada cand canta ca si Ian Hammer cu Jeff Beck i-mi place mai mult dar nu deosebit .

Asa ca nu stiu unde auzi tu Satriani la uni ,in rest nu-i nici o problema toti au cantat frumos .

La mine no o sa auzi Satriani in nici un caz , ce a furat el de la altii asta-i altceva .Pune-te sa mai asculti si chitaristii adevarati care pot sa cante .

In numele lui @artvandalay nu pot sa vorbesc intrebal pe el ..daca a amestecat ceva de la Satriani in versiunea sa.

Deci chestia cu mine si Satriani ma indispune.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.